جمعبندی
-
سلام
من تاحالا جمع بندی نکردم برا همین هم اطلاعی ندارم، میخواستم نظر شمارو بدونم
به نظرتون برای دروس زیر(برای هر پایه) برای جمع بندی اش(همون خلاصه نویسیه دیگه، مگه نه؟) به یه دفتر چند برگ نیازه؟
فیزیک
شیمی
حسابان(تجربیا همون ریاضیات رو بگن هم خوبه
هندسه
فارسی
ممنون میشم راهنمایی کنید
@تجربیا @ریاضیا @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @دانش-آموزان-آلاء @دوازدهم@محمد-خراسانی در جمعبندی گفته است:
سلام
به نظرتون برای دروس زیر(برای هر پایه) برای جمع بندی اش(همون خلاصه نویسیه دیگه، مگه نه؟) به یه دفتر چند برگ نیازه؟
فیزیک
شیمی
هندسه
فارسی
ممنون میشم راهنمایی کنید
@تجربیا @ریاضیا @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @دانش-آموزان-آلاء @دوازدهمسلام من براشون یه دفتر 40 تا 50 برگ برداشتم فقط راضیم فکر کنم 80 برگ بود
به خودتون هم بستگی داره مثلا من ریاضیم ضعیف تر بود بیشتر شد
برای فارسی انجام ندادم -
@محمد-خراسانی جونت سلامت
ببخش عجله داشتم آمد نوشتم
میگم رشته ریاضی که خوندیه سخت نیست؟Fatemeh Soltani 0 شرمنده من دوباره منظورتون رو نفهمیدم
۱-ریاضی مگه خوندنیه؟
۲-چیش سخت نیست؟ خلاصه نویس اش یا ریاضی ۱ یا کلا درس ریاضی سخت نیست؟ -
@محمد-خراسانی در جمعبندی گفته است:
سلام
فیزیک
شیمی
هندسه
فارسی
ممنون میشم راهنمایی کنید
@تجربیا @ریاضیا @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @دانش-آموزان-آلاء @دوازدهمسلام من براشون یه دفتر 40 تا 50 برگ برداشتم فقط راضیم فکر کنم 80 برگ بود
به خودتون هم بستگی داره مثلا من ریاضیم ضعیف تر بود بیشتر شد
برای فارسی انجام ندادم@Alba آها تشکر
-
Fatemeh Soltani 0 شرمنده من دوباره منظورتون رو نفهمیدم
۱-ریاضی مگه خوندنیه؟
۲-چیش سخت نیست؟ خلاصه نویس اش یا ریاضی ۱ یا کلا درس ریاضی سخت نیست؟@محمد-خراسانی خش چلی ط
میگم رشته ریاضی سختتتت هستتت؟ -
@محمد-خراسانی خش چلی ط
میگم رشته ریاضی سختتتت هستتت؟Fatemeh Soltani 0 آها
خب بستگی داره دیگه که علاقه تون چجوری بوده و سطح ریاضی تون چجوری بوده
نمیشه یه نسخه پیچید که ریاضی سخته یا نه؟
ولی درکل نسبت به تجربی سخت تر هست، ولی رقابت توش کمتره و قبولی راحت تره -
Fatemeh Soltani 0 آها
خب بستگی داره دیگه که علاقه تون چجوری بوده و سطح ریاضی تون چجوری بوده
نمیشه یه نسخه پیچید که ریاضی سخته یا نه؟
ولی درکل نسبت به تجربی سخت تر هست، ولی رقابت توش کمتره و قبولی راحت تره@محمد-خراسانی من موندم بین ریاضی و تجربی
حفظیاتم ضعیفه ریاضی رو خیلی دوست دارمح
-
@محمد-خراسانی من موندم بین ریاضی و تجربی
حفظیاتم ضعیفه ریاضی رو خیلی دوست دارمح
Fatemeh Soltani 0 اگر حفظیاتت ضعیفه نرو تجربی چون علاوه بر غول زیست شناسی در کنارش زمین شناسی هم باید بخونی و خب رشته تجربی کلا رشته ای هستش که بیشتر باعث سرخوردگی و نا امیدی میشه به نظر من واست.اگر اونقدری علاقه به پزشکی داری که میتونی 3 سال از همه چیت بزنی و فقط درس بخونی برو تجربی.در غیر این صورت دوران دبیرستانت رو خراب نکن و با خیال راحت برو رشته ریاضی و با درس خوندن معقول یه رشته خوب قبول شو
-
Fatemeh Soltani 0 اگر حفظیاتت ضعیفه نرو تجربی چون علاوه بر غول زیست شناسی در کنارش زمین شناسی هم باید بخونی و خب رشته تجربی کلا رشته ای هستش که بیشتر باعث سرخوردگی و نا امیدی میشه به نظر من واست.اگر اونقدری علاقه به پزشکی داری که میتونی 3 سال از همه چیت بزنی و فقط درس بخونی برو تجربی.در غیر این صورت دوران دبیرستانت رو خراب نکن و با خیال راحت برو رشته ریاضی و با درس خوندن معقول یه رشته خوب قبول شو
@Mohamad-hosein-Hasani پزشکی رو دوس دارم اما ن اونقدر ک کله روزم رو بزارم برا درس
آخه انگار گوگل زده بود پایه یازدهم رشته ریاضی فیزیک زیست شناسی داره🫤🥹
مرسی از راهنماییت داشم -
@Mohamad-hosein-Hasani نمیدونم چه رشته ای تو دانشگاه برم اصن هدفی ندارم
-
@Mohamad-hosein-Hasani پزشکی رو دوس دارم اما ن اونقدر ک کله روزم رو بزارم برا درس
آخه انگار گوگل زده بود پایه یازدهم رشته ریاضی فیزیک زیست شناسی داره🫤🥹
مرسی از راهنماییت داشمFatemeh Soltani 0 منظورت زمین شناسیه دیگه ؟
چون زیست شناسی فقط مخصوص تجربی هاس. ولی با این روحیات بنظرم بری ریاضی بهتر باشه برات و نتیجه بهتری بگیری. توی دانشگاه هم میتونی رشته معماری و صنایع انتخاب کنی که اکثر دخترا توی همین دو تا رشته هستن چون به روحیاتشون نزدیک تره.و خداییش رشته های خوبی هم هستن .ولی بری تجربی اگه نتیجه مطلوبی کسی نکنی مجبور میشی توی دانشگاه مدیریت و کتابداری و اینا بخونی.حالا بازم بنظرم از چند تا مشاور تحصیلی هم مشاوره بگیر .نظرات اونا قطعا کارشناسانه س و بهتر از منه.
-
Fatemeh Soltani 0 منظورت زمین شناسیه دیگه ؟
چون زیست شناسی فقط مخصوص تجربی هاس. ولی با این روحیات بنظرم بری ریاضی بهتر باشه برات و نتیجه بهتری بگیری. توی دانشگاه هم میتونی رشته معماری و صنایع انتخاب کنی که اکثر دخترا توی همین دو تا رشته هستن چون به روحیاتشون نزدیک تره.و خداییش رشته های خوبی هم هستن .ولی بری تجربی اگه نتیجه مطلوبی کسی نکنی مجبور میشی توی دانشگاه مدیریت و کتابداری و اینا بخونی.حالا بازم بنظرم از چند تا مشاور تحصیلی هم مشاوره بگیر .نظرات اونا قطعا کارشناسانه س و بهتر از منه.
@Mohamad-hosein-Hasani نخند بی ادب منظورم همین بود
ن اصلن آدمی نیستم همه وقتمو بزارم برا درس پ بوس بای پزشکی -
@Mohamad-hosein-Hasani داداش تجربی ها که زمین شناسی نمیخونن
-
@Mohamad-hosein-Hasani نخند بی ادب منظورم همین بود
ن اصلن آدمی نیستم همه وقتمو بزارم برا درس پ بوس بای پزشکیFatemeh Soltani 0 درسته بوس بای پزشکی ولی رشته ریاضی هم باید روزانه لاقال(البته برا دانش آموز کنکوری) ۱۰ ساعت وقت بزاری به نتیجه مطلوبی برسی
-
Fatemeh Soltani 0 درسته بوس بای پزشکی ولی رشته ریاضی هم باید روزانه لاقال(البته برا دانش آموز کنکوری) ۱۰ ساعت وقت بزاری به نتیجه مطلوبی برسی
@محمد-خراسانی خا ریاضی علاقه دارم میشینم میخونم اما تجربی حفظیات سخته