ویژه راه ابریشمی ها
-
سلام
من را ابریشمی پرو تجربی هستم.لطفا من رو اد کنید -
سلام منم راه ابریشم پرو تجربی هستم لطفا در گروه من رو اضافه کنید
-
سلام به همهی آلاییها به خصوص بچههای راه ابریشم
بچه ها یه قسمت ویژه تو انجمن براتون ایجاد کردیم
که اونجا بتونید باهم رفع اشکال کنید
اگر مطلبی از راه ابریشم دارین و می خوایید به اشتراک بذارید از اون قسمت استفاده کنید
و عضو گروه های مخصوص خودتون بشید
برای این که به گروه ها و این قسمت دسترسی داشته باشیدیا در همین تاپیک اعلام کنید که راه ابریشمی هستین
برای دریافت اطلاعات خانوم @Alba به شما تو پی وی پیام میدن
اطلاعاتی که باید بفرستین:- شماره موبایل و کد ملی که باهاش خرید کردین
- اسم دروسی که از راه ابریشم تهیه کردین
و یا اگر چت شما باز هست همین اطلاعات رو خودتون پی وی بفرستین
@M-an سلام چند وقت پیش پیام دادم شما هم تو پیوی به من پیام دادید اما هر چقدر سعی میکنم برم پیوی اجازه نمیده و خطا میزنه!!!!چ کنم؟
-
@M-an سلام چند وقت پیش پیام دادم شما هم تو پیوی به من پیام دادید اما هر چقدر سعی میکنم برم پیوی اجازه نمیده و خطا میزنه!!!!چ کنم؟
Alireze Babaie سلام برای من اینطوری شده بود ببین جیمیلی که باهاش اومدی الاخونه پاک نشده
-
اگر مطلبی از راه ابریشم دارین و می خوایید به اشتراک بذارید از اون قسمت استفاده کنید
برای این که به گروه ها و این قسمت دسترسی داشته باشیدیا در همین تاپیک اعلام کنید که راه ابریشمی هستین
@M-an سلام وقتتون بخیر من تازه راه ابریشم پرو رشته ریاضی رو تهیه کردم
میخواستم بدونم ممکنه راهنمایم کنید چجوری برنامه ها نمیدونم از کی میتونم بپرسم -
Alireze Babaie برای منم همینطوره
ممکنه برای مشکل اینترنت کشوری باشه؟!
اگه کسی راهکاری میدونه به منم بگه -
سلام من هم راه ابریشمی ام لطفاادم کنید
-
سلام بنده هم راه ابریشم پرو هستم، تجربی ممنون میشم منم اد کنید
-
سلام من رو هم عضو کنید راه ابریشم تجربی
-
سلام لطفاً منو در راه ابریشم پرو ریاضیات تجربی عضو کنید ممنون
-
Alireze Babaie برای منم همینطوره
ممکنه برای مشکل اینترنت کشوری باشه؟!
اگه کسی راهکاری میدونه به منم بگهMaryam Dehghani سلام خانوم دهقانی برای من هم اینطور بود باید چک کنید ببینید جیمیلی که باهاش وارد الاخونه شدید پاک شده یانه اگه پاک شده باشه باید از اول با جیمیلی دیگه وارد بشید
-
-
Maryam Dehghani سلام خانوم دهقانی برای من هم اینطور بود باید چک کنید ببینید جیمیلی که باهاش وارد الاخونه شدید پاک شده یانه اگه پاک شده باشه باید از اول با جیمیلی دیگه وارد بشید
رضا غفاری 1 سلام
داداش منم نمیتونستم پیوی پیام بدم و اینکه با دو تا جیمیل هم امتحان کردم باز نشدپیوی الان چکار کنم ؟؟
پایین تر هم پیام دادم راه ابریشمی هستن اما پیویم پیام نیومد -
سلام من عضو هیچ گروهی نشدم خواستم پیوی پیام بدم اما پیام میاد که خطایی وجود داره
-
M LOTFI در ویژه راه ابریشمی ها گفته است:
سلام من عضو هیچ گروهی نشدم خواستم پیوی پیام بدم اما پیام میاد که خطایی وجود داره
راه ابریشم تجربی رو تهیه کردم
-
دوستای گلم، 3 مورد رو لازم دونستم توضیح بدم خدمتتون:
-
عضویت داخل گروههای بچههای ریاضی و بچههای تجربی برای کسانی هست که کل پک اختصاصی رو تهیه کردن So اگر کل دروس رو ندارید درخواست عضویت رو ندید.
-
اگر تعدادی از دروس رو تهیه کردید و عضویتتون رو انجام دادم و بعد از مدتی درس/دروس دیگهای رو هم تهیه کردید بهتره که مجددن توی همین تاپیک اعلام کنید و بگید "دورس دیگهای رو هم تهیه کردم" تا اینکه درخواست عضویت توی گروهش رو بدید. چون در اون صورت من نمیدونم درس جدیدی رو دارید و ممکنه درخواستتون رد بشه.
-
وقتی درخواست عضویت میدید، من میبینم و پیوی بهتون پیام میدم و بعدش تمام درخواستها رو رد میکنم. So please دوباره درخواست رو نزنید، وقتی ردشده یعنی اینکه دیدمش و پیوی پیام فرستادم و الان نوبت شماست که اون جا پیام بدید تا عضویتتون انجام بشه.
-
-
M LOTFI باید اعتبارمون به ۳۰۰برسه وگرنه نمیشه
-
Maryam Dehghani ببخشید این اعتبار چطور افزایش پیدا میکنه من تازه واردم راجب این چیزا اطلاعات ندارم
-
Maryam Dehghani
100