ازمون ازمایشی؟
-
سلام
من مقداری(شاید نصف) از دهم و یازدهم رو هنوز نخوندم و برنامه های ازمون ها میگن کل دهم و یازدهم
؟الان چه کنم ثبت نام کنم؟
گزینه دو شنیدم تحلیلشون خوبه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@دوازدهم
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۱، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مقایسه آزمون ها
@دهم @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 -
نوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
داش بهترین آزمون آزمایشی قلمچیه بخاطر جامعه آماری بالاش.توی گزینه دو اصلا حس رقابت نیست نمیدونم چرا.(حداقل من توی اون 1 سالی که گزینه دو دادم اینطور حس کردم)
-
داش بهترین آزمون آزمایشی قلمچیه بخاطر جامعه آماری بالاش.توی گزینه دو اصلا حس رقابت نیست نمیدونم چرا.(حداقل من توی اون 1 سالی که گزینه دو دادم اینطور حس کردم)
نوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۱، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mohamad-hosein-Hasani آزمون گزینه دو که ۳ هفته یکبار ، توی همون هفته یا هست که قلمچی آزمون نداره یا با همن ، چطوریاست ؟ بعد میشه هردوتا آزمون با هم داد یا نه
-
@Mohamad-hosein-Hasani آزمون گزینه دو که ۳ هفته یکبار ، توی همون هفته یا هست که قلمچی آزمون نداره یا با همن ، چطوریاست ؟ بعد میشه هردوتا آزمون با هم داد یا نه
Amin Oveici بعضی از آزمون هاشون با هم تو یه روز میفته
-
@Mohamad-hosein-Hasani آزمون گزینه دو که ۳ هفته یکبار ، توی همون هفته یا هست که قلمچی آزمون نداره یا با همن ، چطوریاست ؟ بعد میشه هردوتا آزمون با هم داد یا نه
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۱، ۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Oveici داش ک م م که بلدی؟
ک م م 2 و 3 میشه چی؟ میشه 6 خب؟یعنی هر 6 هفته یکبار آزموناشون منطبق میشه روی هم
-
Amin Oveici داش ک م م که بلدی؟
ک م م 2 و 3 میشه چی؟ میشه 6 خب؟یعنی هر 6 هفته یکبار آزموناشون منطبق میشه روی هم
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mohamad-hosein-Hasani خب میدونم اینو بعضی روزا با همن ، منظورم میدونی دقیق کی توی یه هفتست ؟
( چند هفته دیگ ) -
@Mohamad-hosein-Hasani خب میدونم اینو بعضی روزا با همن ، منظورم میدونی دقیق کی توی یه هفتست ؟
( چند هفته دیگ )نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Oveici جمعه ای که گذشت با هم بود.آزمون بعدیشونو نمیدونم دقیق چه تاریخی روی هم میافتن
-
Amin Oveici جمعه ای که گذشت با هم بود.آزمون بعدیشونو نمیدونم دقیق چه تاریخی روی هم میافتن
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۱، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mohamad-hosein-Hasani آها حله داشی
-
Amin Oveici جمعه ای که گذشت با هم بود.آزمون بعدیشونو نمیدونم دقیق چه تاریخی روی هم میافتن
@Mohamad-hosein-Hasani آزمون ۲۲ مهر هم با همن