مشاوره و رفع اشکال رایگان یک فارغ التحصیل!
-
هلی عباسی
اقای عباسی لطف میکنید اگه حوصلتون میکشه کل سال 12 رو جزبه جز و تا جایی که ممکنه نکات رو بنویسید
ما نیازمندیم تجربیات شمارو بدونیم....
لطف میکنید بنویسید️
Miss Ataee سلام دوست عزیز
بله حتما؛تا جایی که تایم و حوصلهم اجازه بده مینویسم
اما منظورتون رو نفهمیدم؛نکات مشاوره ای یا نکات درسی؟ -
Miss Ataee سلام دوست عزیز
بله حتما؛تا جایی که تایم و حوصلهم اجازه بده مینویسم
اما منظورتون رو نفهمیدم؛نکات مشاوره ای یا نکات درسی؟هلی عباسی
نگاه کنید ما دوتا موضوع داریم
یکی مشاورهای
یکی درسی
مشاوره ای که یک مبحثه
ولی درسی نه
میتونید یه تایپک جدا واسه هر کدوم بزنید
مثلا برای مشاورهای
شما همه مطالبی که میخواید بنویسید
پشت سر هم بنویسید
یعنی یه جا قبلا نوشته باشید همه رو توی یه پیام جا بدید
بعد ما توی اون تایپک سوال هامونو مینویسیم
واسه درسی هم نکات کلی رو توی یه تایپک بنویسید
مثل منابع مرور ساعت ها و اینها
و برای هر درس اگر حوصله داشتید هم نکات خاص خودش تایپک بزنید... -
@mahdieh-t
دوست عزیز آزمون ندادن بنظرم یک حرکت سمی هست!شما باید منظم بایک برنامه آزمونی پیشروی کنید و هی خودتونو بسنجید که چقدر خوب خوندید؟کدوم درستون قوی شده؟پیشرفت کردید؟نقاط ضعفتون کجاست؟چقدر از بقیه جلویید؟
اگه آزمون ندید؛این نقاط ضعفو خواهید داشت:
1.نمیفهمید نقاط ضعفتون چیه که روش کار کنید و همینجور خواهند موند
2.نمیفهمید در چه بازه رتبه ای هستید و بچه ها چجور پیش میرن
3.نمیفهمید سرعت تست زنیتون چیه
4.با محیط تست زدن و کنکوری آشنا نمیشید و دور میشید هی
5.با تست های متنوع تالیفی خوب که نزدیک کنکوره آشنا نمی شید -
هلی عباسی آره درسته ممنون
فقط اینکه خودم میتونم توی خونه آزمون بدم؟
یعنی سوالاشو دانلود کنم و درصدام رو حساب کنم. و برنامهم هم طبق همون آزمون باشه -
Mahdi Rezaie سلام اقا مهدی عزیز!موفق باشی در سال آینده ت عزیزم!خوشحالم و بهت تبریک میگم که پایه ت قویه و افرین.
یه نکته ای همین اول کار بهت بگم(و دوستان دیگه)منبع سخت و قوی رو بعنوان منبع اول معمولا استفاده نکنید!بزاریدش منبع دوم یا کمکی.
حسابان سطح بالا و سخت =نردبام(عالی و جامع)/بعدش:خوشخوان/بعدش:آی کیو(زیاد خوشم نمیاد)
هندسه:آی کیو پایه(چاپ قدیمیه)(آی کیو جامع نه ها،اون چرته)/نردبام(خییلی یازدهمش سخته؛بنظرم بدرد نخوره اصلا)
گسسته:خیلی سبز عااااااااالیه کامله و جامع(البته شما یازدهمی.اگه کتاب آمار احتمال میخوای،میکرو خوبه)
فیزیک:نردبام سطح بالاعه
شیمی:مبتکران و میکرو جامع(تالیف استاد ایزدی و سایر)سطح بالاعه.نردبام و آی کیو نداشتم نمیدونم چجورن.هلی عباسی سلام ممنونم من دبیر ریاضی وفیزیک .... میگن تست حسابان و تست فیزیک رو خیلی سبز بگیرید بعدش برای منبع دوم اینا بگیرید ولی مشاورا میگن که کتابای فصل ازمون نشر الگو یا موج ازمون خیلی سبز رو بگیرید و قسمت های مربوط به دهم و یازدهم رو ازمون بدید خلاصه هر کی یه چی میگه دیگه .ولی من خودم علاقه زیادی به کتاب تست های نشر الگو دارم و شیمی هم خیلی سبز دوس دارم ولی در کل حالا که شما میگی کتابای سخت رو میزارم منبع دوم .پس منبع اول هم میشه بگید چی خوبه بگیرم ؟ و اینکه کتاب های فصل ازمون یا موج ازمون بگیرم یانه ؟
موفق باشید. -
Mahdi Rezaie سلام اقا مهدی عزیز!موفق باشی در سال آینده ت عزیزم!خوشحالم و بهت تبریک میگم که پایه ت قویه و افرین.
یه نکته ای همین اول کار بهت بگم(و دوستان دیگه)منبع سخت و قوی رو بعنوان منبع اول معمولا استفاده نکنید!بزاریدش منبع دوم یا کمکی.
حسابان سطح بالا و سخت =نردبام(عالی و جامع)/بعدش:خوشخوان/بعدش:آی کیو(زیاد خوشم نمیاد)
هندسه:آی کیو پایه(چاپ قدیمیه)(آی کیو جامع نه ها،اون چرته)/نردبام(خییلی یازدهمش سخته؛بنظرم بدرد نخوره اصلا)
گسسته:خیلی سبز عااااااااالیه کامله و جامع(البته شما یازدهمی.اگه کتاب آمار احتمال میخوای،میکرو خوبه)
فیزیک:نردبام سطح بالاعه
شیمی:مبتکران و میکرو جامع(تالیف استاد ایزدی و سایر)سطح بالاعه.نردبام و آی کیو نداشتم نمیدونم چجورن. -
میشه بگی مشاورت کی بود و اینکه ازش راضی بودی؟
شدیدا دنبال یه مشاور خوب هستم -
سلام
ممنون میشم کارنامتون رو بفرستین -
سلام
ممنون میشم کارنامتون رو بفرستینGharibe Gomnam در مشاوره و رفع اشکال رایگان یک فارغ التحصیل! گفته است:
سلام
ممنون میشم کارنامتون رو بفرستین
-
Gharibe Gomnam در مشاوره و رفع اشکال رایگان یک فارغ التحصیل! گفته است:
سلام
-
هلی عباسی سلام
روش اصلی تون برا خواندن فیزیک چطور بود؟بصورت کلیShayan Eskandari
دهم و یازدهم:اول اول خوب گوش دادن به دبیر و مثال هاش؛مجددا مرور جزوه و مثالاش بعدش حل تمارین و تست های مربوطه
دوازدهم:فقط تسسسسسسسسسسسسسسسسسسسستچون دبیر دوازدهمم خیلی جالب و خوب نبود؛زیاد کلاسش بدرد نمیخورد:)فقط درسنامه رو جمع و جور میخوندم که بتونم تست حل کنم.یاد گرفتن اصلیم در آزمون و خطای تست ها و اشتباه کردن ها و آزمون ها بود
-
هلی عباسی سلام ممنونم من دبیر ریاضی وفیزیک .... میگن تست حسابان و تست فیزیک رو خیلی سبز بگیرید بعدش برای منبع دوم اینا بگیرید ولی مشاورا میگن که کتابای فصل ازمون نشر الگو یا موج ازمون خیلی سبز رو بگیرید و قسمت های مربوط به دهم و یازدهم رو ازمون بدید خلاصه هر کی یه چی میگه دیگه .ولی من خودم علاقه زیادی به کتاب تست های نشر الگو دارم و شیمی هم خیلی سبز دوس دارم ولی در کل حالا که شما میگی کتابای سخت رو میزارم منبع دوم .پس منبع اول هم میشه بگید چی خوبه بگیرم ؟ و اینکه کتاب های فصل ازمون یا موج ازمون بگیرم یانه ؟
موفق باشید.Mahdi Rezaie
منبع اول فیزیک:میکرو (میگن تست های خیلی سبز هم مثل میکرون،اما من میکرو زدم)
منبع اول شیمی:میکرو(بازم میگم مبتکران هم مناسبه)
منبع اول حسابان:نردبام زدم من منبع اول رو(چون درس مهمیه)
منبع اول هندسه:آی کیو جامع یا تست خیلی سبز
منبع اول گسسته و آمار احتمال:خیلی سبز(جامع) یا میکرو آمار احتمال یازدهم -
این پست پاک شده!
-
سلام رفقا!بنده علی هستم،امسال کنکور ریاضی دادم و رتبه م شد 159.از آلا هم گهگاهی استفاده می کردم.دبیرستانم هم علامه حلی بوده
رفقا من خیلی دوس دارم حالا که خودم به یه جایی رسیدم(البته رتبه م خیلی هم تحفه خاصی نیست!)دست بقیه رو بگیرم و کمکشون کنم.فلذا از همین تریبون و درهمین تاپیک اعلام آمادگی میکنم برای هرگونه کمک کردن بهتون
چه ریختن برنامه و حتی چک کردن کاربرگ باشه،چه مشاوره،چه سوال رفع اشکال.
دوستون دارمهلی عباسی داداش نمیگی مشاورت کی بوده؟
-
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه و ازین ب بعد هم مثل کنکورتون هی موفق تر بشین
راستش من امسال میرم یازدهم ریاضی
تا همین یه هفته پیشم مشاور داشتم
مشاورم ب من گفت از اول تابستون بابد کل دهمتو جمع کنی راستش من دهمو خوب نخونوه بودم و خب کارم سخت تر بود، بعد از چند وفت ک همین هفته پیش باشه فهمیدم این اقا اصلا ب من برنامع درست نمیده فقط میگه تو دوماه بابد کل دهمو مثلا جمع کنی بدون هیچ برنامه هفتگی و..... و واسه همین من انقدر عقب موندم
تو کل تابستون تونستم شیمیو تموم کنم و هندسه رو و دو فصل ریاضی و دوفصل فیزیک و و تازه تست هم نزدم انچنان
و خب قاعدتا میخوام از اول مهر هم یازدهمو شروع کنم و تا عید تمومش کنم ولی دهم فیزیک و هندسش مونده و من نمیدونم چطور خودمو برسونم و کلا چیکار کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید و اینکه میتونیم تو خصوصی بهتون پیام بدیمممنون بابت تاپیک عالیتون
هلی عباسی -
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه و ازین ب بعد هم مثل کنکورتون هی موفق تر بشین
راستش من امسال میرم یازدهم ریاضی
تا همین یه هفته پیشم مشاور داشتم
مشاورم ب من گفت از اول تابستون بابد کل دهمتو جمع کنی راستش من دهمو خوب نخونوه بودم و خب کارم سخت تر بود، بعد از چند وفت ک همین هفته پیش باشه فهمیدم این اقا اصلا ب من برنامع درست نمیده فقط میگه تو دوماه بابد کل دهمو مثلا جمع کنی بدون هیچ برنامه هفتگی و..... و واسه همین من انقدر عقب موندم
تو کل تابستون تونستم شیمیو تموم کنم و هندسه رو و دو فصل ریاضی و دوفصل فیزیک و و تازه تست هم نزدم انچنان
و خب قاعدتا میخوام از اول مهر هم یازدهمو شروع کنم و تا عید تمومش کنم ولی دهم فیزیک و هندسش مونده و من نمیدونم چطور خودمو برسونم و کلا چیکار کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید و اینکه میتونیم تو خصوصی بهتون پیام بدیمممنون بابت تاپیک عالیتون
هلی عباسیریحانه کشاورز
سلام ریحانه خانم خسته نباشید
خب ببینید خانم بنظرم اصلا این برنامه ی خیلی خوبی نیست جمع بندی کل دهم توی تابستون!ما که اینکارو نکردیم...
ضمنا خوندن بدون تست آنچنانی-که فرمودین-فایده چندانی نداره...الان اشکال نداره؛از تایمتون استفاده کنید و تمرکزتون رو بزارید روی اینکه درسای یازدهمتون رو خوب بخونید.قول میدم فرصت برای جبران دهم هست...
اگرم برنامه خوب خواستید،میتونم تا حدودی کمکتون کنم
در خصوصی هم بله پیام بدید... -
سلام رفقا!بنده علی هستم،امسال کنکور ریاضی دادم و رتبه م شد 159.از آلا هم گهگاهی استفاده می کردم.دبیرستانم هم علامه حلی بوده
رفقا من خیلی دوس دارم حالا که خودم به یه جایی رسیدم(البته رتبه م خیلی هم تحفه خاصی نیست!)دست بقیه رو بگیرم و کمکشون کنم.فلذا از همین تریبون و درهمین تاپیک اعلام آمادگی میکنم برای هرگونه کمک کردن بهتون
چه ریختن برنامه و حتی چک کردن کاربرگ باشه،چه مشاوره،چه سوال رفع اشکال.
دوستون دارم -
هلی عباسی سال کنکور چقدر مطالعه داشتید؟ و اینکه تا کی تونستید تموم کنید درس ها رو و کی جمعبندی کردید ؟ و پیشنهادتون برای امسال که امتحانات نهایی هم مهم شدن چیه (برنامه کلی )؟
Arya A B در مشاوره و رفع اشکال رایگان یک فارغ التحصیل! گفته است:
سلام!تقریبا توی اوایل اسفند ماه تمام دروس تموم شد؛یه دور هم پایه جمع بندی شد.برای امتحان نهایی ها بنظرم بهترین چیز؛اینه که روتین داشته باشید.چون فارسی و عربی؛اگه شب امتحان بخونید خیلی سخته.از الان دوروزی،سه روزی یه بار یه مقدارکار کنید مطمین باید جزو بهترین ها میشید
موفق باشید -
Gharibe Gomnam در مشاوره و رفع اشکال رایگان یک فارغ التحصیل! گفته است:
سلام
هلی عباسی
سلام آقای عباسی میشه بگید چه جوری تونستید تو درس شیمی درصد خوبی بگیرید ؟ با توجه به اینکه گفتید پایه تون هم خیلی خوب نبوده. من کلا با این مسائل شیمی یه کم مشکل دارم به نظرتون چی کار کنم؟! -
هلی عباسی
سلام آقای عباسی میشه بگید چه جوری تونستید تو درس شیمی درصد خوبی بگیرید ؟ با توجه به اینکه گفتید پایه تون هم خیلی خوب نبوده. من کلا با این مسائل شیمی یه کم مشکل دارم به نظرتون چی کار کنم؟!زهرا محمدی 7
ببینید سه تا چیز رو درنظر داشته باشید همیشه؛قول میدم ردیف بشه شیمیتون
۱)روتین حفظیات و مفاهیم!حتما هرچند وقت یه بار جزوه/درسنامه/خلاصهنویسی های خودتون رو مرور کنید.بسیار مفیده
۲)برای مسائل؛بهترین چیز اینه که مفهومی کار کنید و تیپ بندی مسائل رو اوکی شید.بنظرم کتاب های میکرو یا مبتکران رو اگه دارید عالیه برای مسائل
۳)از تست ترکیبی و آزمونی اصلاااااا غافل نشید.بهترین چیزه.چون سنجیدن شیمی اصلش با ایناعه.تستای آزمون های قبلی و مختلف/تست های بخش "پخش و پلا"ی میکرو/خیلی سبز هم تهش داره تست های از همه فصل
اینا موارد خوبین