غیبت سال کنکور
-
سلام اگه سال دوازدهم غیبت کنم مدرسه چکار می دونه بکنه مشکلی پیش نمیاد؟غیبت مکرر هم نه مثلاً چند روز برم چند روز نرم
-
سلام اگه سال دوازدهم غیبت کنم مدرسه چکار می دونه بکنه مشکلی پیش نمیاد؟غیبت مکرر هم نه مثلاً چند روز برم چند روز نرم
Reza 8 سلام وقتتون بخیر،با مدیر یا معاون مدرسه صحبت کنید،مشکلی پیش نمیاد
-
Reza 8 سلام وقتتون بخیر،با مدیر یا معاون مدرسه صحبت کنید،مشکلی پیش نمیاد
@Seyed-sadegh-Razaviاگه قبول نکردن چی؟
-
Reza 8 بیشتر بستگی به معلماتون داره،ما خودمون سال دوازدهم یه دبیر میگفت میتونید از منابع خودتون بخونید و نیاز نیست سر کلاس باشید،ولی دبیر یه درس دیگه اذیت میکرد و خیلی رو حضورغیاب حساس بود و نمره کم میکرد،اگه دبیرا نمره کنم نکنن مشکلی نیست
-
Reza 8 بیشتر بستگی به معلماتون داره،ما خودمون سال دوازدهم یه دبیر میگفت میتونید از منابع خودتون بخونید و نیاز نیست سر کلاس باشید،ولی دبیر یه درس دیگه اذیت میکرد و خیلی رو حضورغیاب حساس بود و نمره کم میکرد،اگه دبیرا نمره کنم نکنن مشکلی نیست
Seyed sadegh Razavi فقط از مستمر می تونن کم کنم ؟مدرسه اخراج که نمی تونن بکنه؟
-
Seyed sadegh Razavi الان به نظرتون ما که معلمامون خیلی رو غیبت حساسن و نمره کم می کنن مدرسه بریم یا نه؟
-
Seyed sadegh Razavi فقط از مستمر می تونن کم کنم ؟مدرسه اخراج که نمی تونن بکنه؟
Reza 8 مستمر کم میدن معمولا
تهدید به اخراج میکنن ولی خب نه اخراج نمیتونن بکنن -
Reza 8 مستمر کم میدن معمولا
تهدید به اخراج میکنن ولی خب نه اخراج نمیتونن بکننSeyed sadegh Razavi خیلی ممنون
-
Seyed sadegh Razavi الان به نظرتون ما که معلمامون خیلی رو غیبت حساسن و نمره کم می کنن مدرسه بریم یا نه؟
Reza 8 والا حقیقتا چیزی که من شنیدم اینه که چون دارن رو معدل مانور زیادی میدن یکم باید بیشتر حواستون به نمرات باشه در کل
-
نظر دوستان دیگه حتما بهتره
-
Seyed sadegh Razavi خیلی ممنون