تعیین سطح راه ابریشم پرو و آزمون سهآ
-
سلام به آلایی های گل،
طبق برنامه ای که داشتیم قبل از اینکه مملکت بره رو هوا:- ۳ مهر ماه: برگزاری آزمون تعیین سطح
- ۵ مهر ماه: برگزاری آزمون آنلاین سها و شرکت همه راه ابریشمی ها
- از ۵ مهر ماه تا ۱۰ مهر ماه: تحلیل نتایج بچه ها
- ۱۶ مهر ماه شروع فاز اصلی مطالعه راه ابریشم و راه پرو
ولی خب نمیشه که بشه! الان خیلی ها نمی تونن آزمون بدن چون
- یکی سرعت نتش پایینه
- یکی هی آی پیش تغییر می کنه از آزمون میندازیمش بیرون
- یکی آزمون داده نمی تونه ثبت کنه
- یکی آرامش فکری نداره نمی تونه بهترین خودش باشه
- و کلی مشکل دیگه
ما تاریخ شرکت در آزمون را تا جمعه شب ساعت ۲۴ تمدید کردیم مدت آزمون رو هم تقریبا بی نهایت کردیم که اگر وسطش اینترنت شما قطع شد بتونید آزمون رو ادامه بدید ولی خودتون باید تو وقت استاندارد پاسخ بدید و زمان رو خودتون نگه دارید برای همینه که تو سایت میزنه ۸۰۰۰ دقیقه وقت داری
آزمون ۵ مهر ماه سها رو هم جا به جا می کنیم که بتونید یه آزمون خوب بدید و بشه رو نتیجه اش حساب کرد.
این روزها رو همه با هم طی می کنیم.
راستی برای اینکه آلاء بتونه به خدمات دهی خودش ادامه بده و تا روز کنکور و تا روز موفقیت شما همراهیتون کنه باید از فضای سیاسی فاصله بگیره، ممنون میشم که کمک می کنید فضای آلاء آموزشی بمونه.
سربلند و سر به زیر باشید
سهراب ابوذرخانی فرد
مدیرعامل آلاء@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-ریاضی-ابریشم
@بچه-های-تجربی-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402sohrab سلام روز بخیر ،من شنبه وارد ازمون شدم ولی همین ک وارد شدم نتم ضعیف شد و صفحه رو نیاورد تا پریروز نتم نمیاورد کلا .ولی امروز شب ک نت خوب شده بود رفتم و دیدم ک زده در انتظار کارنامه .خب الان منی ک اصن ازمون رو شرکت نکردم چیکار کنم؟ بعد اون یکی ازمون شخصیت شناسی هم کلا نمیاره!!! واقعا نمیدونم چیکار کنم 🥺
-
جزا ماد آخه من تازه شروع کردم خب تازه تو فرسنگ اول چطوری بتونم آزمون بدم اگه آزمون تعیین سطح کلا هیچ تستی نزنم چی میشه؟ میتونم دفعات بعد خودم رو بیارم بالا؟
رضا غفاری 1 برنامه اصلی راه ابریشم پرو از 16 مهر شروع میشه از صفر تا صد دهم و یازدهم و دوازدهم هیچ نگرانی نداره تو تمام فرسنگ ها رو میتونی بخونی ازمون میدی این ازمون تعیین سطح بیشتر مال کسایی که از تابستون شروع کردن با برنامه راه ابریشم الا
-
جزا ماد آزمون ۵مهر بابت چیه؟من که هنوز فرسنگ اولم نمیتونم به سوالاتش جواب بدم شخصی سازی یعنی چی؟
رضا غفاری 1 از کی شروع کردی که فرسنگ اولی با چه برنامه ای پیش میری ؟
-
جزا ماد آزمون ۵مهر بابت چیه؟من که هنوز فرسنگ اولم نمیتونم به سوالاتش جواب بدم شخصی سازی یعنی چی؟
رضا غفاری 1 هر هفته برنامه ت با توجه به اون کوییز هفتگی شخصی سازی میشه یعنی اگه نتونی به تست های اون فصل جواب بدی باید دوباره بخونی و اگه جواب دادی میری جلو تر
-
چرا نمیاره سوالات رو اگر تعیین سطح نکنیم چی میشه
-
رضا غفاری 1 هر هفته برنامه ت با توجه به اون کوییز هفتگی شخصی سازی میشه یعنی اگه نتونی به تست های اون فصل جواب بدی باید دوباره بخونی و اگه جواب دادی میری جلو تر
جزا ماد سلام منم تازه ثبت نام کردم برنامه تابستون رو با گزینه 2 خوندم و فقط دهم یازدهم رو بلدم به نظرت تو آزمون تایین سطح شرکت کنم ؟
و اگه بد بزنم یعنی برنامه رو مطابق با اون بهم میدن ؟تابستونم کوییز هفتگی داشتین ؟
و اینکه برنامه رو مطابق با بودجه بندی گزینه دو برنامه ریزی میکنن یا باید بعدا برا اون هم بخونم؟ -
جزا ماد سلام منم تازه ثبت نام کردم برنامه تابستون رو با گزینه 2 خوندم و فقط دهم یازدهم رو بلدم به نظرت تو آزمون تایین سطح شرکت کنم ؟
و اگه بد بزنم یعنی برنامه رو مطابق با اون بهم میدن ؟تابستونم کوییز هفتگی داشتین ؟
و اینکه برنامه رو مطابق با بودجه بندی گزینه دو برنامه ریزی میکنن یا باید بعدا برا اون هم بخونم؟آرمین عنصرپور سلام دوست عزیز چرا که نه میتونی شرکت کنی خودتو بسنجی ببینی کجا مشکل داری برطرفش کنی
اگه بد بزنی یعنی خوب بلد نیستی خب باید دوباره بخونی اما تو چونکه با راه ابریشم جلو نرفتی از تابستون از صفر حساب میشی چونکه کلن هیچ فصلی رو با راه ابریشم جلو نرفتی و باید ببینی فیلم ها رو اونایی که از تابستون شروع کردن وقتی تعیین سطح میشن فقط قسمت هایی که مشکل داشتن رو فیلم هاشو میبینن و زودتر برنامه رو تمام میکنن تو روز . نگران نباش وقتی دهم و یازدهم رو بلدی خب زودتر برنامه رو تو روز تمام میکنی تازه با هر ازمون شخصی سازی میشه برنامه ات
تابسون کوییز هفتگی نداشتن
برنامه راه ابریشم پرو مختص خودشه یعنه بودجه بندی خودشو داره با سه ا و کوییز هفتگی خب اما خودشون تو قسمت مشاوره گفتن کسایی که فارغ التحصیلن میتونن خودشونو برای ازمون های دو هفته ای اماده کنن و کسایی که امسال دوازدهمن بهتره تو ازمون هایی شرکت کنن که فاصله ازمون هاش بیش از دو هفته باشه . راه ابریشم پرو این خلا ها رو پر میکنه به هر دو ازمون میتونی برسی یعنی فرقی نداره
الاء بهترینه . دوست عزیز شاید جاهایی اشتباه کرده باشم میتونی برای اطمینان خاطر تو قسمت تیکت سوالاتو از پشتیبانی بپرسی
-
آرمین عنصرپور سلام دوست عزیز چرا که نه میتونی شرکت کنی خودتو بسنجی ببینی کجا مشکل داری برطرفش کنی
اگه بد بزنی یعنی خوب بلد نیستی خب باید دوباره بخونی اما تو چونکه با راه ابریشم جلو نرفتی از تابستون از صفر حساب میشی چونکه کلن هیچ فصلی رو با راه ابریشم جلو نرفتی و باید ببینی فیلم ها رو اونایی که از تابستون شروع کردن وقتی تعیین سطح میشن فقط قسمت هایی که مشکل داشتن رو فیلم هاشو میبینن و زودتر برنامه رو تمام میکنن تو روز . نگران نباش وقتی دهم و یازدهم رو بلدی خب زودتر برنامه رو تو روز تمام میکنی تازه با هر ازمون شخصی سازی میشه برنامه ات
تابسون کوییز هفتگی نداشتن
برنامه راه ابریشم پرو مختص خودشه یعنه بودجه بندی خودشو داره با سه ا و کوییز هفتگی خب اما خودشون تو قسمت مشاوره گفتن کسایی که فارغ التحصیلن میتونن خودشونو برای ازمون های دو هفته ای اماده کنن و کسایی که امسال دوازدهمن بهتره تو ازمون هایی شرکت کنن که فاصله ازمون هاش بیش از دو هفته باشه . راه ابریشم پرو این خلا ها رو پر میکنه به هر دو ازمون میتونی برسی یعنی فرقی نداره
الاء بهترینه . دوست عزیز شاید جاهایی اشتباه کرده باشم میتونی برای اطمینان خاطر تو قسمت تیکت سوالاتو از پشتیبانی بپرسی
جزا ماد ممنونم
-
سلام خسته نباشید
من کلاس دهم تجربی هستم می تونم از راه ابریشم آلا استفاده کنم؟ -
رضا غفاری 1 از کی شروع کردی که فرسنگ اولی با چه برنامه ای پیش میری ؟
جزا ماد من از ۱۵شهریور
-
سایت سوالا برای من اصلا باز نمیشه، روزی که برام پیامک ارسال شد رفتم و سوالا رو جواب دادم ولی پاسخنامه ثبت نمیشد، الان هم اصلا سایت باز نمیشه
-
ولی من هنوز نتونستم آزمونو بدم...
هی میگه دسترسی به دفترچه امکان پذیر نیست -
یک سوال ... الآن آزمون 8 مهر رو جواب بدیم و کدوم رو آزمون رو بزنیم؟ یکم توضیح بدین
-
یک سوال ... الآن آزمون 8 مهر رو جواب بدیم و کدوم رو آزمون رو بزنیم؟ یکم توضیح بدین
Amir ali Nikfard @M-an sohrab
-
سلام من به تازگی راه ابریشم پرو تجربی رو خریدم لطفا منو عضو گروه راه ابریشم پرو تجربی کنید
-
از مدیران تقاضا میشود اگر سایت سه آ اینطوری پیش بره ودیگه درست نشه در اسرع وقت اطلاع بدن تا ما در آزمون آزمایشی دیگری ثبت نام کنیم!
-
سلام من به تازگی راه ابریشم پرو تجربی رو خریدم لطفا منو عضو گروه راه ابریشم پرو تجربی کنید
-
سلام
میخواستم بدونم چطور میتونم تو ازمون تعین سطح شرکت کنم،تازه بسته رو خریداری کردم
ممنون میشم راهنماییم کنید -
سلام
بچه ها آزمون اول ۳آ سه شنبه همین هفته هست
سه شنبه تا جمعه وقت پاسخگویی به سهآ هستاگر نتونستین آزمون تعیین سطح رو شرکت کنید، از این آزمون برای تعیین سطح شما استفاده میشه
@M-an سلام وقت بخیر
اولین مرحله ازمون سه ا که از دیروز فعال شده دچار اختلال شده
کسی موفق به شرکت در ازمون شده؟
برای من ارور میده که
1/در دریافت سوالات مشکلی وجود داره !!
2/ موردی یافت نشد