ازمون
-
سلام من پشت کنکورسم ولی دیگه هزنیه ازپون ندارن گفتم بیام خودم از خودم بگیرم و درصد بگیرم یه مساری گفت نه باید ترازم داشته بلشی من گفتم ببینم میشه ازمون قلمچی هر کدوم که بخوام یکی ثبت نام کردم تو هر ماه نطر شمل؟دانش آموز کنکوری دانش جو دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا داریوش عظیمی
دانش-آموزان-آلاء بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو -
سلام
قلمچی بورسیه میکنه میتونین از اون استفاده کنین
اگه نه ،همون ازمونا رو زماندار تو خونه بزنین و با کارنامه های رتبه های برتر هر ازمون که خود سایت قلمچی میزاره مقایسه کنین وسعی کنین بهترش کنین ، اما در هر صورت شرکت در ازمون بهتره چون رقابت ایجاد میشه
حتما ازمون رو تحلیل کنین و شرایط ازمون رو رعایت کنین و ناامید نشین -
سلام
قلمچی بورسیه میکنه میتونین از اون استفاده کنین
اگه نه ،همون ازمونا رو زماندار تو خونه بزنین و با کارنامه های رتبه های برتر هر ازمون که خود سایت قلمچی میزاره مقایسه کنین وسعی کنین بهترش کنین ، اما در هر صورت شرکت در ازمون بهتره چون رقابت ایجاد میشه
حتما ازمون رو تحلیل کنین و شرایط ازمون رو رعایت کنین و ناامید نشینShina Mahmoodi من پارسالم که ازمون میدادم اهل رقابت نبورن ترازمم نگاه نمیکردم فقط سعی میکردم درصدم بهترو بهتز بشه
-
Shina Mahmoodi من پارسالم که ازمون میدادم اهل رقابت نبورن ترازمم نگاه نمیکردم فقط سعی میکردم درصدم بهترو بهتز بشه
@yeganeh-fallah پس با همون روشی که گفتم پیش برین
موفق باشین -
سلام من پشت کنکورسم ولی دیگه هزنیه ازپون ندارن گفتم بیام خودم از خودم بگیرم و درصد بگیرم یه مساری گفت نه باید ترازم داشته بلشی من گفتم ببینم میشه ازمون قلمچی هر کدوم که بخوام یکی ثبت نام کردم تو هر ماه نطر شمل؟دانش آموز کنکوری دانش جو دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا داریوش عظیمی
دانش-آموزان-آلاء بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو@yeganeh-fallah سلام اگه میخواید
فرم بورسیهی آنلاین قلم چی رو پرکنید احتمال زیاد قبولتون میکنن