زیست دونی
-
@zahra-m1999 در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-bernosi اخ ب هم غلطه داخلی ترین بافت پیوندی. حواسم نبود
ب درسته داخلی ترین بافت پوششیه
-
@dr-bernosi مگه استر پیوندی نداره
چرا استر رو قرار میگیره :| ؟
-
شکل کتاب هم دوچا نشون داده که پوششیه داخلی ترین بافت
-
شکل کتاب هم دوچا نشون داده که پوششیه داخلی ترین بافت
-
ج هم غلطه چون همه واکنشا توی سلول رخ نمیدن!
-
ج هم غلطه چون همه واکنشا توی سلول رخ نمیدن!
-
-
-
-
barghamadi نه همانطور که یکی از دوستامون گفتن بعضی موقع ها برا ابشش ماهی ضرر میرسونه که میشه انگلی!!
@afsaneh-m کجا گفته برای آب شش ضرر میرسونه تو کتاب هس؟
-
@afsaneh-m کجا گفته برای آب شش ضرر میرسونه تو کتاب هس؟
barghamadi نه اقای امینی تو فیلم گفته!!
-
-
@afsaneh-m وقتی کتاب گفته روی پوست ماهی اقای امینی چرا میگه ت ابششم هس/؟؟مگه همینجوری باید ت کتاب باش دیگ منبع کتاب
@dr-lila اقای امینی میگن میاد رووووووووووی ابشش قرار میگیره و براش مشکل ایجاد میکنه نه که بره توی ابشش ولی همینم از هیچ جای کتاب استنباط نمیشه لازم نیس بدونید
-
@afsaneh-m وقتی کتاب گفته روی پوست ماهی اقای امینی چرا میگه ت ابششم هس/؟؟مگه همینجوری باید ت کتاب باش دیگ منبع کتاب
@dr-lila در زیست خوانی!! گفته است:
زیاد چالب نیس میشه خیلی با چشم پوشی درست گرفتش
-
-
-
سوال خوبیه از؛ تقریبا از گوارش...
چند مورد از موارد زیر صحیح است؟
1)در انسان شیاری در کبد ک از آن مجرای کبدی خارج میشود،خلاف راستا با دو شیار شش سمت راست است
2)در انعکاس بلع میتواند لقمه غذا با اپیگلوت درتماس باشد ولی نای هنوز ب طور کامل بسته نشده باشد
3)در جانورانی با روده های قابل خم شدن و باز شدن،میتوان جانوری را یافت ک حلق ب سمت عقب بدن دوراهی نباشد
4)درجانوی با کیسه های هوایی منشعب میتواند غذایی همچون بزرگترین پستاندار جفت دار داشته باشد
5)در جانوری ک در قسمتی از نای او جریان هوا یکطرفه است،بیش از7 بیست و یکم دستگاه تنفس او درحالت عادی تنفسی هیچگاه خالی از تنفس نمیشود.1مورد.....2مورد....3مورد...همه ی موارد
tamom در زیست خوانی!! گفته است:
سوال خوبیه از؛ تقریبا از گوارش...
چند مورد از موارد زیر صحیح است؟
1)در انسان شیاری در کبد ک از آن مجرای کبدی خارج میشود،خلاف راستا با دو شیار شش سمت راست است
2)در انعکاس بلع میتواند لقمه غذا با اپیگلوت درتماس باشد ولی نای هنوز ب طور کامل بسته نشده باشد
3)در جانورانی با روده های قابل خم شدن و باز شدن،میتوان جانوری را یافت ک حلق ب سمت عقب بدن دوراهی نباشد
4)درجانوی با کیسه های هوایی منشعب میتواند غذایی همچون بزرگترین پستاندار جفت دار داشته باشد
5)در جانوری ک در قسمتی از نای او جریان هوا یکطرفه است،بیش از7 بیست و یکم دستگاه تنفس او درحالت عادی تنفسی هیچگاه خالی از تنفس نمیشود.1مورد.....2مورد....3مورد...همه ی موارد
اینو کسی حل نکردا....حیف میکنید
-
@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-bernosi شما
خب برای آلاء برنامه ای دارم؟
کلا منظورم اینه اگه برنامه دارید زیست یک مرور کنیم که هیچ اگه نه میشه یه برنامه بزارید تا پایان دی زیست یک ودو وکلا پایه رو مرور کنیم فصل به فصل تست بزارید اخرشم ترکیبی پلیز
-
@dr-bernosi شما
کلا منظورم اینه اگه برنامه دارید زیست یک مرور کنیم که هیچ اگه نه میشه یه برنامه بزارید تا پایان دی زیست یک ودو وکلا پایه رو مرور کنیم فصل به فصل تست بزارید اخرشم ترکیبی پلیز
@dr-bernosi شما
اگه دقت کنین دارم همین کارو میکنم! تستای اواخری که میذارم چمع بندی زیست 1 هست!