چیزهایی که داشجویان ترم اولی باید بدونن
-
اصلا نمیدونستم که خوابگاه برا خودش یه زندگی جدیدی محسوب میشه و این همه دنگ و فنگ داره
-
maryam111
ببخشید خانم ناظم اونموقع غذاهای ۴ تومنی کیفیت لازم رو داره؟ -
من از مامانم راجع به دانشگاه شنیدم که جو دانشگاه بستگی داره به فرهنگ افرادی که باهاتون همکلاسن ،بعضیا از همون ترم اول میرن پی عشق و عاشقی که این رو اصلا توصیه نمیشه ،چون بعد داشنگاه شاید فرصت های خیلی خوبی رو چه از نظر شغلی چه ازدواج از دست بدین حالا به هر دلیلی ،بعضیا هم میرن پی درس و کتاب که خیلی جلوتر میفتن مخصوصا رشته ی ریاضی و انسانی چون معمولا استاد ها به دیگران دانشجو های نمره بالا و ممتاز رو برای کار و یا تحصیل در خارج معرفی میکنن
راجع به غذا هم شنیدم معمولا خیلیا اوایل دانشگاه خوششون نمیاد ولی بعدا از خستگی و ناچاری عادت میکنن و میفهمن که هیچ دستپختی ،دستپخت مادر ادم نمیشه🥲
تنها توصیه ی خیلی مهمی که زیاد شنیدم این بود که ترم اول هر جور رفتار کنین معمولا تا اخر دانشگاه شما رو با اون دید نگاه میکنن، اگه درس خون باشین حتی اگه ترمای بعد کمتر درس بخونین باز شما رو درس خون میبینن ،پس ترم اول خیلی به رفتارتون دقت کنین
من خودم خیلی به سوتی هام دقت نمیکنم شما هم بیخیال باشین معمولا همه عادت دارن دانشجو های تازه وارد سوتی بِدَن -
دانش جو
قیمتش که همچین چیزی رو نشون میده
اما یه دید دیگه ای هم که هست اینه که چون جای دولتی هست نظارت زیاده نمیشه غذای بی کیفیت داد به دانشجو ها -
@Zahra-Hamrang
نه بابا چرا نشه زد؟ بله میشه لاک زد البته دختر خانم های دانشجو بهتر از من میدونن ولی من تا جایی که میدونم میشه زد
-
@Zahra-Hamrang
مدرسه نیس که، هرچی دل تنگتون میخواد بپوشین مشکل پوشش نداره -
@Zahra-Hamrang
نه بابا چرا نشه زد؟ بله میشه لاک زد البته دختر خانم های دانشجو بهتر از من میدونن ولی من تا جایی که میدونم میشه زد
-
@Zahra-Hamrang
مدرسه نیس که، هرچی دل تنگتون میخواد بپوشین مشکل پوشش نداره -
@Zahra-Hamrang
یجور باشه که از حراست رد بشه
بقیش حل حله
ناگفته نماند که بعضی از برادران عضو حراست به این چیزا کاری ندارند -
@Zahra-Hamrang
بقیش حل حله
ناگفته نماند که بعضی از برادران عضو حراست به این چیزا کاری ندارند@Younes-Dehkhoda-0 در چیزهایی که داشجویان ترم اولی باید بدونن گفته است:
@Zahra-Hamrang
یجور باشه که از حراست رد بشهآره همون مقدار حساسیت حراست رو نمیدونم
بقیش حل حله
ناگفته نماند که بعضی از برادران عضو حراست به این چیزا کاری ندارندعجبببببببب
-
@Zahra-Hamrang
خب اونا ساده پوش بودن
-
@Zahra-Hamrang
خب اونا ساده پوش بودن
-
@Zahra-Hamrang
بقیش حل حله
ناگفته نماند که بعضی از برادران عضو حراست به این چیزا کاری ندارند@Younes-Dehkhoda-0 میگم برا آقایون نباید تیشرت باشه؟
-
@محمد-خراسانی
برا پسرا زیاد پوشش مهم نیس البته اگه زیادی بد نباشه مشکلی نداره -
@محمد-خراسانی در چیزهایی که داشجویان ترم اولی باید بدونن گفته است:
@Younes-Dehkhoda-0 میگم برا آقایون نباید تیشرت باشه؟
فکر کنم نشه
تو تعهد نامه مون نوشته بود نباید بپوشن فکر کنم -
@محمد-خراسانی در چیزهایی که داشجویان ترم اولی باید بدونن گفته است:
@Younes-Dehkhoda-0 میگم برا آقایون نباید تیشرت باشه؟
فکر کنم نشه
تو تعهد نامه مون نوشته بود نباید بپوشن فکر کنم@Alba
مگه تیشرت چه مشکلی داره؟
-
@Alba
مگه تیشرت چه مشکلی داره؟
-
@Mr-Perfect
خب برای اینطور جاها گیر میدن بیشتریت
البته به حراست هم خیلی بستگی داره بعضیاشون خیلی گیرن@Alba
انشالله حراستمون سخت گیر نشه