سوال تو مخ!
-
من تو این سواله تا عدد ۹۹ رو بدست میارم.. ولی نمیفهمم چرا ۶ رو ازش کم میکنههه. خب مگه نباید جمع کنه؟
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو @دانش-آموزان-آلاء
-
M Michael Vey marked this topic as a question on
-
من تو این سواله تا عدد ۹۹ رو بدست میارم.. ولی نمیفهمم چرا ۶ رو ازش کم میکنههه. خب مگه نباید جمع کنه؟
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو @دانش-آموزان-آلاء
Michael Vey سلام
-
Michael Vey سلام
@haniehno مشکل منم همینه.. نمیفهمم چرا منها میشهه :****<
-
@haniehno مشکل منم همینه.. نمیفهمم چرا منها میشهه :****<
Michael Vey
مکان آخر منهای مکان اول میشه جابجایی
مشکل نداره که ، یه روشه -
Michael Vey
مکان آخر منهای مکان اول میشه جابجایی
مشکل نداره که ، یه روشه@haniehno خب مکان اولو چرا نوشتی منهای منفی 6؟
-
@haniehno خب مکان اولو چرا نوشتی منهای منفی 6؟
Michael Vey بزار دوباره بررسی کنم بگم
-
Michael Vey سوال اشتباه تایپی داره x1=-6 هستش
-
Michael Vey سوال اشتباه تایپی داره x1=-6 هستش
Asghar Ejl واقعاا؟ اخششش
-
M Michael Vey has marked this topic as solved on
-
همونطور که اشاره کردن سوال متفاوت هست.
-
همونطور که اشاره کردن سوال متفاوت هست.
Matin 2 حالا منطقی شد.. مرسیی