خوابگاهیان
-
نوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۴۰۱، ۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
وسایل مورد نیاز برای زندگی در خوابگاه :
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
@haniehno خییلی زیاده
من از اینا تو خونه هم استفاده نمیکنم -
@haniehno خییلی زیاده
من از اینا تو خونه هم استفاده نمیکنمنوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۴۰۱، ۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Lotfi 0 منم استفاده نمیکنم
ولی گفتم شاید به درد یکی خورد -
@haniehno
خیلی هم مفید و عالی
فقط یه چیزی ! اینارو با چی باید ببره؟ لعنتی ایکه یه خاور باربری نیاز داره -
@haniehno
خیلی هم مفید و عالی
فقط یه چیزی ! اینارو با چی باید ببره؟ لعنتی ایکه یه خاور باربری نیاز دارهنوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Allen-Gamer چه خبره
همه ی اینا تو یه چمدون متوسط جا میشه
شاید تشک و اینا جا نشن فقط -
@haniehno
متوسط رو به بالا -
@haniehno سلام
میگم خوابگاه خود دانشگاه ها رایگانه؟ و اینکه فقط تا یه زمانی بهت خوابگاه میدن بعدش جور و پلاست رو میریزن کف خیابون؟ -
@haniehno سلام
میگم خوابگاه خود دانشگاه ها رایگانه؟ و اینکه فقط تا یه زمانی بهت خوابگاه میدن بعدش جور و پلاست رو میریزن کف خیابون؟نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۴۰۱، ۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@محمد-خراسانی سلام خیر رایگان نیست
مثل اینکه ترمی یا سالیانه گرونترینش ۱۶۳ هزار تومنه که بعد پایان تحصیل به صورت قسطی پرداخت میکنید .
اگه دانشگاه نگفته باشه تعهدی در ارائه خوابگاه نداره ، چنین اتفاقی نمیوفته . -
@محمد-خراسانی سلام خیر رایگان نیست
مثل اینکه ترمی یا سالیانه گرونترینش ۱۶۳ هزار تومنه که بعد پایان تحصیل به صورت قسطی پرداخت میکنید .
اگه دانشگاه نگفته باشه تعهدی در ارائه خوابگاه نداره ، چنین اتفاقی نمیوفته .@haniehno در خوابگاهیان گفته است:
اگه دانشگاه نگفته باشه تعهدی در ارائه خوابگاه نداره ، چنین اتفاقی نمیوفته .سلام
اون ماهی ۱۶۳ تومنه که معمولا به صورت ترمی میگیرن و الان حدود ۴۰۰ تومن در میاد ، البته اگه درجا یک باشه ۱۶۳ تومن در غیر اینصورت ارزونتره -
@haniehno در خوابگاهیان گفته است:
اون ماهی ۱۶۳ تومنه که معمولا به صورت ترمی میگیرن و الان حدود ۴۰۰ تومن در میاد ، البته اگه درجا یک باشه ۱۶۳ تومن در غیر اینصورت ارزونترهنوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۴۰۱، ۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
اون ماهی ۱۶۳ تومنه که معمولا به صورت ترمی میگیرن و الان حدود ۴۰۰ تومن در میاد ، البته اگه درجا یک باشه ۱۶۳ تومن در غیر اینصورت ارزونترهنوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۴۰۱، ۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MM-zahed در خوابگاهیان گفته است:
البته اگه درجا یک باشه ۱۶۳ تومن در غیر اینصورت ارزونتره
بله منم گفتم گرونترینش ۱۶۳ هزار تومنه
-
@MM-zahed در خوابگاهیان گفته است:
البته اگه درجا یک باشه ۱۶۳ تومن در غیر اینصورت ارزونتره
بله منم گفتم گرونترینش ۱۶۳ هزار تومنه
@haniehno خوبه تا سه هزار تومن آخرشم حساب کردید
تشکر درکل، ولی یه بازه معمولی چقدر هست حدوداً؟ مثلا معمولیش ۱۰۰ تومنه؟ ۸۰؟ اگر کسی اطلاع داره ممنون میشم بگه -
@haniehno خوبه تا سه هزار تومن آخرشم حساب کردید
تشکر درکل، ولی یه بازه معمولی چقدر هست حدوداً؟ مثلا معمولیش ۱۰۰ تومنه؟ ۸۰؟ اگر کسی اطلاع داره ممنون میشم بگهنوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@محمد-خراسانی متفاوته
مثلا تبریز زده ۱۰۰ تومنه
برین تو سایت دانشگاه مورد نظرتون هست -
@haniehno من که سال دیگه کنکور دارم
یعنی خود دانشگاه این خوابگاه رو معرفی میکنه؟ مثل سرویس مدرسه؟ -
@haniehno من که سال دیگه کنکور دارم
یعنی خود دانشگاه این خوابگاه رو معرفی میکنه؟ مثل سرویس مدرسه؟نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@محمد-خراسانی بله
-
سلام
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
انشالاه واسه سال بعد -
سلام
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
انشالاه واسه سال بعدنوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMiss Ataee انشاالله که بترکونی
-
سلام
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
انشالاه واسه سال بعدMiss Ataee انشالله واسه سال بعد؟
من نصف اینارو تو خونه هم ندارم -
Miss Ataee انشاالله که بترکونی
@haniehno
انشالله هممون باهم بترکونیم و دانشگاه مورد نظر مون قبل بشیم((((: -
Miss Ataee انشالله واسه سال بعد؟
من نصف اینارو تو خونه هم ندارم@محمد-خراسانی
از الان پولاتو جمع کن بتونی بخری