Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. کمک!!!!!!
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها(تمام رشته ها)
HakoH
پاسخ: گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها) خب خب 8/19 اگه از مدرسه و درسایی که اونجا خوندم سر کلاس یه معلم دیگه 12 ساعت میشه(از ساعت 3 تا 2 شب) هندسه یازدهم :2 مبحث فیزیک :مرور فارسی گنج حکمت+درس ازاد زبان 1.30
مشاوره تحصیلی
سبک های یادگیری [کنکور و دانشگاه] 🎯
AinoorA
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه ورزش💪🤸‍♀️
maryam111M
سلام سلاااام همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه و فقط بدونید که ورزش خوبه خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه در روز باید ورزش کنیم *دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه حالا چه نوع ورزشی؟ هر رشته ای که رشته تخصصی‌تون باشه میتونید انجام بدید والیبال، بسکتبال، بدمینتون🥎، فوتبال️، پیاده روی‍️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟ مثلا: 2 آذر روز اول چالش ۲۰ دقیقه پیاده روی ۵ لیوان آب این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصی‌تون رو معرفی کنید امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش چالش از همین امروز شروع میشه شب منتظر گزارشاتون هستمممم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پشتیبانی
B
من بسته سین هشتم رو خریداری و برنامه رو هم فعال کردم ولی وقتی وارد سایت میشم هیچ کدوم از ویدیو ها برام باز نمیشن #پشتیبانی #سین_هشتم #الا #مشاوره
مشاوره تحصیلی
واسه جمع بندی چه کارایی رو پیشنهاد میکنین
آیلینآ
برای هر درسی چه شیوه ای بهتون خیلی کمک کرده بود دوره یا آزمون یا کتاب خاصی خوب بوده یه مورد کوتاه هم بگین ممنون میشم @تجربیا @ریاضیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @فارغ-التحصیلان-آلاء
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شروع متفاوت
msoq sharifM
به امید هدا با تلاش و پشتکار جدی و ......... کلی سختی، کلی تجربه... با داشتن یه برنامه ریزی ، اولویت بندی و آرامش و در نهایت با یه سواد بالا و حال خوب سر جلسه کنکور حاضر میشم امید خدا همه چیز حل میشه ممنون از همگی و . تیم خوب آلا شروع قدرتمند مسیر در 14 بهمن 1403...
مشاوره تحصیلی
کنکور 1410
ZxSevenZ
قرار بود 1402 پزشکی دانشگاه تهران قبول بشم ولی نشد شاید 1410 تصمیم گرفتم مطالعاتی را که انجام دادم در اینجا به اشتراک بگذارم شاید استفاده ای داشته باشه. قرار بود پزشکی تهران، رؤیا شود، هزار و چهارصد و دو، قصه‌ام زیبا شود. هزار و چهارصد و دو، اما گذشت، قصه به پایانی دیگر نشست. شاید هزار و چهارصد و ده، دوباره .......!!!!!! فعلا با اینا شروع میکنم: زیست شناسی برای تجربی انگلیسی برای زبان تخصصی تفسیر قرآن برای عموم
مشاوره تحصیلی
از خودم تشکر میکنم...
macrophage Of nahang 0M
توی این تاپیک،روی سرتون تاج بذارید،هرچی که هستید، ما یاد گرفتیم فقط خودمون رو له کنیم،تا شاید بهتر شیم اما فراموش کردیم خودمون رو...توی این تاپیک ی ویژگی مثبت از خودت رو ببین و جشنش بگیر.... شما میتونید هر روز این کارو اینجا انجام بدید و بابت اون روز از خودتون تشکر کنید:) از خودم ممنونم که علی رغم همه مشکلات و زمین خوردنا و نشدنا و نیمه شدنا، هنوز به فکر موفقیت و تعالیم...ممنونم ازت
مشاوره تحصیلی
چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید
macrophage Of nahang 0M
سلام بچه ها خیلی میبنم گاها درگیر یسری سوالات هستید و ساعت ها منتظرید یکی جواب بده، چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید خیلی پیشرفت کرده و مثل قبل نیست میتونید هر سوالی داشته باشید بهش بدید یا حتی عکس سوال رو هم بهش بدید خیلی راحت جواب میده در کل خیلی ابهامات و مشکلاتتون رو رفع میکنه و واقعا عالیه. میتونید با chatgpt شروع کنید اپلیکیشنش رو از گوگل پلی دانلود کنید (نیاز ب ف.یل..تر شکن داره البته)، **اگر تجربه استفاده از هوش مصنوعی های دیگه دارید هم به اشتراک بذارید ماهم استفاده کنیم **
مشاوره تحصیلی

کمک!!!!!!

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
81 دیدگاه‌ها 18 کاربران 2.3k بازدیدها 16 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • فادیاف آفلاین
    فادیاف آفلاین
    فادیا
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@zahra_asd آرهه. خیلییی محیط عوض شده. راهنمایی اصلا یه چیز دیگ بود.

1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • فادیاف آفلاین
      فادیاف آفلاین
      فادیا

hossein king
      من میترسم برامن همه چی عوض بشه. و نمره و معدلو همه چی مهم بشه تو کنکور.😣 😔

1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • amirmahmoudiA amirmahmoudi

سلام دوست خوبم ...
        لازم نیست بد به دلت راه بدی , من خیلی ها رو میشناسم بی انگیزه بودن تا لحظه 90 باز رتبه خوبی تو کنکور گرفتن , خیلی ها هم هستن از اول خوب میخونن بعد ول میکنن,سعی بکن هدف هاتو برای خودت رویا نکنی رویاهاتو هدف بکن ,لازمه ی کنکور 10% هوش 10%محیط 80%تلاش .

فادیاف آفلاین
        فادیاف آفلاین
        فادیا

amirmahmoudi من میترسم اگ از این اول اینجوری هسم بعدش ک دیگ واویلااااا

1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • A Arash 0

فادیا
          منم اول دبیرستان حس تورو داشتم چند ماه بعدش شروع کردم از پایه درس ها رو خوندن آخر سال معدلم ۱۹.۸۰ شد
          از سال بعدشم پر قدرت شروع کردم با کتاب های آموزشی عالی
          نترس تو تازه اول راهی اگه بخوای بخونی حالا حالا ها راه داری
          مورد داریم سال کنکوره هنوز جمع و ضرب رو با انگشتاش انجام میده 😐

فادیاف آفلاین
          فادیاف آفلاین
          فادیا

Arash 0 من میترسم نمره ها مستمرم خراب بشه اونوقت اگ پایانیمم خوب بیارم مستمر نابود کنه کارناممو.

A 1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • هستی الاییه هستی الایی

0_1511682713472_7825fb71-1726-4081-a98f-870fef6455c0-image.png

فادیاف آفلاین
            فادیاف آفلاین
            فادیا

هستی الایی 😘 😔

1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • فادیاف آفلاین
              فادیاف آفلاین
              فادیا

من اصلا میترسم اگ از الانم شروع کنم مثل خر درس بخونم . بعد یهو زده بشم ازدرس.
              دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء

1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • فادیاف فادیا

Arash 0 من میترسم نمره ها مستمرم خراب بشه اونوقت اگ پایانیمم خوب بیارم مستمر نابود کنه کارناممو.

A آفلاین
                A آفلاین
                Arash 0
                دانش آموزان آلاء

فادیا
                من هم سن تو بودم تو میدون فوتبال بودم ! از تابستون امسال جدی درس خوندن رو شروع کردم
                بخدا کسی ک از الان فکر درسه رتبه ۱ میاره 😐
                طرف سال پیش میخونه دکتر میشه بعد تو از الان این همه مسمم داری
                درباره درست تحقیق میکنی شک ندارم چند سال دیگه منو دوستان تجربی آلایی که به هدف رسیدیم میایم سر میزنیم و میبینیم یکی از شاگردهای ممتاز آلا شمایی فقط تلاش کن و حرف های حاشیه ای رو بنداز دور
                در ضمن در دوران حساس زندگیت هستی حواست باشه غیر از درس جایی نره چون وقت برا احساسات بعد از کنکور هست
                تمرکز فقط و فقط رو کنکور و ترکوندن وهم و خیالو اگرو ...
                میگی ریاضی نمیفهمم؟ ۲+۲؟
                اگه جواب این سوال رو بتونی بدی یعنی میتونی ریاضی بفهمی
                فیزیک پایش ریاضی هست ۱۰ درصد فهم ۹۰ درصد فرمول از فیزیک نترس اول ریاضی زیست بعد تمرکز رو فیزیک
                شیمی رو هم از همین اول بترکون با استاد بزرگ آقاجانی

هر درسی رو مشکل داری پست بزار تا روش مطالعش کامل برات توضیح داده بشه

قصه ی صدفرش حکایت میکند از چنین ها
                گر بر این قصه فزایی آخرش چون انتهایی
                موندنم بهر تو بودن رفتنم مرگ خویشتن
                ندارم آهی جز صدایی که میرسد از دور آگه خدایی
                شاعر: خودم 🤗

1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • هستی الاییه آفلاین
                  هستی الاییه آفلاین
                  هستی الایی

واقعا کسی که از سال اول به فکر سال اخر باشه موفق میشه من خودم سه سال دبیرستانو فقط برا نمره خوندم که شاگرد اول بشمو ...... که شدم ولی الان افسوس می خورم به جای نمره وشاگرد اولی از همون اول به فکر کنکور بودم

فادیاف 2 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • هستی الاییه هستی الایی

واقعا کسی که از سال اول به فکر سال اخر باشه موفق میشه من خودم سه سال دبیرستانو فقط برا نمره خوندم که شاگرد اول بشمو ...... که شدم ولی الان افسوس می خورم به جای نمره وشاگرد اولی از همون اول به فکر کنکور بودم

فادیاف آفلاین
                    فادیاف آفلاین
                    فادیا

هستی الایی شما میدونی چجوری باید فکر کنکور باشیم؟؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • هستی الاییه هستی الایی

فادیاف آفلاین
                      فادیاف آفلاین
                      فادیا

هستی الایی منم الان بیشتر دقدقم مدرسس

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • هستی الاییه آفلاین
                        هستی الاییه آفلاین
                        هستی الایی

مدرسه مهمه اما کنکور مهم تر به فکر کنکور منظورم تسته شما اگه از الان روزی 5ساعت هم بخونید ومفید باشه و فیلم های الا را از الان بخونید وهی مرور کنید سال اخر به راحتی تو کنکور رتبه میارید اما اگه کنکوری خوندنو بزارید برا سال اخر اونم رشته تجربی خیلی سخت ویا اصن نشدنی میشه پس از همین الان مفهومی بخون ودرسا را پیشخانی بکن تا موفق شی

فادیاف A 2 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • هستی الاییه هستی الایی

مدرسه مهمه اما کنکور مهم تر به فکر کنکور منظورم تسته شما اگه از الان روزی 5ساعت هم بخونید ومفید باشه و فیلم های الا را از الان بخونید وهی مرور کنید سال اخر به راحتی تو کنکور رتبه میارید اما اگه کنکوری خوندنو بزارید برا سال اخر اونم رشته تجربی خیلی سخت ویا اصن نشدنی میشه پس از همین الان مفهومی بخون ودرسا را پیشخانی بکن تا موفق شی

فادیاف آفلاین
                          فادیاف آفلاین
                          فادیا

هستی الایی من بازم نفهمیدم کنکوری چجوری بخونم؟؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • هستی الاییه آفلاین
                            هستی الاییه آفلاین
                            هستی الایی

همین فیلم های الا را دقیق ببینی خودش خوبه اگه در کنارش تست هم بزنی و مسلط بشی دیگه خیلی خوبه

فادیاف 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • هستی الاییه هستی الایی

A آفلاین
                              A آفلاین
                              Arash 0
                              دانش آموزان آلاء

هستی الایی
                              باورت میشه من تا تابستون امسال حتی نمیدونستم کنکور چیه؟!
                              تنها نقطه قوتم شیطنت و بازی و فوتبالللل بود و تنها کار مفیدم این بود روزی ۲ ساعت زیست میخوندم و شبی یه معادله و یه حد حل میکردم همونا الان منو ‌۲۰۰۰ پله جلو انداخته
                              الان که آزمون میدم عالی میزنم حالا حساب کن این از الان بخواد کنکوری بخونه هوفففف کولاک میکنه

فادیاف 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • هستی الاییه هستی الایی

همین فیلم های الا را دقیق ببینی خودش خوبه اگه در کنارش تست هم بزنی و مسلط بشی دیگه خیلی خوبه

فادیاف آفلاین
                                فادیاف آفلاین
                                فادیا

هستی الایی قربونت مرسی از کمکت . میشه بگی شما چندمی چه رشته ای؟؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • هستی الاییه آفلاین
                                  هستی الاییه آفلاین
                                  هستی الایی

چارم ریاضی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • A Arash 0

هستی الایی
                                    باورت میشه من تا تابستون امسال حتی نمیدونستم کنکور چیه؟!
                                    تنها نقطه قوتم شیطنت و بازی و فوتبالللل بود و تنها کار مفیدم این بود روزی ۲ ساعت زیست میخوندم و شبی یه معادله و یه حد حل میکردم همونا الان منو ‌۲۰۰۰ پله جلو انداخته
                                    الان که آزمون میدم عالی میزنم حالا حساب کن این از الان بخواد کنکوری بخونه هوفففف کولاک میکنه

فادیاف آفلاین
                                    فادیاف آفلاین
                                    فادیا

Arash 0 😁 آخه من فقط تصمیمشو دارم . هیچ عکس العملی نشون نمیدم.

A 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    • هستی الاییه آفلاین
                                      هستی الاییه آفلاین
                                      هستی الایی

فادیا به نظرمن همینشم خوبه ولی هرچی الان با کیفیت تر بخونی سال کنکور راحت تری . من خودم بعضی وقتا کارنامه های کنکور تجربی رامی بینم مثلا ادبیات 70 دینی 70 ریاضی 50 و..... درصد های خوبه دیگه با این حال رتبش شده 1500 منطقه که پزشکی قبول نمیشه ادم اشکش درمیاد با همین درصدا تو ریاضی دانشگاه خوب میشه اورد می خام اینو بگم که کنکور تجربی سخته . توسایت konkur.in برو ومصاحبه اختصاصی با نفرات برترکنکورو بخون خیلیاشون سال اخر فقط خوندن و مثل خیلییا سال اول دوم نمی دونستن کنکور چیه ولی خب سال اخرو خوب خوندن اگه تو ازلان بخونی حتما موفق میشی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0
                                      • فادیاف فادیا

Arash 0 😁 آخه من فقط تصمیمشو دارم . هیچ عکس العملی نشون نمیدم.

A آفلاین
                                        A آفلاین
                                        Arash 0
                                        دانش آموزان آلاء

فادیا
                                        راه زندگی
                                        درس
                                        پسر دکتر مهندس
                                        دختر دکتر مهندس
                                        آینده پول موقعیت و .... در حد عالی

درس رویایی 😅
                                        پسر مهندس دانشگاه آزاد معمار یا نظارت
                                        دختر منشی یا همون معمار
                                        آینده در حد نون شب و روز

بدون درس
                                        پسر بازاری و کاسب
                                        دختر خانه دار
                                        آینده خوب و در مواقعی عالی

تصمیم با تو انتخاب با تو
                                        زندگی تو
                                        بدرود

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • هستی الاییه آفلاین
                                          هستی الاییه آفلاین
                                          هستی الایی

من خودم اگه دختر بودم خودمو برا درس اذیت نمی کردم چون برا دخترا فرقی بین دکتر یا پرستار و......نمی کنه مگه اینکه به پول احتیاج داشته باشه یا عاشق رشتش باشه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه