هر کی یه گزاره![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=58be64c4cce)
![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=58be64c4cce)
-
پرستو بابایی
حقیقتش غلطه اما نه به یک دلیل زیستی و نه ادبیاتی یه راهنمایی کنم دلیلش فیزیکیهMehrsa 14
واقعا ؟!
میشه لطفا دلیلش رو هم بگید
من دلیلی به ذهنم نرسید -
Mehrsa 14
واقعا ؟!
میشه لطفا دلیلش رو هم بگید
من دلیلی به ذهنم نرسیدپرستو بابایی
حقیقتش رابرت هوک یه میکروسکوپ ابتدایی داشت اما کتاب گفته با میکروسکوپ الکترونی میشه اون منافذ و کانال هارو دید واسه همین غلطه میکروسکوپ رابرت هوک کجا الکترونی کجا -
پرستو بابایی
حقیقتش رابرت هوک یه میکروسکوپ ابتدایی داشت اما کتاب گفته با میکروسکوپ الکترونی میشه اون منافذ و کانال هارو دید واسه همین غلطه میکروسکوپ رابرت هوک کجا الکترونی کجاMehrsa 14
وای خدای من چه جالب بود -
گزاره:در یک نورون، همه کانال های پروتئینی به صورت اختصاصی عمل می کنند و همواره در تماس با فسفولیپید ها هستند.
-
Farhan Honar
سلام عرض شد به امید گزاره های بیش از پیش
تبریک آقای دکتر شدین
خواستم به همه دونه دونه بگم نمیشد.Mehrsa 14 خیلی ممنون
انشالله قسمت شما بشه به رشته دلخواهتون برسین. -
گزاره:در یک نورون، همه کانال های پروتئینی به صورت اختصاصی عمل می کنند و همواره در تماس با فسفولیپید ها هستند.
Ahmadreza Amanzadeh
اره همه ی کانال های پروتئینی اختصاصی عمل می کن و همه شون در تماس با حداقل یک لایه فسفو لیپیدی هستند -
Mehrsa 14
وای خدای من چه جالب بود -
Mehrsa 14 خیلی ممنون
انشالله قسمت شما بشه به رشته دلخواهتون برسین.Farhan Honar
خیلی ممنونمانشاالله موفق باشید
یه گزاره بگم اسپم نشه
گزاره🧪
در ساختاری مربوط به لوله گوارش که بین ملخ و انسان مشترک میباشد و فاقد توانایی ترشح آنزیم گوارشی بوده و تنها امکان گوارش کربوهیدراتها به واسطه آنزیم آمیلاز در آن وجود دارد، میتوان گفت که در انسان بر خلاف ملخ حرکت مواد در این بخش در خلاف جهت رشد ریشه است.
ترکیبی گیاهی جانوری و انسانی -
Ahmadreza Amanzadeh
اره همه ی کانال های پروتئینی اختصاصی عمل می کن و همه شون در تماس با حداقل یک لایه فسفو لیپیدی هستند@Allen-Gamer نه غلطه
همیشه اختصاصی عمل می کنن ولی الزاما و همواره در تناس با فسفولیپید ها نیستن -
Mehrsa 14 خیلی ممنون
انشالله قسمت شما بشه به رشته دلخواهتون برسین.Farhan Honar تبریک میگم
امیدوارم همیشه موفق باشید. -
Farhan Honar تبریک میگم
امیدوارم همیشه موفق باشید.Ahmadreza Amanzadeh تشکر
-
Farhan Honar
یه گزاره بگم اسپم نشه
گزاره🧪
در ساختاری مربوط به لوله گوارش که بین ملخ و انسان مشترک میباشد و فاقد توانایی ترشح آنزیم گوارشی بوده و تنها امکان گوارش کربوهیدراتها به واسطه آنزیم آمیلاز در آن وجود دارد، میتوان گفت که در انسان بر خلاف ملخ حرکت مواد در این بخش در خلاف جهت رشد ریشه است.
ترکیبی گیاهی جانوری و انسانیMehrsa 14
صحیح ،منظور مری هستش -
@Allen-Gamer نه غلطه
همیشه اختصاصی عمل می کنن ولی الزاما و همواره در تناس با فسفولیپید ها نیستنAhmadreza Amanzadeh
خب ، کِی ها در تماس با فسفو لیپید نیستند ؟ -
Farhan Honar
یه گزاره بگم اسپم نشه
گزاره🧪
ترکیبی گیاهی جانوری و انسانیMehrsa 14 در هر کی یه گزاره
گفته است:
Farhan Honar
یه گزاره بگم اسپم نشه
گزاره🧪
ترکیبی گیاهی جانوری و انسانیترکیب گیاهی و جانوری
ساختار تست ها رو بردی زیر سوال -
Ahmadreza Amanzadeh
خب ، کِی ها در تماس با فسفو لیپید نیستند ؟@Allen-Gamer اینو راستش نمی دونم ولی خب تو تستی دیدم که این مورد که همواره در تماس هستن
غلط گرفته بود. به نکته و تست زیست استاد مدقاری نگاه کن همین موردو می بینی -
@Allen-Gamer اینو راستش نمی دونم ولی خب تو تستی دیدم که این مورد که همواره در تماس هستن
غلط گرفته بود. به نکته و تست زیست استاد مدقاری نگاه کن همین موردو می بینیAhmadreza Amanzadeh
خب میدونی بنظر من حتی پروتئین های غشایی از اون نوع که حتی سراسری نیستن چیه اسمشون مستقل ؟ خلاهص منظورم از اونایی هست که فقط یه طرف غشا هستند
حتی اونها هم بلاخره باید یه تماسی با فسفولیپید داشته باشن دیگه ! -
Ahmadreza Amanzadeh
خب میدونی بنظر من حتی پروتئین های غشایی از اون نوع که حتی سراسری نیستن چیه اسمشون مستقل ؟ خلاهص منظورم از اونایی هست که فقط یه طرف غشا هستند
حتی اونها هم بلاخره باید یه تماسی با فسفولیپید داشته باشن دیگه !@Allen-Gamer من اولش تعجب کردم ولی خب بازم از استاد موقاری سعی می کنم بپرسم تو رفع اشکال
-
@Allen-Gamer من اولش تعجب کردم ولی خب بازم از استاد موقاری سعی می کنم بپرسم تو رفع اشکال
Ahmadreza Amanzadeh
اره !
حالا اسم اون پروتئین ها چی بود ؟
اصلا اسم دارن ؟ -
@Allen-Gamer من اولش تعجب کردم ولی خب بازم از استاد موقاری سعی می کنم بپرسم تو رفع اشکال
Ahmadreza Amanzadeh
نگا دو دسته پروتئین غشایی بودن دیگه یکی سراسری یکی هم !!؟؟؟ -
Ahmadreza Amanzadeh
نگا دو دسته پروتئین غشایی بودن دیگه یکی سراسری یکی هم !!؟؟؟@Allen-Gamer یکیشم سطحی