کمک!!!!!!
-
سلام دوست خوبم ...
لازم نیست بد به دلت راه بدی , من خیلی ها رو میشناسم بی انگیزه بودن تا لحظه 90 باز رتبه خوبی تو کنکور گرفتن , خیلی ها هم هستن از اول خوب میخونن بعد ول میکنن,سعی بکن هدف هاتو برای خودت رویا نکنی رویاهاتو هدف بکن ,لازمه ی کنکور 10% هوش 10%محیط 80%تلاش .amirmahmoudi من میترسم اگ از این اول اینجوری هسم بعدش ک دیگ واویلااااا
-
فادیا
منم اول دبیرستان حس تورو داشتم چند ماه بعدش شروع کردم از پایه درس ها رو خوندن آخر سال معدلم ۱۹.۸۰ شد
از سال بعدشم پر قدرت شروع کردم با کتاب های آموزشی عالی
نترس تو تازه اول راهی اگه بخوای بخونی حالا حالا ها راه داری
مورد داریم سال کنکوره هنوز جمع و ضرب رو با انگشتاش انجام میده -
-
من اصلا میترسم اگ از الانم شروع کنم مثل خر درس بخونم . بعد یهو زده بشم ازدرس.
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء -
Arash 0 من میترسم نمره ها مستمرم خراب بشه اونوقت اگ پایانیمم خوب بیارم مستمر نابود کنه کارناممو.
فادیا
من هم سن تو بودم تو میدون فوتبال بودم ! از تابستون امسال جدی درس خوندن رو شروع کردم
بخدا کسی ک از الان فکر درسه رتبه ۱ میاره
طرف سال پیش میخونه دکتر میشه بعد تو از الان این همه مسمم داری
درباره درست تحقیق میکنی شک ندارم چند سال دیگه منو دوستان تجربی آلایی که به هدف رسیدیم میایم سر میزنیم و میبینیم یکی از شاگردهای ممتاز آلا شمایی فقط تلاش کن و حرف های حاشیه ای رو بنداز دور
در ضمن در دوران حساس زندگیت هستی حواست باشه غیر از درس جایی نره چون وقت برا احساسات بعد از کنکور هست
تمرکز فقط و فقط رو کنکور و ترکوندن وهم و خیالو اگرو ...
میگی ریاضی نمیفهمم؟ ۲+۲؟
اگه جواب این سوال رو بتونی بدی یعنی میتونی ریاضی بفهمی
فیزیک پایش ریاضی هست ۱۰ درصد فهم ۹۰ درصد فرمول از فیزیک نترس اول ریاضی زیست بعد تمرکز رو فیزیک
شیمی رو هم از همین اول بترکون با استاد بزرگ آقاجانیهر درسی رو مشکل داری پست بزار تا روش مطالعش کامل برات توضیح داده بشه
-
واقعا کسی که از سال اول به فکر سال اخر باشه موفق میشه من خودم سه سال دبیرستانو فقط برا نمره خوندم که شاگرد اول بشمو ...... که شدم ولی الان افسوس می خورم به جای نمره وشاگرد اولی از همون اول به فکر کنکور بودم
-
واقعا کسی که از سال اول به فکر سال اخر باشه موفق میشه من خودم سه سال دبیرستانو فقط برا نمره خوندم که شاگرد اول بشمو ...... که شدم ولی الان افسوس می خورم به جای نمره وشاگرد اولی از همون اول به فکر کنکور بودم
هستی الایی شما میدونی چجوری باید فکر کنکور باشیم؟؟
-
هستی الایی منم الان بیشتر دقدقم مدرسس
-
مدرسه مهمه اما کنکور مهم تر به فکر کنکور منظورم تسته شما اگه از الان روزی 5ساعت هم بخونید ومفید باشه و فیلم های الا را از الان بخونید وهی مرور کنید سال اخر به راحتی تو کنکور رتبه میارید اما اگه کنکوری خوندنو بزارید برا سال اخر اونم رشته تجربی خیلی سخت ویا اصن نشدنی میشه پس از همین الان مفهومی بخون ودرسا را پیشخانی بکن تا موفق شی
-
مدرسه مهمه اما کنکور مهم تر به فکر کنکور منظورم تسته شما اگه از الان روزی 5ساعت هم بخونید ومفید باشه و فیلم های الا را از الان بخونید وهی مرور کنید سال اخر به راحتی تو کنکور رتبه میارید اما اگه کنکوری خوندنو بزارید برا سال اخر اونم رشته تجربی خیلی سخت ویا اصن نشدنی میشه پس از همین الان مفهومی بخون ودرسا را پیشخانی بکن تا موفق شی
هستی الایی من بازم نفهمیدم کنکوری چجوری بخونم؟؟
-
همین فیلم های الا را دقیق ببینی خودش خوبه اگه در کنارش تست هم بزنی و مسلط بشی دیگه خیلی خوبه
-
هستی الایی
باورت میشه من تا تابستون امسال حتی نمیدونستم کنکور چیه؟!
تنها نقطه قوتم شیطنت و بازی و فوتبالللل بود و تنها کار مفیدم این بود روزی ۲ ساعت زیست میخوندم و شبی یه معادله و یه حد حل میکردم همونا الان منو ۲۰۰۰ پله جلو انداخته
الان که آزمون میدم عالی میزنم حالا حساب کن این از الان بخواد کنکوری بخونه هوفففف کولاک میکنه -
همین فیلم های الا را دقیق ببینی خودش خوبه اگه در کنارش تست هم بزنی و مسلط بشی دیگه خیلی خوبه
هستی الایی قربونت مرسی از کمکت . میشه بگی شما چندمی چه رشته ای؟؟
-
چارم ریاضی
-
هستی الایی
باورت میشه من تا تابستون امسال حتی نمیدونستم کنکور چیه؟!
تنها نقطه قوتم شیطنت و بازی و فوتبالللل بود و تنها کار مفیدم این بود روزی ۲ ساعت زیست میخوندم و شبی یه معادله و یه حد حل میکردم همونا الان منو ۲۰۰۰ پله جلو انداخته
الان که آزمون میدم عالی میزنم حالا حساب کن این از الان بخواد کنکوری بخونه هوفففف کولاک میکنه -
فادیا به نظرمن همینشم خوبه ولی هرچی الان با کیفیت تر بخونی سال کنکور راحت تری . من خودم بعضی وقتا کارنامه های کنکور تجربی رامی بینم مثلا ادبیات 70 دینی 70 ریاضی 50 و..... درصد های خوبه دیگه با این حال رتبش شده 1500 منطقه که پزشکی قبول نمیشه ادم اشکش درمیاد با همین درصدا تو ریاضی دانشگاه خوب میشه اورد می خام اینو بگم که کنکور تجربی سخته . توسایت konkur.in برو ومصاحبه اختصاصی با نفرات برترکنکورو بخون خیلیاشون سال اخر فقط خوندن و مثل خیلییا سال اول دوم نمی دونستن کنکور چیه ولی خب سال اخرو خوب خوندن اگه تو ازلان بخونی حتما موفق میشی
-
فادیا
راه زندگی
درس
پسر دکتر مهندس
دختر دکتر مهندس
آینده پول موقعیت و .... در حد عالیدرس رویایی
پسر مهندس دانشگاه آزاد معمار یا نظارت
دختر منشی یا همون معمار
آینده در حد نون شب و روزبدون درس
پسر بازاری و کاسب
دختر خانه دار
آینده خوب و در مواقعی عالیتصمیم با تو انتخاب با تو
زندگی تو
بدرود -
من خودم اگه دختر بودم خودمو برا درس اذیت نمی کردم چون برا دخترا فرقی بین دکتر یا پرستار و......نمی کنه مگه اینکه به پول احتیاج داشته باشه یا عاشق رشتش باشه