المپیاد زیست
-
سلام بچه ها ،صبحتون بخیر
بچه ها من تصمیم گرفتم که توی المپیاد زیست یازدهم شرکت کنم اما اطلاعات کافی در این باره ندارم .میشه لطفا در این مورد توضیح بدید 🙏🌹
سطح سوالاتش چطوره ؟؟ -
پ پرستو بابایی marked this topic as a question on
-
-
و این که اگه المپیاد شرکت کنم به درس های دیگه لطمه وارد نمیشه ؟!
-
سلام
تا جایی که من اطلاع دارم باید بر کتب کمپبل و فیزیولوژی برن و تایز و گایتون و بیوشیمی لنینجر مسلط باشی.
در کل سطح سوالات المپیاد خیلی استاندارد تر از کنکوره به شرط اینکه خونده باشی و الکی نمیپیچونن.
ولی خب اگه به طور جدی میخوای المپیاد شرکت کنی عملا دروس دیگه رو باید بزاری کنار
من خودم یکی از اشتباهاتم این بود که المپیاد شرکت نکردم با توجه به نفرتم از فیزیک و ریاضی و علاقم به زیست
ولی اگه از زیست خسته نمیشی و وقت داری پیشنهاد من اینه که شرکت کن -
سلام بچه ها ،صبحتون بخیر
بچه ها من تصمیم گرفتم که توی المپیاد زیست یازدهم شرکت کنم اما اطلاعات کافی در این باره ندارم .میشه لطفا در این مورد توضیح بدید 🙏🌹
سطح سوالاتش چطوره ؟؟پرستو بابایی درود
سطح سوالات المپیاد بسیار بالاس
مرحله اول فک میکنم از کتاب های زیست دبیرستان(به مباحث فیزیک و شیمی دبیرستان هم یه شناختی داشته باشین) و مراحل 2 به بعد در سطح کتابای دانشگاهیه
برای اینکه المپیاد براتون مفید باشه ، حتما باید طلای کشوری بگیرین ، البته رتبه های دیگه ی کشوری هم تو کنکور سهمیه داره و خوبه ولی فقط طلا موجب میشه مستقیم ب هر رشته و دانشگاهی که میخواین بدون کنکور برین
برای المپیاد تقریبا باید تمام وقتتونو بهش اختصاص بدین و مسلما به بقیه درسا لطمه وارد میکنه...یعنی یجورایی باید کنکورو بذاین کنار و تمام تمرکز رو المپیاد باشه
. -
سلام
تا جایی که من اطلاع دارم باید بر کتب کمپبل و فیزیولوژی برن و تایز و گایتون و بیوشیمی لنینجر مسلط باشی.
در کل سطح سوالات المپیاد خیلی استاندارد تر از کنکوره به شرط اینکه خونده باشی و الکی نمیپیچونن.
ولی خب اگه به طور جدی میخوای المپیاد شرکت کنی عملا دروس دیگه رو باید بزاری کنار
من خودم یکی از اشتباهاتم این بود که المپیاد شرکت نکردم با توجه به نفرتم از فیزیک و ریاضی و علاقم به زیست
ولی اگه از زیست خسته نمیشی و وقت داری پیشنهاد من اینه که شرکت کن@amir-reza-babahabib
ممنونم بابت توضیحات
منم اصلا به ریاضی و فیزیک علاقه چندانی ندارم
ولی برای زیست و شیمی اینطور نیست .اولش خواستم المپیاد شیمی شرکت کنم ولی ترسیدم که سطح سوالات خیلی بالا باشه به خاطر همین گفتم که المپیاد زیست شرکت کنم بهتره .
نه اصلا از خوندن زیست هیچ وقت خسته نمیشم -
پرستو بابایی درود
سطح سوالات المپیاد بسیار بالاس
مرحله اول فک میکنم از کتاب های زیست دبیرستان(به مباحث فیزیک و شیمی دبیرستان هم یه شناختی داشته باشین) و مراحل 2 به بعد در سطح کتابای دانشگاهیه
برای اینکه المپیاد براتون مفید باشه ، حتما باید طلای کشوری بگیرین ، البته رتبه های دیگه ی کشوری هم تو کنکور سهمیه داره و خوبه ولی فقط طلا موجب میشه مستقیم ب هر رشته و دانشگاهی که میخواین بدون کنکور برین
برای المپیاد تقریبا باید تمام وقتتونو بهش اختصاص بدین و مسلما به بقیه درسا لطمه وارد میکنه...یعنی یجورایی باید کنکورو بذاین کنار و تمام تمرکز رو المپیاد باشه
.@سینا-0
از شما هم بابت توضیحات تشکر می کنم .فقط ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم
منی که یازدهم هستم برای المپیاد باید زیست دوازدهم رو هم بلد باشم ؟؟؟ -
پ پرستو بابایی has marked this topic as solved on
-
@سینا-0
از شما هم بابت توضیحات تشکر می کنم .فقط ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم
منی که یازدهم هستم برای المپیاد باید زیست دوازدهم رو هم بلد باشم ؟؟؟پرستو بابایی
بله ، سوالای مرحله اول از کتابای هر سه سال دبیرستان میاد
و مراحل بعدی دیگه میره تو کتابای دانشگاهی مثه گایتون ، کمپبل و ...
. -
پرستو بابایی
بله ، سوالای مرحله اول از کتابای هر سه سال دبیرستان میاد
و مراحل بعدی دیگه میره تو کتابای دانشگاهی مثه گایتون ، کمپبل و ...
.@سینا-0
آها ،مچکرم 🙏 -
یه سوال ، اگر بخوایم شرکت کنیم از کجا باید ثبت نام کنیم ؟
مثلا سایت خاصی داره یا خود مدرسه ثبت نام میکنه و یا چی ؟
در این مورد اطلاعی ندارید ؟