آزمونهای آزمایشی
-
سلام دوستان
هر کس اگر نظری در مورد آزمونهای آزمایشی داره، داخل همین تاپیک بنویسه تا برای دوستانی که سردرگم هستند یک تاپیک جامع بشه.
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
ریاضیا -
آزمون آژمایشی از نون شب واسه یه کنکوری واجب تره!
آشنایی با شرایط و فشار آزمون و شبیه سازی کنکور چیزیه که با توی خونه تست زدن زمین تا آسمون فرق داره!
علاوه بر اون خیلی کمک میکنه که نقاط ضعف و قوت رو بشناسیم
متاسفانه الان انقدر دسترسی به کلید های آزمون ها از طریق تلگرام و ... راحت شده که واقعا صحت و درستی نتیجه ورتبه بندی آزمونارو زیر سوال میبره ولی خب چیزی توی سطح سواد شما تغییر نمیکنه و خودتون باید خودتون رو با خودتون مقایسه کنید و نه لزوما با اونایی که کلید میزنن!
و در آخر اینو بگم که اگه بین انتخاب چند تا برند آزمون مختلف گیر کردید اونی رو انتخاب کنید که جامعه آماری بیشتری داره!(اونایی که آمار استنباطی یازدهم رو خوندن کامل با فرمول درک میکنن چی میگم:)) -
سلام دوستان
هر کس اگر نظری در مورد آزمونهای آزمایشی داره، داخل همین تاپیک بنویسه تا برای دوستانی که سردرگم هستند یک تاپیک جامع بشه.
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
ریاضیاامیر محمد قره باقری در آزمونهای آزمایشی گفته است:
سلام دوستان
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
ریاضیاسلام سلام
من تجربه خودمو از آزمون دادن میگم
تابستون 1400 آزمون دادن رو به طور جدی شروع کردم... دیگه جدی ثبت نام کردم
آزمون قلمچی هم بودم
اگر می تونید زودتر آزمون بزنید بهتره
برنامش بهم کمک کرد کی بخونم چی بخونم و باید چیکارا بکنم یه ذهنم رو سر وسامان داد
و مهم تر از همه بهم نشون داد کجای کارم
شاگردی بودم که همیشه درسمو می خوندم تستم رو میزدم ولی اولین ترازم 4927 بود
و واقعا فهمیدم با این همه خوندن چقدر عقبم و چقدر اشتباهات دارم
با اینکه حالا خیلیا تقلب میکنن یا هر چیزی ولی نشون میده دقیقا کجایید
تراز ممکنه واقعی نباشه ولی درصد هست
آزمون بهم نشون داد هر چقدر تست بزنم بازم تست جدید می بینم
نقاط ضعف و قوتم رو خیلی شناختم
و واقعا سر جلسه بودن رو یاد گرفتم اون استرس، فشار و...
حالا واس من مجازی بود اما سر همون مجازی هم استرس گرفتم
آزمون حتما حضوری برید
و اینکه حتی تو تحلیل ها یاد گرفتم به عنوان یه طراح به مطالب نگاه کنم
مهارت آزمونم خیلی خوب شد یادمه آزمون های اول تست نزده داشتم حالم بد می شد و ذهنم درگیرش می شد اما رفته رفته کمتر شد...
و یه توصیه مهم مخصوصا به بچه هایی که میخوان برن قلمچی یا الانم شرکت میکنن
خیلی طبیعیه ترازتون یهو افت کنه حتی با اینکه درس تون رو خوب خوندید و طبیعیه یهویی هم بره بالا
پس اگر یهو رفت پایین اعتماد به نفس تون رو حفظ کنید و اگر یهو رفت بالا مغرور نشید
و اینکه قلمچی تراز برتر میزاره و این حرفا... زیاد درگیرش نشید که طرف 8 هزار شده ترازش چرا من نشدم؟چرا من نمیشم؟
خودتون رو با خودتون مقایسه کنید حتما حتما