راهنمای ثبت نام دانشگاه 1401
-
@Señorita
آهان ممنون
پس برا این گواهی سلامت جسم و روان هم ، تو سایت دانشگاه فقط یه فرم بود برا سلامت جسمی ، لازم نیست اون گواهی های دیگه رو بگیرم پس؟نوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۱، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@مریم-گنج-بخش
خواهش میکنم
سایت سلامت احتمالا برای همهی دانشگاها یکیه، مس هر دو نیازه
بعد یادمه از یه صفحه برای یکی از این فرم ها به اون یکی فرم راه داشت
ولی اگه نیست ،به آموزش کل دانشگاه زنگ بزنین -
@Señorita اگه امضا کنیم یعنی باید دوبرابر زمان تحصیل خدمت کنیم حق ادامه تحصیل هم تا پایان خدمت وجود نداره
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۱، ۱۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Lotfi 0 تو 18 نشدی معافیت تحصیلی برا چیه؟ تا جایی ک من میدونم اینو میدن برا اینکه غیبت سربازی نخوریم تو ک هنوز نرسیدی ب 18
-
Mohammad Lotfi 0 تو 18 نشدی معافیت تحصیلی برا چیه؟ تا جایی ک من میدونم اینو میدن برا اینکه غیبت سربازی نخوریم تو ک هنوز نرسیدی ب 18
@دانیال-عالي-حسيني یه سوال
شما وقتی برای ثبت نام وارد سایت شدی وضعیت نظام وظیفه رو برات چی نوشته بود؟
همون صفحه اول رو میگم -
Mohammad Lotfi 0 یعنی این قضیه واسه همه ی پزشک ها هست؟
@Zahra-Hamrang نمیدونم
-
@Señorita
آهان ممنون
پس برا این گواهی سلامت جسم و روان هم ، تو سایت دانشگاه فقط یه فرم بود برا سلامت جسمی ، لازم نیست اون گواهی های دیگه رو بگیرم پس؟@مریم-گنج-بخش در راهنمای ثبت نام دانشگاه 1401 گفته است:
@Señorita
آهان ممنون
پس برا این گواهی سلامت جسم و روان هم ، تو سایت دانشگاه فقط یه فرم بود برا سلامت جسمی ، لازم نیست اون گواهی های دیگه رو بگیرم پس؟منم ک رفتم کافی نت فقط فرم سلامت جسم رو پر کرد
مثل اینکه فقط اون برا دانشگاهم نیاز بوده -
@دانیال-عالي-حسيني یه سوال
شما وقتی برای ثبت نام وارد سایت شدی وضعیت نظام وظیفه رو برات چی نوشته بود؟
همون صفحه اول رو میگمنوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۱، ۱۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Lotfi 0 من چن وقت پیش معافیت دانش آموزی گرفتم اشتغال ب تحصیل
-
@مریم-گنج-بخش
خواهش میکنم
سایت سلامت احتمالا برای همهی دانشگاها یکیه، مس هر دو نیازه
بعد یادمه از یه صفحه برای یکی از این فرم ها به اون یکی فرم راه داشت
ولی اگه نیست ،به آموزش کل دانشگاه زنگ بزنیننوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۱، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Señorita
ممنون -
@مریم-گنج-بخش در راهنمای ثبت نام دانشگاه 1401 گفته است:
@Señorita
آهان ممنون
پس برا این گواهی سلامت جسم و روان هم ، تو سایت دانشگاه فقط یه فرم بود برا سلامت جسمی ، لازم نیست اون گواهی های دیگه رو بگیرم پس؟منم ک رفتم کافی نت فقط فرم سلامت جسم رو پر کرد
مثل اینکه فقط اون برا دانشگاهم نیاز بودهنوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۱، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmhdmi khbhi
تشکر -
mhdmi khbhi
تشکر@مریم-گنج-بخش
خواهش -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۱، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط Uranium انجام شده
سلام
بچها قضیه سلامت اینا چیه؟
من تو اطلاعیه دانشگاهم چیزی درباره فرم سلامت ندیدم
توی ثبت نام هم چیزی در این باره نخواست
اونو باید چیکار کنم؟ -
بعد اینکه اون فرم هارو هم توی ثبت نام مجازی دانشگاه من نخواست و توی اطلاعیه تو بخش ثبت نام حضوری دربارش صحبت کرده بود
برای شما خواستن؟ -
سلام
اونو باید چیکار کنم؟نوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۱، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@N-n-good
سلام
چیزی درباره سایت امور دانشجویان نوشته؟ -
بعد اینکه اون فرم هارو هم توی ثبت نام مجازی دانشگاه من نخواست و توی اطلاعیه تو بخش ثبت نام حضوری دربارش صحبت کرده بود
برای شما خواستن؟نوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۱، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@N-n-good
برای من هم توی سایت خواست هم باید مدارک و بفرستم
هر چی دانشگاه گفت همونو انجام بده -
سلام دوستان
یه سوال جریان سامانه سجاد چیه؟ آخه هر چی میزنم توش هیچی در مورد سلامت نیست
-
سلام دوستان
یه سوال جریان سامانه سجاد چیه؟ آخه هر چی میزنم توش هیچی در مورد سلامت نیست
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۱، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mr-Perfect
سلام
درباره فرم های سلامت پست گذاشتم از همون سایت برین -
@Señorita
کجا گذاشتین؟
اگه امکان داره دوباره بفرستین
-
@Señorita
کجا گذاشتین؟
اگه امکان داره دوباره بفرستین
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۱، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mr-Perfect چن تا ص اول بگرد
-
@Señorita نه چیزی نگفته
-
نوشتهشده در ۶ مهر ۱۴۰۱، ۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@N-n-good احتمالا نیاز نیست
ولی دقیق نمیدونم
-
سلام
اونو باید چیکار کنم؟نوشتهشده در ۶ مهر ۱۴۰۱، ۴:۳۱ آخرین ویرایش توسط چیچک انجام شده