آزمون سه آ
-
سلام وقتتون بخیر ببخشید من هرچی میخوام در آزمون تعیین سطح شرکت کنم میگه امکان مشاهده سوالا امکان پذیر نیست
-
Yasaman Hedayatireplied to Idin Taghavifar on ۲ مهر ۱۴۰۱، ۱۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Idin Taghavifar نه متاسفانه
-
Idin Taghavifar دانش آموزان آلاءreplied to Yasaman Hedayati on ۲ مهر ۱۴۰۱، ۱۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Yasaman Hedayati میدونی جوابا کی میاد؟
-
sadra Movahed خب پس هر وقت آمادگی داشتین برین تو قسمت آزمون های من(آیکون کنار ثبت نام) و آزمون بدین
ظاهرا تا فردا مهلته -
sadra Movahed از منم همین جوریه
-
sadra Movahed دانش آموزان آلاءreplied to Yasaman Hedayati on ۱ مهر ۱۴۰۱، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Yasaman Hedayati من الان از سایت سه آ ثبت کردم
-
sadra Movahed شاید بخاطر اختلال اینترنته....
فردا دوباره امتحان کنین اگر درست نشد به آلا اطلاع بدید. چون پیامشم براتون ارسال نشد ممکنه مشکلی باشه. -
sadra Movahed دانش آموزان آلاءreplied to Yasaman Hedayati on ۱ مهر ۱۴۰۱، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Yasaman Hedayati سلام دوست عزیز من به سایت وارد میشم و همه اطلاعات رو وارد میکنم ولی از این مرحله عبور نمیکنه
-
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءreplied to mary payandeh on ۱ مهر ۱۴۰۱، ۱۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mary payandeh
شما باید وارد سایت سه آ بشین -
mary payandeh راه ابریشم پرویی عزیز سلام
برنامه شخصی سازی شده شما تا روز کنکور سراسری فقط از طریق شرکت در آزمون تعیین سطح ممکن خواهد بود.
از الان تا یکشنبه: soalaa.com/login
لغو 1برو تو این سایت شماره ای که باهاش ثبت نام کردی رو وارد کن
رمز هم کد ملیه
اونجا تو قسمت ثبت نام آزمون ها رایگان ثبت نامتو انجام بده و بعد آزمون بده
موفق باشی -
mary payandeh براتون از راه ابریشم پیام ندادن؟
برای من پیام دادن گفتن برای اینکه بتونم برنامه بگیرم برا مهر باید تعیین سطحشو شرکت کنم تا یکشنبه هم بیشتر فرصت نیست.
برای من رایگاه بود -
mary payandeh دانش آموزان آلاءreplied to Yasaman Hedayati on ۱ مهر ۱۴۰۱، ۱۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Yasaman Hedayati سلام ببخشید چجوری میشه شرکت کرد توی این ازمونا میشه کمکم کنید نمیفهمم چجوریه اینا من پک کامل پرو رو خریدم
-
من که پک کامل نگرفتم و تک درس گرفتم اونم فقط ریاضیاتش رو برا منم رایگانه یا نه باید ثبت نام کنم؟
-
راه ابریشم پرو رایگانه
معمولیشو نمی دونم -
اگ پرو خریدی ک ن ولی اگر راه ابریشم بدون پرو خریدی آره باید خودت سه ا رو بخری
-
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءreplied to aso on ۳۱ شهریور ۱۴۰۱، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Hanie-Jahanpour
فک کنم
ابریشم پرو رایگانه
ولی ابریشمی ها نه -
sadra Movahed دانش آموزان آلاءreplied to sadra Movahed on ۳۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sadra Movahed فکر کنم راه ابریشم پرو ازمون سه آ رو داره
-
sadra Movahed دانش آموزان آلاءreplied to sadra Movahed on ۳۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
@Hanie-Jahanpour خودش داره
پست 9 از 20