صفرا و گلبول قرمز
-
سلام
کتاب صفرا رو اندام محسوب کرده
در مورد گلبول قرمز چطور یاخته محسوب میشه؟؟
تجربیا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
فارغ-التحصیلان-آلاء -
سلام
تجربیا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
فارغ-التحصیلان-آلاءAhmadreza Amanzadeh سلام بله گلبول قرمز یاخته ی خونی هست که موقع ورود به خون هسته شو از دست داده.
-
سلام
تجربیا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
فارغ-التحصیلان-آلاءAhmadreza Amanzadeh
من ارتباط این دو تا موضوع رو متوجه نشدم.
خب صفرا اندامه
گلبول قرمز سلوله در خون
چ ارتباطی بهم دارن! -
Ahmadreza Amanzadeh
من ارتباط این دو تا موضوع رو متوجه نشدم.
خب صفرا اندامه
گلبول قرمز سلوله در خون
چ ارتباطی بهم دارن!Mo Xo آخه راستش احاس می کنم یه جا شندیم صفرا اندام نیست ولی کتاب اندام محسوب کرده در مورد گلبول قرمز هم همینطور.
-
Mo Xo آخه راستش احاس می کنم یه جا شندیم صفرا اندام نیست ولی کتاب اندام محسوب کرده در مورد گلبول قرمز هم همینطور.
Ahmadreza Amanzadeh یجا مهم نیست
هرچی کتاب بگه همون درسته -
Mo Xo آخه راستش احاس می کنم یه جا شندیم صفرا اندام نیست ولی کتاب اندام محسوب کرده در مورد گلبول قرمز هم همینطور.
Ahmadreza Amanzadeh
صفرا اندام هستش واقع در زیر اندام کبد.هم کتاب گفته هم منابع علمی این از این
گلبول قرمز هم یک سلوله که در مغز قرمز استخوان از یاخته های بنیادی ایجاد شده بصورت نابالغ در اثر رسیدن به بلوغ هسته و بیشتر اندامک هاشو از دست میده
در اون دوران نابالغیش یک هسته داشته اندامک داشته ستوپلاسم داشته...خب اینا شناسنامه و دلیل بر سلول بودن گلبول قرمزع
حالا میاد در بالغیتش هسته و اندامک از دست میده که هویتش رو عوض نمیکنه همون سلوله فقط کم و کاستی داره -
Ahmadreza Amanzadeh
گلبول قرمز هم یک سلوله که در مغز قرمز استخوان از یاخته های بنیادی ایجاد شده بصورت نابالغ در اثر رسیدن به بلوغ هسته و بیشتر اندامک هاشو از دست میده
در اون دوران نابالغیش یک هسته داشته اندامک داشته ستوپلاسم داشته...خب اینا شناسنامه و دلیل بر سلول بودن گلبول قرمزع
حالا میاد در بالغیتش هسته و اندامک از دست میده که هویتش رو عوض نمیکنه همون سلوله فقط کم و کاستی دارهMo Xo ممنونم✔
-
Mo Xo ممنونم✔
Ahmadreza Amanzadeh
خواهش میکنم -
Ahmadreza Amanzadeh
حالا میاد در بالغیتش هسته و اندامک از دست میده که هویتش رو عوض نمیکنه همون سلوله فقط کم و کاستی داره -
محمد فواد در صفرا و گلبول قرمز گفته است:
Mo Xo جل الخالق 😐 مگه صفرا مایع نیس ... اصلا چجوری اندامه
کی گفته صفرا مایعه ؟
مگر اینکه تست بگه حالت طبیعی
چون اگر صورت سوال بگه در فردی که بر اثر سرما در قطب شمال یخ زده است ، میتونه ، امکانش هست صفرا به جامد تبدیل شده باشه ! :face_with_tears_of_joy:
پانوشت : میدونم خیلی مسخره بود
-
کی گفته صفرا مایعه ؟
چون اگر صورت سوال بگه در فردی که بر اثر سرما در قطب شمال یخ زده است ، میتونه ، امکانش هست صفرا به جامد تبدیل شده باشه ! :face_with_tears_of_joy:
-
کی گفته صفرا مایعه ؟