آزمون آزمایشی
-
ماز برنامه راهبردی بهتری داره
-
سلام دوستان.از اونجایی که برنامه قلمچی واسه کنکوری دی زیاد برنامه منطقی و استانداردی نیست به نظرتون واسه کنکور دی بهتر نیست آزمون ماز رو شرکت کرد از اونور هم با برنامه قلمچی واسه کنکور تیر ماه پیش رفت؟
یا با همون برنامه دی ماه قلمچی پیش رفت؟
نظرتون رو بگید ممنون میشم
دوازدهم
رتبه-های-انجمن-آلاء
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
فارغ-التحصیلان-آلاء
تجربیا@0Mr-Amir0
برنامه ماز سنگینه و ب دوازدهم بها نداده مثلا دوازدهم از آخر مهر تو برنامه هست اونم تازه ی فصلشون
مثلا فصل یک و دو سه و چهار یازدهم زیستش تو ی آزمون واقعا منطقی نیس من خودم که نمیتونم بخونمش
من خودم برنامه ریزی کردم بخونم آزمون شخصی بدم بعد هر ماه یدونه آزمون حضوری بخاطر جو آزمون برم -
ماز برنامه راهبردی بهتری داره
mahdi komari
آره قطعا -
@0Mr-Amir0
برنامه ماز سنگینه و ب دوازدهم بها نداده مثلا دوازدهم از آخر مهر تو برنامه هست اونم تازه ی فصلشون
مثلا فصل یک و دو سه و چهار یازدهم زیستش تو ی آزمون واقعا منطقی نیس من خودم که نمیتونم بخونمش
من خودم برنامه ریزی کردم بخونم آزمون شخصی بدم بعد هر ماه یدونه آزمون حضوری بخاطر جو آزمون برم -
سلام دوستان.از اونجایی که برنامه قلمچی واسه کنکوری دی زیاد برنامه منطقی و استانداردی نیست به نظرتون واسه کنکور دی بهتر نیست آزمون ماز رو شرکت کرد از اونور هم با برنامه قلمچی واسه کنکور تیر ماه پیش رفت؟
دوازدهم
رتبه-های-انجمن-آلاء
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
فارغ-التحصیلان-آلاء
تجربیا@0Mr-Amir0 در آزمون آزمایشی گفته است:
دوازدهم
رتبه-های-انجمن-آلاء
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
فارغ-التحصیلان-آلاء
تجربیاسلام بهتون پیشنهاد میکنم حتما اولین مقاله کاظم قلم چی در مورد دی رو بخونید
یه نقشه راه تو اون گفته که خیلی کمکمتون میکنه
به نظرم برای آزمون به اون توجه کنید بهتره -
@Soniaaa
آره خب
نمیدونم پشت کنکوری هستین یا نه
ولی واسه یه پشت کنکوری باید راحت تر باشه طبیعتا@0Mr-Amir0
پشتم ولی دگ چهار تا فصل از توانم خارجه واقعا
چون فقط مرور نیس ک باید تستم بزنم
البته من اوین ساله پشتم نمیدونم شاید کسی دومین سال باشه بتونه -
@0Mr-Amir0 در آزمون آزمایشی گفته است:
دوازدهم
رتبه-های-انجمن-آلاء
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
فارغ-التحصیلان-آلاء
تجربیاسلام بهتون پیشنهاد میکنم حتما اولین مقاله کاظم قلم چی در مورد دی رو بخونید
یه نقشه راه تو اون گفته که خیلی کمکمتون میکنه
به نظرم برای آزمون به اون توجه کنید بهتره -
@0Mr-Amir0
پشتم ولی دگ چهار تا فصل از توانم خارجه واقعا
چون فقط مرور نیس ک باید تستم بزنم
البته من اوین ساله پشتم نمیدونم شاید کسی دومین سال باشه بتونه -
دوازدهم
رتبه-های-انجمن-آلاء
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
فارغ-التحصیلان-آلاء
تجربیا@0Mr-Amir0
به نظرم کنکور دی مسخرس، با قلمچی برای تیر بخون حاجی.