خوابیدن زیاد
-
با این حجم از خوابی ک توی چشاتونه چیکار میکنین خداییش ب منم بگین
️🥲
-
️🥲
Mahdieh Foroughi درود .
چند تا چیز که خودم تجربه دارم :
بنظرم در صورت امکان یه دماسنج ( اگه بتونین دیجیتال تهیه کنین بهتره ولی اون جیوه ای هم خوبه ) بذارین توی اتاق و هروقت احساس کردین گرم شده و دماسنج رو هم چک کردین و دیدین دما رفته بالا سریع کولر و پنکه رو روشن کنین . چون خودم فکرمیکردم من احساس میکردم هوا گرمه درحالیکه واقعا هوا گرم بود و خوابم میگرفت .
مورد بعدی اینکه در برابر خوابیدن توی ظهر سعی کنین مقاومت کنین . چون تجربه به من نشون داده یخورده مقاومت باعث میشه دیگه خستگی خیلی کم سراغتون بیاد . اگر هم که واقعا نمیتونین مثلا توی ظهر نخوابین ، حداکثر ربع ساعت بخوابین .
اینا نظرات من بود ...
@دانش-آموزان-آلاء -
مرسی واقعا امتحان کردم عالی بود
-
مرسی واقعا امتحان کردم عالی بود
Mahdieh Foroughi موفق باشین :))
-
Mahdieh Foroughi درود .
بنظرم در صورت امکان یه دماسنج ( اگه بتونین دیجیتال تهیه کنین بهتره ولی اون جیوه ای هم خوبه ) بذارین توی اتاق و هروقت احساس کردین گرم شده و دماسنج رو هم چک کردین و دیدین دما رفته بالا سریع کولر و پنکه رو روشن کنین . چون خودم فکرمیکردم من احساس میکردم هوا گرمه درحالیکه واقعا هوا گرم بود و خوابم میگرفت .
مورد بعدی اینکه در برابر خوابیدن توی ظهر سعی کنین مقاومت کنین . چون تجربه به من نشون داده یخورده مقاومت باعث میشه دیگه خستگی خیلی کم سراغتون بیاد . اگر هم که واقعا نمیتونین مثلا توی ظهر نخوابین ، حداکثر ربع ساعت بخوابین .
اینا نظرات من بود ...
@دانش-آموزان-آلاءمحمد فواد یه ربع؟؟؟
-
️🥲
Mahdieh Foroughi چی تورو مثل برق از جا میپرونه یا وقتی انجامش میدی خواب به چشات نمیاد
همونو موقع پا شدن از خواب صبح انجام بده بعد یه مدت آن تایم بیداری -
Mahdieh Foroughi درود .
اینا نظرات من بود ...
@دانش-آموزان-آلاء -
محمد فواد یه ربع؟؟؟
امیرحسین زارع 0 باید دراز بکشی تامغزت آروم شه به خواب ک نمیرسه
-
محمد فواد یه ربع؟؟؟
امیرحسین زارع 0
میخواین موفق شین یا نه؟!