آزمون ۶/۲۵ کانون رشته ریاضی چطور بود؟
-
سلام به همگی ، من امروز حضوری سر جلسه آزمون رفتم و احساس کردم خیلی سوالا اسونن ولی من نمیتونم حل کنم
یعنی یه کم بیشتر جا داشت برای مسلط شدن ولی در کل آسون بودن خیلی
نمونه اش سوالات حد که با یه هوپیتال ساده جلسه ۶ حد آقا ثابتی میتونستی ۳۰ درصد سوالارو زیر ۲۰ ثانیه حل بکنی ، شیمی یازدهم به غیر از ۴ ، ۵ تا سوال ترکیبی از ساختار و کاربرد و ویژگی های پلیمر ها بقیه سوالاش یه سری بدیهیات بود ساده تر اونا
فیزیک هم ترمودینامیکش نموداراش راحت بود ،فیزیک یازدهم هم اکثرا محاسبه ای بود ، نظر شما چیه ؟ -
-
کلا 10 تا سوال حسابان بود که میشد 2تاش رو هوپیتال زد بقیشو باید حل میکردی کامل.کلا یازدهمش آسون بود بغیر از هندسش.دهم هم شیمی سوالای وقت گیر داشت که من ترجیح دادم اونارو بزنم جای اینکه برم توی هندسه ش گیر کنم
-
کلا 10 تا سوال حسابان بود که میشد 2تاش رو هوپیتال زد بقیشو باید حل میکردی کامل.کلا یازدهمش آسون بود بغیر از هندسش.دهم هم شیمی سوالای وقت گیر داشت که من ترجیح دادم اونارو بزنم جای اینکه برم توی هندسه ش گیر کنم
@Mohamad-hosein-Hasani آره یه سوال پارامتری مجهول هم داشت که من پای هوپیتال زدم
فیزیک دهم چطور بود به نظرت اگر دوست داشتی درصدت هم بگو؟ -
@Mohamad-hosein-Hasani آره یه سوال پارامتری مجهول هم داشت که من پای هوپیتال زدم
فیزیک دهم چطور بود به نظرت اگر دوست داشتی درصدت هم بگو؟Amin Oveici فیزیک دهم رو من نخونده بودم حقیقتش ولی از همون ده تا 4تاش که بلد بودمو زدم و همونا هم درست درومد خداروشکر
کلا واسه این آزمون تمرکز اصلیم رو یازدهم بود