استاد فیزیک
-
سلام بچها.
امیدوارم حالتون خوب باشه.من میخوام کلاسای استاد نوکنده رو بنویسم. (استاد فیزیک کلاسینو) ولی مطمئن نیستم، شما نظرتون چیه؟ تجربه ای دارید؟
اصلا بهترین دبیر فیزیک کنکور کیه؟(دبیرای آلا هم خوبن ولی من راضی نبودم، لطفا پیشنهاد نديد. )
ممنون.
-
سلام بچها.
امیدوارم حالتون خوب باشه.من میخوام کلاسای استاد نوکنده رو بنویسم. (استاد فیزیک کلاسینو) ولی مطمئن نیستم، شما نظرتون چیه؟ تجربه ای دارید؟
اصلا بهترین دبیر فیزیک کنکور کیه؟(دبیرای آلا هم خوبن ولی من راضی نبودم، لطفا پیشنهاد نديد. )
ممنون.
علی راستگو
سلام استاد نوکنده فوق العادست -
سلام بچها.
ممنون.
علی راستگو
سلام
به نظر من اگه غیر حضوری مد نظرت باشه دبیرهای آلا عالی هستن.
بنابر سلیقه خودتون یکی رو انتخاب کنید و تا آخر با اون جلو برین.
خودم در رایگان ها استاد یاری و در راه ابریشم استاد طلوعی رو بیشتر می پسندم. -
علی راستگو
سلام استاد نوکنده فوق العادستپرستو بابایی سلام.
شما خودتون استفاده کردید؟
به نظرتون درسنامه بخونم بهتره یا کلاسای ایشون رو شرکت کنم؟ -
علی راستگو
سلام
به نظر من اگه غیر حضوری مد نظرت باشه دبیرهای آلا عالی هستن.
بنابر سلیقه خودتون یکی رو انتخاب کنید و تا آخر با اون جلو برین.
خودم در رایگان ها استاد یاری و در راه ابریشم استاد طلوعی رو بیشتر می پسندم.@Mr-Perfect سلام.
دادا من خودم راه ابریشم استاد طلوعی رو دارم، ولی اصلا باهاش ارتباط نمیگیرم. -
پرستو بابایی سلام.
شما خودتون استفاده کردید؟
به نظرتون درسنامه بخونم بهتره یا کلاسای ایشون رو شرکت کنم؟علی راستگو
بله تدریسشون رو دیدم و واقعا هم جواب داده
ببینید اگه توی فیزیک زیاد مشکل دارید تدریس های استاد نوکنده حتما بهتون کمک می کنه و صد در صد مشکلتون حل میشه
اگر نه ؛هیچ مشکلی توی فیزیک ندارید درسنامه خوندن وقت کمتری می خواد ،می تونید درسنامه بخونید -
علی راستگو
بله تدریسشون رو دیدم و واقعا هم جواب داده
ببینید اگه توی فیزیک زیاد مشکل دارید تدریس های استاد نوکنده حتما بهتون کمک می کنه و صد در صد مشکلتون حل میشه
اگر نه ؛هیچ مشکلی توی فیزیک ندارید درسنامه خوندن وقت کمتری می خواد ،می تونید درسنامه بخونیدپرستو بابایی آها، ممنون.
-
@Mr-Perfect سلام.
دادا من خودم راه ابریشم استاد طلوعی رو دارم، ولی اصلا باهاش ارتباط نمیگیرم.علی راستگو
بله متاسفانه منم مثل شما نتونستم و استاد طلوعی ارتباط بگیرم -
پرستو بابایی آها، ممنون.
علی راستگو
تدریس استاد نوکنده رو هم من دیدم عالیه
و منم مثل شما قصد دارم شرکت کنم -
علی راستگو
تدریس استاد نوکنده رو هم من دیدم عالیه
و منم مثل شما قصد دارم شرکت کنم@Allen-Gamer
آها، چه خوب.نتایجشون چطوره؟ اطلاعی دارید؟
-
پرستو بابایی آها، ممنون.
علی راستگو
خواهش می کنم -
@Mr-Perfect سلام.
دادا من خودم راه ابریشم استاد طلوعی رو دارم، ولی اصلا باهاش ارتباط نمیگیرم.در کل مشکلی نیست من برا خودم گفتم شاید برا شما دبیرهای دیگه بهتر باشه ولی در کل دبیرهای آلا خوبه با یکی دوتا دبیرهای دیگه امتحان کن شاید برا خوب شدن.
-
در کل مشکلی نیست من برا خودم گفتم شاید برا شما دبیرهای دیگه بهتر باشه ولی در کل دبیرهای آلا خوبه با یکی دوتا دبیرهای دیگه امتحان کن شاید برا خوب شدن.
@Mr-Perfect
آره، دبیر سلیقه ایه.ممنون حاجی.
باشی موفق ایشالا.
-
معلم خوبیه...باهاش ارتباط میگیری ببینش
اگه با درسنامه اوکی تری هم همون درسنامه بخون...چون کلاس وقت و انرژی میگیره... -
معلم خوبیه...باهاش ارتباط میگیری ببینش
اگه با درسنامه اوکی تری هم همون درسنامه بخون...چون کلاس وقت و انرژی میگیره...