سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
دوازدهمی ها امسال چقدر مدرسه میرین؟؟؟
-
به نظرتون مدارس اجازه میدن هر روز نریم سر کلاسها؟ چون اگه هر روز بریم خیلی برامون سخت میشه
شما برنامتون برای دوران مدرسه چیه؟ -
Yasaman Hedayati در دوازدهمی ها امسال چقدر مدرسه میرین؟؟؟ گفته است:
به نظرتون مدارس اجازه میدن هر روز نریم سر کلاسها؟ چون اگه هر روز بریم خیلی برامون سخت میشه
شما برنامتون برای دوران مدرسه چیه؟سلام تاپیک می زنید با توجه به موضوع تاپیک تون گروه ها رو منشن کنید تا زودتر جواب بگیرید
@دوازدهم @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا -
Yasaman Hedayati منم که میرم دردسر داره نرفتن خیلی از اونایی هم که نرفتن پشیمون شدن امسال هم که نهایی تاثیر قطعی شده و به نظرم حداقل برای نهایی فایده داره مدرسه
-
Yasaman Hedayati مدرسه ما که بضی درسا مثل سلامت و ... رو گذاشته توی یک روز که کسی نیاد مدرسه اون روز از نوبت دوم هم که گفتن اختیاریه
-
مدرسه ما که توی برنامه مدرسه دروس بی اهمیتی مثل سلامت بهداشت رو کلا حذف کرده و برای فارسی و عربی و زبان هر کدوم 1 زنگ در هفته گذاشته و بقیشو اختصاصی چیده.حضور سر کلاس ها هم اختیاریه .بنظرم اگه نمره مستمر برات مهم نیست تو هم کلاسای عمومی رو نرو و فقط اختصاصی ها رو برو
-
@Mohamad-hosein-Hasani چه مدرسه خوبی دارین امیدوارم مدرسه ما هم همکاری کنه امسال
-
مدرسه ما از اینا نیست که راحت باهات راه بیاد واسه هر چیزی یه دلیلی میخوان ... ول کن هم نیستن ..
به این راحتی ها نیست که نخوایم بریم ، باید بریم ...
شرط میبندم برنامه رو یه جوری تنظیم میکنن در افتضاح ترین حالت ممکن هر روز مجبور باشیم بریم -
Yasaman Hedayati برا ما دوازدهم چرخشی شده و حتی قراره ۵شنبه ها هم بریم
-
ما از روزای شنبه تا سه شنبه میریم و همه درسا تو این چند روز واسشون کلاس هست اما اینطوری نیست که خیلی گیر بدن میتونیم اگه نخواستیم چند روز نریم. ولی من خودم احتمالا اکثرا کلاسارو برم.
-
و حالا پدیده ای به نام مدرسه ما
۱-هنوز کتاب ندادن
۱۵۰-۲تومن بیانه روپوش گرفتن!
۳-همون روپوش هم هنوز آماده نکردن
۴-بهترین معلم شیمی رو به خاطر اعتراض بی مورد دبیران اخراج کردن و یه معلم چرت و پرت بجاش گذاشتن
۵-هنوز حتی برنامه هم ندادن
۶-کانال تلگرام نداره و باید بریم شاد اخبار مدرسه رو پی بگیریم
۷-منطقه دو حساب میشه مدرسه
۸-جالب اینجاست این بهترین مدرسه منطقه است
ولی اگه به من باشه فقط برا عمومی ها میرم مدرسه
پ.ن: اختصاصی ها رو از آلاء کتاب کمک درسی برم نتیجه فوقالعاده بهتری میگیرم، دیدم که میگم -
@محمد-خراسانی در دوازدهمی ها امسال چقدر مدرسه میرین؟؟؟ گفته است:
و حالا پدیده ای به نام مدرسه ما
۱-هنوز کتاب ندادن
۱۵۰-۲تومن بیانه روپوش گرفتن!
۳-همون روپوش هم هنوز آماده نکردن
۴-بهترین معلم شیمی رو به خاطر اعتراض بی مورد دبیران اخراج کردن و یه معلم چرت و پرت بجاش گذاشتن
۵-هنوز حتی برنامه هم ندادن
۶-کانال تلگرام نداره و باید بریم شاد اخبار مدرسه رو پی بگیریم
۷-منطقه دو حساب میشه مدرسه
۸-جالب اینجاست این بهترین مدرسه منطقه است
ولی اگه به من باشه فقط برا عمومی ها میرم مدرسه
پ.ن: اختصاصی ها رو از آلاء کتاب کمک درسی برم نتیجه فوقالعاده بهتری میگیرم، دیدم که میگماین که خیلی بهتره
کتاب نیس
۴۰۰ هم گرفتن
هیچی گروهی توی شاد وات و تل نیس،
یا حتی کانال
از دبیرا خبر نداریم ،
بهترین مدرسه ناحیه ۱ هس و جزویی از بهترینای شهر
برنامه هم نداریم این حل
و... -
Sara Nrzpr مقاومت کن عزیزم
مدرسه ماهم تقریبا همینه
من میخوام روز اول باهشون صحبت کنم -
مدرسه ها که اذیت میکنن ولی ی نصیحت.هر کاری خواستی بکن .نهایتا قراره تو نتیجه بگیری سعی کن نشنیده بگیری حرفای معلما و معاوناتونو
-
@mahshid-avajian ️
-
@محمد-خراسانی ما هم تو تلگرام هم تو شاد هم تو واتساپ گروه داریم ولی هنوز هیچی نگفتن راجب مدرسه
همیشه یه روز قبل از اول مهر هماهنگ میکنن -
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to Yasaman Hedayati on آخرین ویرایش توسط Mr. Perfect انجام شده
Yasaman Hedayati
سلام
من درسته فارغ التحصیلم ولی میدونم این مورد کاملا به مدرسه و عوامل اجرایی آن بستگی داره بعضی از مدارس گیر نمیدن ولی بعضی اذیت میکنن.شما سعی با مدیر مدرسه صحبت کنید و همه دلایل خود را محترمانه به ایشون بگید شاید قبول کردن.
-
Mr. Perfect بله خودمم همین قصدو دارم
ممنونم