نمیتونم از سرم بیرونش کنم !
-
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه .
یه موضوع بدی برام پیش اومده که اصلا حس خوبی ندارم و وقتی هم درس میخونم ، کلی ذهنمو درگیر میکنه
اصلا نمیتونم بهش فکر نکنم
و از اونجا که احساس میکنم بیشترتون مشکلات این چنینی داشتید خواستم ازتون کمک بگیرم . راه حلی ؟ توصیه ای ؟ چیزی ؟ -
-
-
یه موضوع بدی برام پیش اومده که اصلا حس خوبی ندارم و وقتی هم درس میخونم ، کلی ذهنمو درگیر میکنه
و از اونجا که احساس میکنم بیشترتون مشکلات این چنینی داشتید خواستم ازتون کمک بگیرم . راه حلی ؟ توصیه ای ؟ چیزی ؟نوشتهشده در ۲۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Allen-Gamer سلام من رو کاغذ مینوشتم
یا میسوزوندم یا پاره ش میکردم
توصیه م اینه نگهش نداری -
و از اونجا که احساس میکنم بیشترتون مشکلات این چنینی داشتید خواستم ازتون کمک بگیرم . راه حلی ؟ توصیه ای ؟ چیزی ؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Allen-Gamer
سلام
به نظرم ی مدت از چیزی که شما رو یاد چنین چیزی میندازه
دور باشین بهتره
و با چیزی که ناراحتت میکنه درست رفتار کن
که خدایی نکرده فکرت رو زیاد به خودش مشغول نکنه -
@Allen-Gamer
سلام
دور باشین بهتره
که خدایی نکرده فکرت رو زیاد به خودش مشغول نکنه@Younes-Dehkhoda-0 در نمیتونم از سرم بیرونش کنم ! گفته است:
@Allen-Gamer
سلام
دور باشین بهتره
که خدایی نکرده فکرت رو زیاد به خودش مشغول نکنهاره خب توصیه های خوبیه فقط بدیش اینه که اون چیزی که منو اون چیز میندازه چیز نیست یه شخصه که خیلی میبینمش
شاید اگر یکم بگذره یادم بره ، یا حداقل یکم حالم بهتر شه
-
@haniehno در نمیتونم از سرم بیرونش کنم ! گفته است:
@Allen-Gamer سلام من رو کاغذ مینوشتم
یا میسوزوندم یا پاره ش میکردم
توصیه م اینه نگهش نداریشاید امتحان کردم
مرسی
-
و از اونجا که احساس میکنم بیشترتون مشکلات این چنینی داشتید خواستم ازتون کمک بگیرم . راه حلی ؟ توصیه ای ؟ چیزی ؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Allen-Gamer
سلام وقتتون بخیر
من در همچین مواقعی سعی می کنم خودم رو به یه کار سخت مشغول کنم ..
یه کاری که تمرکز خیلی زیادی می خواد و خدا رو شکر هر دفعه هم جواب دادهیه راهکار دیگه هم که دوستان گفتن منم امتحان کردم و بازم جواب داده ،اینکه اون موضوعی که دهنتون رو درگیر کرده و نمیزاره تمرکز کنید رو روی یه کاغذ بنویسی و اون کاغذ رو از خودت دور کنی .من همین راهکار ها رو می دونم امیدوارم که بهتون کمک کنه
-
سلام
-
@Allen-Gamer
سلام وقتتون بخیر
من در همچین مواقعی سعی می کنم خودم رو به یه کار سخت مشغول کنم ..
یه کاری که تمرکز خیلی زیادی می خواد و خدا رو شکر هر دفعه هم جواب دادهیه راهکار دیگه هم که دوستان گفتن منم امتحان کردم و بازم جواب داده ،اینکه اون موضوعی که دهنتون رو درگیر کرده و نمیزاره تمرکز کنید رو روی یه کاغذ بنویسی و اون کاغذ رو از خودت دور کنی .من همین راهکار ها رو می دونم امیدوارم که بهتون کمک کنه
ازتون ممنونم که وقتتون رو به من هدیه کردید
انشالله همیشه موفق باشید -
ازتون ممنونم که وقتتون رو به من هدیه کردید
انشالله همیشه موفق باشیدفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده@Allen-Gamer
خواهش می کنم کاری نکردم که
ممنونم ،همچنین -