راه ابریشم
-
سلام بچه ها
ی سوال کسائی که از راه ابریشم آلا استفاده میکنن میخواستم ببینم اینکه میگن دهم تا دوازدهم رو کار میکنن بعد اینجوریه که ترکیبی یاد میدن یا از دهم شروع میکنن و پیش میرن؟
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو -
M mlika hoveida marked this topic as a question on
-
ممنون از پاسخگوئیتون 😂🙂
-
سلام عزیزم
من زیستشو دیدم ،فرسنگ هاشو اینطوری چیدن که مثلا یکی دو فصل از زیست دهم دهم باشه بعد مثلا یه فصل از زیست دوازدهم رو گذاشتن ،این نیست که فصل ها رو به ترتیب تدریس کنن فکر کنم -
سلام بچه ها
ی سوال کسائی که از راه ابریشم آلا استفاده میکنن میخواستم ببینم اینکه میگن دهم تا دوازدهم رو کار میکنن بعد اینجوریه که ترکیبی یاد میدن یا از دهم شروع میکنن و پیش میرن؟
بچه-های-تجربی-ابریشم-پروmlika hoveida سلام من تا یه جایی تابستان رو با برنامه راه ابریشم آلا پیش رفتم توی برنامه درسا ترکیبی خونده نمیشدن به ترتیب بود طبق برنامه. ولی خب ممکنه برنامه ای که از مهر داده میشه ترکیبی باشه نمیدونم.
-
سلام عزیزم
من زیستشو دیدم ،فرسنگ هاشو اینطوری چیدن که مثلا یکی دو فصل از زیست دهم دهم باشه بعد مثلا یه فصل از زیست دوازدهم رو گذاشتن ،این نیست که فصل ها رو به ترتیب تدریس کنن فکر کنمپرستو بابایی مرسی عزیزم
-
mlika hoveida سلام من تا یه جایی تابستان رو با برنامه راه ابریشم آلا پیش رفتم توی برنامه درسا ترکیبی خونده نمیشدن به ترتیب بود طبق برنامه. ولی خب ممکنه برنامه ای که از مهر داده میشه ترکیبی باشه نمیدونم.
@Razieh-Kosari مرسی
-
M mlika hoveida has marked this topic as solved on
-
@Razieh-Kosari مرسی
mlika hoveida خواهش میکنم🌸
-
پرستو بابایی مرسی عزیزم
mlika hoveida
خواهش می کنم 🌸🌹