کمک!!!!!!
-
واقعا کسی که از سال اول به فکر سال اخر باشه موفق میشه من خودم سه سال دبیرستانو فقط برا نمره خوندم که شاگرد اول بشمو ...... که شدم ولی الان افسوس می خورم به جای نمره وشاگرد اولی از همون اول به فکر کنکور بودم
هستی الایی منم الان بیشتر دقدقم مدرسس
-
مدرسه مهمه اما کنکور مهم تر به فکر کنکور منظورم تسته شما اگه از الان روزی 5ساعت هم بخونید ومفید باشه و فیلم های الا را از الان بخونید وهی مرور کنید سال اخر به راحتی تو کنکور رتبه میارید اما اگه کنکوری خوندنو بزارید برا سال اخر اونم رشته تجربی خیلی سخت ویا اصن نشدنی میشه پس از همین الان مفهومی بخون ودرسا را پیشخانی بکن تا موفق شی
-
مدرسه مهمه اما کنکور مهم تر به فکر کنکور منظورم تسته شما اگه از الان روزی 5ساعت هم بخونید ومفید باشه و فیلم های الا را از الان بخونید وهی مرور کنید سال اخر به راحتی تو کنکور رتبه میارید اما اگه کنکوری خوندنو بزارید برا سال اخر اونم رشته تجربی خیلی سخت ویا اصن نشدنی میشه پس از همین الان مفهومی بخون ودرسا را پیشخانی بکن تا موفق شی
هستی الایی من بازم نفهمیدم کنکوری چجوری بخونم؟؟
-
همین فیلم های الا را دقیق ببینی خودش خوبه اگه در کنارش تست هم بزنی و مسلط بشی دیگه خیلی خوبه
-
هستی الایی
باورت میشه من تا تابستون امسال حتی نمیدونستم کنکور چیه؟!
تنها نقطه قوتم شیطنت و بازی و فوتبالللل بود و تنها کار مفیدم این بود روزی ۲ ساعت زیست میخوندم و شبی یه معادله و یه حد حل میکردم همونا الان منو ۲۰۰۰ پله جلو انداخته
الان که آزمون میدم عالی میزنم حالا حساب کن این از الان بخواد کنکوری بخونه هوفففف کولاک میکنه -
همین فیلم های الا را دقیق ببینی خودش خوبه اگه در کنارش تست هم بزنی و مسلط بشی دیگه خیلی خوبه
هستی الایی قربونت مرسی از کمکت . میشه بگی شما چندمی چه رشته ای؟؟
-
چارم ریاضی
-
هستی الایی
باورت میشه من تا تابستون امسال حتی نمیدونستم کنکور چیه؟!
تنها نقطه قوتم شیطنت و بازی و فوتبالللل بود و تنها کار مفیدم این بود روزی ۲ ساعت زیست میخوندم و شبی یه معادله و یه حد حل میکردم همونا الان منو ۲۰۰۰ پله جلو انداخته
الان که آزمون میدم عالی میزنم حالا حساب کن این از الان بخواد کنکوری بخونه هوفففف کولاک میکنه -
فادیا به نظرمن همینشم خوبه ولی هرچی الان با کیفیت تر بخونی سال کنکور راحت تری . من خودم بعضی وقتا کارنامه های کنکور تجربی رامی بینم مثلا ادبیات 70 دینی 70 ریاضی 50 و..... درصد های خوبه دیگه با این حال رتبش شده 1500 منطقه که پزشکی قبول نمیشه ادم اشکش درمیاد با همین درصدا تو ریاضی دانشگاه خوب میشه اورد می خام اینو بگم که کنکور تجربی سخته . توسایت konkur.in برو ومصاحبه اختصاصی با نفرات برترکنکورو بخون خیلیاشون سال اخر فقط خوندن و مثل خیلییا سال اول دوم نمی دونستن کنکور چیه ولی خب سال اخرو خوب خوندن اگه تو ازلان بخونی حتما موفق میشی
-
فادیا
راه زندگی
درس
پسر دکتر مهندس
دختر دکتر مهندس
آینده پول موقعیت و .... در حد عالیدرس رویایی
پسر مهندس دانشگاه آزاد معمار یا نظارت
دختر منشی یا همون معمار
آینده در حد نون شب و روزبدون درس
پسر بازاری و کاسب
دختر خانه دار
آینده خوب و در مواقعی عالیتصمیم با تو انتخاب با تو
زندگی تو
بدرود -
من خودم اگه دختر بودم خودمو برا درس اذیت نمی کردم چون برا دخترا فرقی بین دکتر یا پرستار و......نمی کنه مگه اینکه به پول احتیاج داشته باشه یا عاشق رشتش باشه
-
اول که کاری به بقیه نداشته باش، اصلا لازم نیست از الان زندگیتو بذاری فقط پای درس که دو ساله دیگه وا بدی! ولی حتما در حد روزی سه چار ساعت دائم بخون که درسای امسالتو درست یاد بگیری کنکوری نمیخواد. انقدم نگو هیچی نمیفهمم من خودم مث تو بودم نخونده میگی نمیفهمم = |
کتاب درسی بعد جزوه معلمو وقت زیاد بذار حتما یاد میگیری
فیزیکو نمیدونم اما شیمی ویدیو های اموزشی اقای اقاجانیو ببین حتما دیدت ب شیمی عوض میشه . -
هستی الایی
همه ی فامیل بهم میگن الان خیلییی زوده بخوای کنکوری بخونی . به سوم ک برسی خسته میشی. بهم میگن تو فقط امسال قبول شو. -
هستی الایی
نه من واقا هیچ نیاز مالی ندارم . حتی پدرم بهم میگف تجربی نمیخاد بری. ولی من واقعا به پزشکی علاقه دارم.ولی نمیدونم چرا نمیتونم درس بخونم. -
هستی الایی
همه ی فامیل بهم میگن الان خیلییی زوده بخوای کنکوری بخونی . به سوم ک برسی خسته میشی. بهم میگن تو فقط امسال قبول شو. -
fahmtiti
آخه من میخونم شایدم همون شب یاد بگیرم ولی فرداش همششش یادم میره
آقای آقاجانی دهم درس نمیدهفادیا تست میزنی ؟
یا فقط روخونی میکنی
ببین سعی کن با جملات تو ذهنت بازی کنی مثلا بگو خوب این چیه به کجا ربط داشت از کجا اومد و ....
و تست بزن تست
ولی اگه تست میزنی خیلیم تکرار میکنی و میبینی باز یادت نمیاد دیگه من نمیدونم