شروع برای کنکور
-
سلام دوستان عزیز بنده پایه یازدهم هستم و می خواهم انشالله از امسال برای کنکور بخوانم بنده کتاب تست با توجه به سطح خودم خریداری کردم اما نمیدانم از کجا شروع کنم
مثلا از اول روزی چند تا تست بزنم یا و روزی چند ساعت درس بخوانم و آیا برای تست هایی که زدم مرور کنم همان تست هارا و هر چند وقت یکبار مرور کنممتن پررنگ* -
سلام دوستان عزیز بنده پایه یازدهم هستم و می خواهم انشالله از امسال برای کنکور بخوانم بنده کتاب تست با توجه به سطح خودم خریداری کردم اما نمیدانم از کجا شروع کنم
مثلا از اول روزی چند تا تست بزنم یا و روزی چند ساعت درس بخوانم و آیا برای تست هایی که زدم مرور کنم همان تست هارا و هر چند وقت یکبار مرور کنممتن پررنگ* -
مثلا از اول روزی چند تا تست بزنم یا و روزی چند ساعت درس بخوانم و آیا برای تست هایی که زدم مرور کنم همان تست هارا و هر چند وقت یکبار مرور کنممتن پررنگ*محمد احسان اسدی اول شروع کنید و هرچقد تونستید درس بخونید و تست بزنید
اما به مرور و خیلی یواش یواش ساعت مطالعه و تعداد تست رو زیاد کنید
اگر ازمون ازمایشی میدید یکی دو روز قبل ازمون تست هایی که مبحث هاش تو ازمون میاد و نتونستید حل کنید یا اشتباه حل کردید رو دوره کنید
یعنی از قبلش حتما تستای نزده و اشتباه رو تو کتاب تست تون علامت بزنید -
خیلی ممنون از شما
-
مثلا از اول روزی چند تا تست بزنم یا و روزی چند ساعت درس بخوانم و آیا برای تست هایی که زدم مرور کنم همان تست هارا و هر چند وقت یکبار مرور کنممتن پررنگ*محمد احسان اسدی سلام وقت بخیر
اول اینکه چون تازه میخواین شروع کنید نباید همون اول با ساعت مطالعه بالا استارت بزنین با یه ساعت مطالعه که در توان تون هس شروع کنید و کم کم هر هفته افزایش بدین
برای مطالعه هم فعلا تمرکز تون روی دروس تخصصی و پایه باشه برای مطالعه مباحث کنکوری حتما روی پیش نیاز ها توجه داشته باشین به خصوص برای دروس ریاضی و شیمی که خیلی پیش نیاز دارن و بعضی فصل ها حتما باید اول از دهم مطالعه بشه
به تشریحی خوندن و امتحانات کتبی نوبت دوم یازدهم اهمیت بدین چون طبق چیزی که فعلا تصویب شده تا سال آینده هم تاثیر معدل وجود داره و حتی هم بیشتر میشه (هر چند که امیدواریم که این طرح لغو بشه)
به تست زنی اهمیت زیادی بدین و زمان تون خیلی صرف درسنامه خوندن نشه