مشاوره
-
@afshani در مشاوره گفته است:
22ستاره برای تهران قبول شذن هم دیر نیست چندسال پیش نفراول کنکور تجربی از بهمن شروع کرد وبااشتیاق واول شد بستگی به خوندن هرکسی داره
برای تهران قبول شدن اگه صفر صفر باشه ادم نمیشه قبول شد تهران از حالاصفر صفر هم میشه :| من خودم هیچی بلد نبودم تو دوماه 10 هزارتا رتبمو چابچا کردم :|
@dr-bernosi در مشاوره گفته است:
22ستاره برای تهران قبول شذن هم دیر نیست چندسال پیش نفراول کنکور تجربی از بهمن شروع کرد وبااشتیاق واول شد بستگی به خوندن هرکسی داره
برای تهران قبول شدن اگه صفر صفر باشه ادم نمیشه قبول شد تهران از حالاصفر صفر هم میشه :| من خودم هیچی بلد نبودم تو دوماه 10 هزارتا رتبمو چابچا کردم :|
منظور من رتبه ی زیر 50 یا100شدنه اکه الان شروع کنه ادم سختش میشه من نمیگم امکان پذیر نیس و غیر ممکنه ولی خیلیییییی سخنه و نمیگم تازه صفر هم نباشه و یه سری مطالب رو خوب
بلد باشه و از سالا قبل هم یادش بیاد مطالب -
@dr-bernosi در مشاوره گفته است:
بستگی داره ادم ده هزار تا رتبه رو هم از چه رنجی تا چه رنجی جابه جا کنه یه وقت شده 30 هزار اورده مثلا 1000یا 2000 ولی تو رتبه ها زیر 100 و 200 که رتبه ها حساسی هستن و هرکی ممکنه با یه تست یکی رو بندازه جلوتر اون یکی و طبق برنامه ریزی هایی هم که ماشالله بچها انجام دادن تابستون دیگه نمیشه زیاد و با قطعیت گفت از الانه که صفر باشی میشه اورد میدونی چقدرر ادم زرنگ اون بیرون هستن نمونش سه چهار تا از شهر خودمون که من میشناسم حالا شهر بزرگی هم نیس شهر ما اینا صد درصد پزشکی ان تو شهرا بزرگ بماند دیگه چند نفری که احتمال اوردن شاخه ها پزشکی مثل فزیو تراپی و پرستاری و رادیولوژی رو دارن
-
بچها راسته برا زلزله زدگان سهمیه در نظر گرفتن؟
-
najafiali78 در مشاوره گفته است:
بله درسته
این چه کاریه دیگه از این به بعد بگن هر کی یه مشکل اومد براش سهمیه دار بشه اومدیم و تا کنکور صد تا زلزله دیگه اومد اون موقع 80 درصد ایران باید همه چیشون با سهمیه انجام بگیره این چه کاریه دیگه
-
کنکور 97 میشه بدترین کنکور تاریخ 😣😣😣😣
-
najafiali78 در مشاوره گفته است:
بله درسته
این چه کاریه دیگه از این به بعد بگن هر کی یه مشکل اومد براش سهمیه دار بشه اومدیم و تا کنکور صد تا زلزله دیگه اومد اون موقع 80 درصد ایران باید همه چیشون با سهمیه انجام بگیره این چه کاریه دیگه
-
کنکور 97 میشه بدترین کنکور تاریخ 😣😣😣😣
-
-
reza8885 حالا ۱۵ساعت مهم نیست اگه با قلم چی پیش بری هفته اول باید روزی ۸ تا ۹ ساعت تخصصی بخونی با روزانه زبان
هفته دوم دوره و عمومی زیاد سخت نگیر ۱۵ ساعت برای پسرا و افراد دور از انسانیت
-
-
fatemdr
یه سوال میشه تو این وسطش یه تایمم برا نفس کشیدن باشه آیا! 😅
آدم خفه میشه روزی ۱۲ ساعت دیگه آخر آخر مفیدشه من با همین ساعت ترازم زیر ۶۴۰۰ و اینا نیومده
به نظرت اگه بکنم ۱۵ ۱۶ میره رو ۷۰۰۰ ؟ 😐
معلومه که نه هر انسانی بازده ای مشخص داره مسلما بدیهی که من برا این که برسم تا ۷۰۰۰ باید همین ۱۰ ۱۲ ساعتم رو پایدار تا روز کنکور نگه داری کنمیادم میاد یه چیزی میگفت دبیر سال اول دبستان ...
ره رو آن نیست که گه تند و گه آهسته رود، ره رو آن است که پیوسته و آهسته رودبدرود 😘
-
fatemdr
یه سوال میشه تو این وسطش یه تایمم برا نفس کشیدن باشه آیا! 😅
آدم خفه میشه روزی ۱۲ ساعت دیگه آخر آخر مفیدشه من با همین ساعت ترازم زیر ۶۴۰۰ و اینا نیومده
به نظرت اگه بکنم ۱۵ ۱۶ میره رو ۷۰۰۰ ؟ 😐
معلومه که نه هر انسانی بازده ای مشخص داره مسلما بدیهی که من برا این که برسم تا ۷۰۰۰ باید همین ۱۰ ۱۲ ساعتم رو پایدار تا روز کنکور نگه داری کنمیادم میاد یه چیزی میگفت دبیر سال اول دبستان ...
ره رو آن نیست که گه تند و گه آهسته رود، ره رو آن است که پیوسته و آهسته رودبدرود 😘
-
@afsaneh-m
دقیقا از کدوم اول ؟ از اول کجا مدرسه کانون !
سال اول دبیرستان نوبت اول معدلم۱۵ شد 😐
نوبت دوم ۱۹.۸۰
سال دوم نوبت اول معدلم ۱۸ شد نوبت دوم ۱۹.۳۰
سال سوم نوبت اول معدلم ۱۹ نوبت دوم ۱۹.۲۰کانون از سال ابتدای سال سوم دبیرستان
آزمون اول تراز ۴۴۰۰
دوم ۴۲۰۰
سوم ۴۵۰۰
چهارم ۴۵۰۰
پنجم ۴۶۰۰
ششم ۴۸۰۰
هفتم ۴۶۰۰
.
.
.
.
.
۳ آذر ۶۵۳۴
.
.
.
.
اینشالله ۱ تیر ۷۰۰۰کنکور انفجارررررر 😊😊😊
-
@afsaneh-m
اینارو که میبینی تراز ۸۰۰۰ و اینا میارن یه وقت گول نخوری بگی خیلی شاخن 😐
خیلی از این عزیزان با کلید پاسخ هارو میدن 😅
اگه این همه ۸۰۰۰ داشتیم که همه رتبه ۱ بودن 😐 -
@afsaneh-m
اینارو که میبینی تراز ۸۰۰۰ و اینا میارن یه وقت گول نخوری بگی خیلی شاخن 😐
خیلی از این عزیزان با کلید پاسخ هارو میدن 😅
اگه این همه ۸۰۰۰ داشتیم که همه رتبه ۱ بودن 😐 -
Arash 0 شما 2،3ساله که ترازتون رو به این حد رسوندین من که تازه میرم ازمون اگه پیشرفت نداشته باشم چی؟؟
@afsaneh-m
ببین الان باز میگم یه سری دوستان نا آگاه حمله میکنن به من و ...شما چنتا آزمون دادی و ترازتم بگو اگه اینجا دوس نداری بگی توی شخصی قسمت انجمن آلا تراز هاتو بگو تا بهت بگم