ساعت مطالعه
-
سلام. رفقا شما چطور ساعت مطالعه تون رو بالای ۶ ساعت میرسونید؟!
من اول صبح یه فیلم ۳۰ دقیقه ای از آقای ثابتی بخوام پلی کنم، با تمام استُپ کردنها برای حل مثال ها قبل از دیدن پاسخِ معلم و برگردوندن به عقب برای فهمیدن جاهایی که متوجه نشدم
خودش شاید قریب یک ساعت و نیم-دوساعت طول بکشه
از اون طرف بخوام بعد یه استراحت دوباره ویدیو رو پلی کنم از اول، برای نوشتن جزوه از روی فیلم و مجددا حل سوالا بدون دیدن جواب، شاید حدود سه ساعت طول بکشه و این روند اونقدر فرسایشی و خسته کننده هست که اکثرا اتمام کامل یه ویدیو چند روز طول میکشه .
واقعا نمیفهمم شما چطور در یه روز چند درس مختلف رو میخونید اون هم در واحدهای ۶۰ دقیقه ای! مگه میشه اصلا ...بعد در این تایم های ۶۰ دقیقه ای چکار میکنین؟ مباحث نصفه نصفه نمیمونن؟!
ناگفته نماند که پرینت گرفتن از جزوه ها برام نه به صرفه است و بدتر باعث کاهش کیفیت یادگیریم هم میشه
-
-
من اول صبح یه فیلم ۳۰ دقیقه ای از آقای ثابتی بخوام پلی کنم، با تمام استُپ کردنها برای حل مثال ها قبل از دیدن پاسخِ معلم و برگردوندن به عقب برای فهمیدن جاهایی که متوجه نشدم
از اون طرف بخوام بعد یه استراحت دوباره ویدیو رو پلی کنم از اول، برای نوشتن جزوه از روی فیلم و مجددا حل سوالا بدون دیدن جواب، شاید حدود سه ساعت طول بکشه و این روند اونقدر فرسایشی و خسته کننده هست که اکثرا اتمام کامل یه ویدیو چند روز طول میکشه .
واقعا نمیفهمم شما چطور در یه روز چند درس مختلف رو میخونید اون هم در واحدهای ۶۰ دقیقه ای! مگه میشه اصلا ...بعد در این تایم های ۶۰ دقیقه ای چکار میکنین؟ مباحث نصفه نصفه نمیمونن؟!
ناگفته نماند که پرینت گرفتن از جزوه ها برام نه به صرفه است و بدتر باعث کاهش کیفیت یادگیریم هم میشه
Heydar Chanani اوه.. چقدددد وسواسییی....
بشخصه فیلمارو رو حداقل 2.5 برابر میزارم. همزمان با دیدن فیلم جزوه مینویسم و استپم میزنم برا حل مثالا.. حتی بعضی وقتا جزوه هه رو از رو خود پی دی اف جزوه راه ابریشم مینویسم تا موقع دیدن فیلم خیلی مشغول جزوه نوشتن نباشم و بیشتر گوش بدم. و خب تو ی ساعت اگ شیطنت نکنم میانگین دو سه تا فیلم میبینم با جزوه نویسی و حل مثالا و اینا. از طرفی واحد درسیم 2 تا 2.5 ساعته. هر چن بعضی وقتا کمتر بیشترم میشه. وسطشم 15 تا 30 دقیقه استراحت. تایم ناهارمم 1.5 ساعت استراحته معمولا. صبح کارامو از 7 شروع میکنم تا ساعت 8 شب ک البته اگ کارام مونده باشه یا باشگاه برم تا 9 اینا طول میکشهبنظرم خیلی تو دیدن فیلما وسواسی نباش یا حداقل ی ذره سرعت فیلمو بیشتر کن. مثلا 1.5 ک بزاری اصلا متوجه نمیشی سرعت بیشتر شده و شبیه مکالمه عادیه. 1.5 ک عادت کردی بزار 2. بعد اینکه همزمان با دیدن فیلم جزوه رو بنویس ک دوباره پلی نکنی فیلمو. یا حداقل جزوه رو از رو پی دی اف جزوه خودشون بنویس قبل فیلم تا موقع دیدن فیلم نکاتی ک تو جزوه نگفتنو یادداشت کنی
-
Heydar Chanani یه سوال منظورتون از جزوه نویسی اینه که واو به واو حرف های استاد رو یادداشت میکنید؟!!
-
@nazanin-mirzai
سلام. خیر مقصودم نوشتن مثالها و پاسخ ها و نکاتی هست که حالا چه روی مانیتورِ استاد دارن نمایش داده میشن و چه نکات کلیدی و مهمی که در حین حل سوالات دبیر عرض میکنن ولی در جزوه pdf منتشر شده بهشون اشاره ای نشده. -
Heydar Chanani اوه.. چقدددد وسواسییی....
بشخصه فیلمارو رو حداقل 2.5 برابر میزارم. همزمان با دیدن فیلم جزوه مینویسم و استپم میزنم برا حل مثالا.. حتی بعضی وقتا جزوه هه رو از رو خود پی دی اف جزوه راه ابریشم مینویسم تا موقع دیدن فیلم خیلی مشغول جزوه نوشتن نباشم و بیشتر گوش بدم. و خب تو ی ساعت اگ شیطنت نکنم میانگین دو سه تا فیلم میبینم با جزوه نویسی و حل مثالا و اینا. از طرفی واحد درسیم 2 تا 2.5 ساعته. هر چن بعضی وقتا کمتر بیشترم میشه. وسطشم 15 تا 30 دقیقه استراحت. تایم ناهارمم 1.5 ساعت استراحته معمولا. صبح کارامو از 7 شروع میکنم تا ساعت 8 شب ک البته اگ کارام مونده باشه یا باشگاه برم تا 9 اینا طول میکشهبنظرم خیلی تو دیدن فیلما وسواسی نباش یا حداقل ی ذره سرعت فیلمو بیشتر کن. مثلا 1.5 ک بزاری اصلا متوجه نمیشی سرعت بیشتر شده و شبیه مکالمه عادیه. 1.5 ک عادت کردی بزار 2. بعد اینکه همزمان با دیدن فیلم جزوه رو بنویس ک دوباره پلی نکنی فیلمو. یا حداقل جزوه رو از رو پی دی اف جزوه خودشون بنویس قبل فیلم تا موقع دیدن فیلم نکاتی ک تو جزوه نگفتنو یادداشت کنی
Michael Vey
وسواسی که نمیشه گفت؛ به شخصه همیشه کیفیت برام اولی تر از کمیت بوده
به خاطر همین مفهومیطور درس میخونم
البته با اینکه ساعت مطالعم هم کمه، ملال آور میشه برام درس خوندن
به هرحال متشکرم از وقتی که گذاشتین -
سلام خدمت شما
بههه ینفرم پیدا شد ک مث منه
ببین من ی فیلم دیدنم از صفرتاصد ها درس زیست دو ساعت و نیم طول میکشید...
اینقدر وسواسی بودم جزوه رو تو چک نویس مینوشتم بعدا پاک نویس میکردم
ولی من کلا فیلم نمیدیدم عادت نداشتم
اولا جزوه رو با فیلم بنویس هی قط کن هی بنویس
دوما سعی کن سرعتشو ببری بالا با ۱.۵ شروع کن یکم سخته اولش ممکنه نفهمی هی قط کنی دوباره ببینی🥴ولی من تونستم بقیه تونستن تو هم میتونی
بعدش اصلا ی فیلم رو چن روز طول ندیااا اینجوری بد عادت میشی
و سعی کن کم کم مقدار فیلم ها رو ببری بالا مثلا ی فیلمو چهار قسمت کن هر شب ی قسمت از اونم ببین اینجوری هی زیادش کن تا تو ی روز بتونی چن تا فیلم ببینی...
بقیش خود به خود درس میشه و یادت نره آخر هر فیلم ی دور جزوه ای ک نوشتی رو مرور کنی قشنگ همه چی تو ذهنت طبقه بندی میشه تنبلی نکنیا خیلی خوبه...
در آخر بگم ک الان بطور نرمال یساعت برای ی فیلم و ی ربع هم برای مرورش میزارم اصلا هم کیفیت مطالعم کم نشده
امیدوارم ک موفق باشی -
سلام خدمت شما
بههه ینفرم پیدا شد ک مث منه
ببین من ی فیلم دیدنم از صفرتاصد ها درس زیست دو ساعت و نیم طول میکشید...
اینقدر وسواسی بودم جزوه رو تو چک نویس مینوشتم بعدا پاک نویس میکردم
ولی من کلا فیلم نمیدیدم عادت نداشتم
اولا جزوه رو با فیلم بنویس هی قط کن هی بنویس
دوما سعی کن سرعتشو ببری بالا با ۱.۵ شروع کن یکم سخته اولش ممکنه نفهمی هی قط کنی دوباره ببینی🥴ولی من تونستم بقیه تونستن تو هم میتونی
بعدش اصلا ی فیلم رو چن روز طول ندیااا اینجوری بد عادت میشی
و سعی کن کم کم مقدار فیلم ها رو ببری بالا مثلا ی فیلمو چهار قسمت کن هر شب ی قسمت از اونم ببین اینجوری هی زیادش کن تا تو ی روز بتونی چن تا فیلم ببینی...
بقیش خود به خود درس میشه و یادت نره آخر هر فیلم ی دور جزوه ای ک نوشتی رو مرور کنی قشنگ همه چی تو ذهنت طبقه بندی میشه تنبلی نکنیا خیلی خوبه...
در آخر بگم ک الان بطور نرمال یساعت برای ی فیلم و ی ربع هم برای مرورش میزارم اصلا هم کیفیت مطالعم کم نشده
امیدوارم ک موفق باشیمریم ملک محمدی
سلام به شما. خیلیییی خیلیییی متشکرم از به اشتراک گذاری تجربتون. انشاءالله حتما به پیشنهاداتتون جامهی عمل میپوشونم -
Heydar Chanani اصلا اینطور خوندنی ب ضررت تموم میشه من خودم فیلمو میبینم و مثل شما سوال هارو قبل از معلم حل میکنم البته که معلم من و شما یکی نیست در هرصورت وقتی ک دارید فیلم درسی میبینید اول اموزش ببیند بعد ک فیلم تمام شد شما قطعا بعد از اون یادگیری به تسلط رسیدین و نیازی به دوباره دیدن فیلم نیست و در اخر هم چیز هایی که بنظرتون مهم هستن یا میتونید فرمول هارو وقتی فیلم میبینید هنگام تدیس بنویسید به صورت خلاصه داخل برگه یا دفتر بنویسین که بعدا نیازی به دوباره دیدن فیلم نباشه با خوندن همون متنی ک نوشتید تمام اون درس براتون یاداوری میشه و بعد از اون هم میتونیدیا در ازمون شرکت کنید یا نمونه سوالات رو دانلود کنید و حل کنید و در اخر بعد از حل سوالات چه درست چه غلط یادت نره که پاسخ تشریحی رو بخونی