tRNA جوننن
-
سلام. این گزاره رو میشه توضیح بدین منظورشو؟
%(#6a00ff)[در ساختار نهایی tRNA، برای اتصال نوعی نوکلئوتید به نوکلئوتید مجاور خود لازم است تا آنزیم رنابسپاراز ATP مصرف کند.]
@تجربیا @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @فارغ-التحصیلان-آلاء
-
سلام
یعنی اینکه برای اتصال پیوند (که الان دقیق یادم نیس ولی فک کنم فسفودی استر بود ) به صرف انرژی احتیاج داره که با مباحث فصل ۵ حواستون باشه ترکیب کنید -
سلام
یعنی اینکه برای اتصال پیوند (که الان دقیق یادم نیس ولی فک کنم فسفودی استر بود ) به صرف انرژی احتیاج داره که با مباحث فصل ۵ حواستون باشه ترکیب کنید@Ariana-Ariana هوم.. پس یجورایی اون عبارت ساختار نهایی بی فایده بود ذکرش و کلا منظور tRNA هس؟
-
@Ariana-Ariana هوم.. پس یجورایی اون عبارت ساختار نهایی بی فایده بود ذکرش و کلا منظور tRNA هس؟
Michael Vey در tRNA جوننن گفته است:
@Ariana-Ariana هوم.. پس یجورایی اون عبارت ساختار نهایی بی فایده بود ذکرش و کلا منظور tRNA هس؟
چرا اتفاقا ساختار نهایی مهمه یه شکل هس تو کتاب اون سبزه که ساختارش تقریبا مارپیچیه ولی مارپیچی نیس
اونو میگه که نوکلئوتید هاش تو اون چن تا جا برای متصل شدن به هم به انرژی نیاز دارن الان یادم نیس هیدروژنی بود یا فسفودی استر فک کنم فسفودی استر بود
-
چرا اتفاقا ساختار نهایی مهمه یه شکل هس تو کتاب اون سبزه که ساختارش تقریبا مارپیچیه ولی مارپیچی نیس
اونو میگه که نوکلئوتید هاش تو اون چن تا جا برای متصل شدن به هم به انرژی نیاز دارن الان یادم نیس هیدروژنی بود یا فسفودی استر فک کنم فسفودی استر بود
@Ariana-Ariana اخه مگه کلا بین نوکلئوتید های رناها و دنا ها پیوند فسفودی استر نیس؟ پس این عبارته فق برا گِل لگد کردن ما بود دیگ
-
@Ariana-Ariana اخه مگه کلا بین نوکلئوتید های رناها و دنا ها پیوند فسفودی استر نیس؟ پس این عبارته فق برا گِل لگد کردن ما بود دیگ
ببین چرا داری درست میگی اینو ولی یه جایی هس که t RNA ساختار اولیه و نهایی داره شکلشم تو کتاب هس این گزاره منظورش همونه برو شکل و ببین
-
ببین چرا داری درست میگی اینو ولی یه جایی هس که t RNA ساختار اولیه و نهایی داره شکلشم تو کتاب هس این گزاره منظورش همونه برو شکل و ببین
@Ariana-Ariana اره اره میدانم.. کلا مشکلم تو این سوال عبارت ساختار نهایی بود ک بود و نبودش تو این سوال فرقی نداشت بنظرم.. مممنونممم
-
M Michael Vey marked this topic as a question on
-
M Michael Vey has marked this topic as solved on