زیست دهم
-
M mlika hoveida marked this topic as a question on
-
سلام بچه ها خوبین؟
ی سوال ما میتونیم بگیم هر جا ماده مخاطی ترشح میشه موسینم داریم چون موسین+آب میشه ماده مخاطی
یعنی مثلا این جمله درسته ک بگیم غده های مخاط مری موسینم ترشح میکنن؟
تجربیاmlika hoveida درود
ماده مخاطی ترشح نمیشه
موسین ترشح میشه که بعد با آب ، ماده مخاطی ایجاد میکنه
. -
mlika hoveida درود
ماده مخاطی ترشح نمیشه
موسین ترشح میشه که بعد با آب ، ماده مخاطی ایجاد میکنه
.@سینا-0 خب آخه متنه کتابه که صفحه ۲۰ در قسمت بلع خط۸ نوشته غده های مخاط مری ماده مخاطی ترشح میکنن
-
@سینا-0 خب آخه متنه کتابه که صفحه ۲۰ در قسمت بلع خط۸ نوشته غده های مخاط مری ماده مخاطی ترشح میکنن
mlika hoveida
سلام وقت بخیر 🌹
ببینید همون طور که(@سینا-0 ) گفتن .اون عده های موسین ترشح می کنن برای ساخت ماده مخاطی
نه این که خودشون ماده مخاطی ترشح کنن ،اما توی ساخت ماده مخاطی نقش دارن چون موسین ترشح می کنن -
mlika hoveida
سلام وقت بخیر 🌹
ببینید همون طور که(@سینا-0 ) گفتن .اون عده های موسین ترشح می کنن برای ساخت ماده مخاطی
نه این که خودشون ماده مخاطی ترشح کنن ،اما توی ساخت ماده مخاطی نقش دارن چون موسین ترشح می کنن -
mlika hoveida
سلام وقت بخیر 🌹
نه این که خودشون ماده مخاطی ترشح کنن ،اما توی ساخت ماده مخاطی نقش دارن چون موسین ترشح می کننپرستو بابایی مرسی عزیزم
-
M mlika hoveida marked this topic as a regular topic on
-
@سینا-0 خب آخه متنه کتابه که صفحه ۲۰ در قسمت بلع خط۸ نوشته غده های مخاط مری ماده مخاطی ترشح میکنن
mlika hoveida
غیر مستقیم آره درسته و فک کنم منظورش همین باشه
. -
پرستو بابایی مرسی عزیزم
mlika hoveida
خواهش می کنم گلم 💚 -
mlika hoveida
غیر مستقیم آره درسته و فک کنم منظورش همین باشه
.@سینا-0 ممنونم
-
سلام بچه ها خوبین؟
ی سوال ما میتونیم بگیم هر جا ماده مخاطی ترشح میشه موسینم داریم چون موسین+آب میشه ماده مخاطی
یعنی مثلا این جمله درسته ک بگیم غده های مخاط مری موسینم ترشح میکنن؟
تجربیاmlika hoveida سلام بله میشه گفت