ریاضی یا تجربی؟
-
کدوم ریاضی یا تجربی؟
از تجربیاتتون بگین مرس💙💫🫤 -
کدوم ریاضی یا تجربی؟
از تجربیاتتون بگین مرس💙💫🫤Fatemeh Soltani 0 کاملا واضحه که به خود شخص و استعداد و علایقش بستگی داره ، اگر فقط به دید بازار کار نگاه بکنی و عین خیلیای دیگ بگی من میخوام دکتر یا دندان پزشک بشم چون فقط پول زیادی توشه عاقبتت عین خیلی از فارغ التحصیلای پزشکی شهید بهشتی میشه که با گرفتن تخصصشونم برجی ۶ تا ۸ تومان بیشتر حقوق نمیگیرن ، از اون طرف هم توی ریاضی خیلی از فارغ التحصیلای رشته های مهندسی مثل مهندسی مکانیک یا برق شریف بیکارن ، پس به خود شخص بستگی داره که با توجه به علاقش تو هر رشته ای بتونه موفق بشه
-
کدوم ریاضی یا تجربی؟
از تجربیاتتون بگین مرس💙💫🫤Fatemeh Soltani 0 خب این که به علاقه هر فرد بستگی دلره مثلا من اگر بعد از انسانی بخوام رشته ام عوض کنم حتما ریاضیه
-
Fatemeh Soltani 0 خب این که به علاقه هر فرد بستگی دلره مثلا من اگر بعد از انسانی بخوام رشته ام عوض کنم حتما ریاضیه
ساجده نیکویی اوووووم
-
Fatemeh Soltani 0 کاملا واضحه که به خود شخص و استعداد و علایقش بستگی داره ، اگر فقط به دید بازار کار نگاه بکنی و عین خیلیای دیگ بگی من میخوام دکتر یا دندان پزشک بشم چون فقط پول زیادی توشه عاقبتت عین خیلی از فارغ التحصیلای پزشکی شهید بهشتی میشه که با گرفتن تخصصشونم برجی ۶ تا ۸ تومان بیشتر حقوق نمیگیرن ، از اون طرف هم توی ریاضی خیلی از فارغ التحصیلای رشته های مهندسی مثل مهندسی مکانیک یا برق شریف بیکارن ، پس به خود شخص بستگی داره که با توجه به علاقش تو هر رشته ای بتونه موفق بشه
Amin Oveici حله مرس