کمکم کنید تازه واردم
-
من ساخت و تولید امیر کبیر در اومدم
Ali Mohammad bagheri موفق باشین عالیه
انشالله ماهم بتونیم -
Ali Mohammad bagheri موفق باشین عالیه
انشالله ماهم بتونیمسلامت باشید🙏 ایشالا 🌹😉
-
اینکه قبول شدید و هدفی ندارید طبیعیه منم ۶ سال داخل نمونه دولتی خوندم و درکتون میکنم
ولی اینکه بدون تست زدن قبول شدید این عالیه که هوش و نبوغ شما رو نشون میده
رشته های مختلفی هست برای پزشکی مثل مهندسی پزشکی اتفاقا از همکلاسیام با رتبه ۳۰۰ منطقه ۳ ، به منهدسی پزشکی دانشگاه امیر کبیر در اومد و هم دانشگاهی شدیم توی ارشد هم گرایش های خوبی داره
نگاه آلانتونو ملاکی برای انتخاب شغل ایندتون نذارید چون فعلا طرز فکرتون کامل نشده یه سال بعد خودتون متوجه میشید که چی میخوایید از اینده
اینم بگم که تمام رشته های مهندسی ، تو خارج ، بازار کارشون عالیه
منم اینجوری بودم نگران نباشید از آیندتون فقط ادامه بدیدAli Mohammad bagheri من نفهمیدم اون رفیقت که گفتی رشته ریاضی بود و کنکور تجربی داد رتبش چن بود چی دانشگاه قبول شد؟
-
من ساخت و تولید امیر کبیر در اومدم
Ali Mohammad bagheri ایول موفق باشییی
-
اینکه قبول شدید و هدفی ندارید طبیعیه منم ۶ سال داخل نمونه دولتی خوندم و درکتون میکنم
ولی اینکه بدون تست زدن قبول شدید این عالیه که هوش و نبوغ شما رو نشون میده
رشته های مختلفی هست برای پزشکی مثل مهندسی پزشکی اتفاقا از همکلاسیام با رتبه ۳۰۰ منطقه ۳ ، به منهدسی پزشکی دانشگاه امیر کبیر در اومد و هم دانشگاهی شدیم توی ارشد هم گرایش های خوبی داره
نگاه آلانتونو ملاکی برای انتخاب شغل ایندتون نذارید چون فعلا طرز فکرتون کامل نشده یه سال بعد خودتون متوجه میشید که چی میخوایید از اینده
اینم بگم که تمام رشته های مهندسی ، تو خارج ، بازار کارشون عالیه
منم اینجوری بودم نگران نباشید از آیندتون فقط ادامه بدیدAli Mohammad bagheri مرسی عز راهنماییت
-
Ali Mohammad bagheri من نفهمیدم اون رفیقت که گفتی رشته ریاضی بود و کنکور تجربی داد رتبش چن بود چی دانشگاه قبول شد؟
والا رتبش جالب نبود و خبری از دانشگاش ندارم😔
-
Ali Mohammad bagheri ایول موفق باشییی
سلامت باشی💙🙏
-
Ali Mohammad bagheri مرسی عز راهنماییت
خواهش میکنم🙏
شماره کارت میفرستم🤪😂 -
خواهش میکنم🙏
شماره کارت میفرستم🤪😂Ali Mohammad bagheri حساب من و ط نداره🤣
-
والا رتبش جالب نبود و خبری از دانشگاش ندارم😔
Ali Mohammad bagheri حالا من اگه برم کنکور تجربی بدم میتونم پزشکی قبول شم ؟
-
Ali Mohammad bagheri حساب من و ط نداره🤣
😒😒😂😂باشه بهت میگم صبر کن🤪😂
-
Ali Mohammad bagheri حالا من اگه برم کنکور تجربی بدم میتونم پزشکی قبول شم ؟
بستگی به رتبتون داره و تلاشتون
خب سال بعد رشتتونو تغییر بدید
مدارس نمونه دولتی و تیزهوشان ، هر سال چند نفرو اخراج میکنن شما زودتر برید بگید که شمارو جایگزین کنن -
😒😒😂😂باشه بهت میگم صبر کن🤪😂
Ali Mohammad bagheri بی عدب🤣
-
بستگی به رتبتون داره و تلاشتون
خب سال بعد رشتتونو تغییر بدید
مدارس نمونه دولتی و تیزهوشان ، هر سال چند نفرو اخراج میکنن شما زودتر برید بگید که شمارو جایگزین کننAli Mohammad bagheri اگه برم تجربی مجبورم بصورت تشریحی بخونم و معدلم میاد پایین چون سالی که باید کنکور بدم ۶۰درصد معدل پایانی یازدهم و دوازدهم هست
و تقریبا دروس ریاضی فیزیک شیمی تو هر دو رشته یکی هست و رشته تجربی زیست و زمین شناسی داره اینطوری سخت تره
و فک میکنم رشتم ریاضی باشه سوالات ریاضی و فیزیک کنکور تجربی رو راحت تر میتونم جواب بدم -
Ali Mohammad bagheri بی عدب🤣
🙄😂😂مگه چی گفتم😂
-
Ali Mohammad bagheri اگه برم تجربی مجبورم بصورت تشریحی بخونم و معدلم میاد پایین چون سالی که باید کنکور بدم ۶۰درصد معدل پایانی یازدهم و دوازدهم هست
و تقریبا دروس ریاضی فیزیک شیمی تو هر دو رشته یکی هست و رشته تجربی زیست و زمین شناسی داره اینطوری سخت تره
و فک میکنم رشتم ریاضی باشه سوالات ریاضی و فیزیک کنکور تجربی رو راحت تر میتونم جواب بدمنمیدونم ولی سوالای امتحان نهایی فوق العاده اسونه
پس باید هم زیست و زمین بخونی هم رشته ریاضی رو -
نمیدونم ولی سوالای امتحان نهایی فوق العاده اسونه
پس باید هم زیست و زمین بخونی هم رشته ریاضی روAli Mohammad bagheri یعنی من که میخام کنکور تجربی بدم باید امتحان نهایی زیست و زمین را هم بدهم؟
-
🙄😂😂مگه چی گفتم😂
Ali Mohammad bagheri هیچ🤣
-
نمیدونم ولی سوالای امتحان نهایی فوق العاده اسونه
پس باید هم زیست و زمین بخونی هم رشته ریاضی روAli Mohammad bagheri نه چون اگه بخوام برم رشته پزشکی نیازی به زمین شناسی ندارم فقط زیست میمونه که زیست دهم و یازدهم رو سعی میکنم فول شم😂
-
Ali Mohammad bagheri یعنی من که میخام کنکور تجربی بدم باید امتحان نهایی زیست و زمین را هم بدهم؟
درسته