تفریح درست و حسابی ندارم
-
سلام یازدهم هستم رشته ریاضی ، من تفریحات قبیل اینستاگرام فضای مجازی و بازی رایانه ای و... اصلا قبول ندارم و معمولا فقط باعث میشن تمرکزم بره و یا اعصابم خورد بشه و کلا به تفریحات مضر میشناسمشون ، ولی من اون حس تفریح رو ندارم ( دوست دارم هم تفریح کنم هم درس بخونم ) تابستون من خودمو به خودم اثبات کردم ( اینکه من با گوشی دوست ندارم بازی کنم واقعا مربوط به خودمه نه مدرسه ، خودم میدونم برام یجورایی مضره و مثل سنگ اندازی میمونه)
در کل ممنون میشم بگید شما چجوری برنامه دارید برای تفریح هاتون ،
حقیقتش من یه وضعیتی دارم که :
نه تفریح میکنم و بازی و نه خوب درس میخونم 😐😑 ( خب حقیقته) -
-
سلام
منم اغلب اوقات همچین حالی رو دارم. مثلا در انتهای روز میبینم با وجود خستگی خیلی زیاد، نه حجم زیادی درس خوندم و نه استراحت و تفریح کردم!
درواقع علت همچین مسئلهای اینه که ما تفریح و مطالعه رو با هم انجام میدیم! مثلا در زمانی که شما تعیین کردی ۲ ساعت زیست بخونی، بعد از گذشت ۳۰ دقیقه یهو حواست به فلان کتاب پرت میشه یا خیالات به سرت میزنه و چندین دقیقه بدون مطالعه سیر میکنی و بعد که به خودت میای، برای تنبیه، مثلا ۲ ساعت زیست رو به ۲:۳۰ تبدیل میکنی اما همچنان اون خیالات مهلت نمیدن که وقتت رو صرف درست کنی.
کار درست اینه که شما هر کاری رو سر وقت خودش انجام بدی. میخوای ۲ ساعت زیست بخونی؟ فقط ۲ ساعت زیست بخون! نه یک دقیقه کمتر و نه بیشتر. سعی کن هیچ کار دیگهای جز زیست خوندن در این زمان انجام ندی.
قراره ۳۰ دقیقه تفریح و استراحت داشته باشی؟ پس دقیقا ۳۰ دقیقه کار مورد علاقتو انجام بده. نه بیشتر و نه کمتر.
اینطوری واقعا بازده کار بالاتر میره. -
سلام یازدهم هستم رشته ریاضی ، من تفریحات قبیل اینستاگرام فضای مجازی و بازی رایانه ای و... اصلا قبول ندارم و معمولا فقط باعث میشن تمرکزم بره و یا اعصابم خورد بشه و کلا به تفریحات مضر میشناسمشون ، ولی من اون حس تفریح رو ندارم ( دوست دارم هم تفریح کنم هم درس بخونم ) تابستون من خودمو به خودم اثبات کردم ( اینکه من با گوشی دوست ندارم بازی کنم واقعا مربوط به خودمه نه مدرسه ، خودم میدونم برام یجورایی مضره و مثل سنگ اندازی میمونه)
نه تفریح میکنم و بازی و نه خوب درس میخونم 😐😑 ( خب حقیقته)@محمد-مهدی-کاووسی سلام
درس خوندن بدون تفریح و استراحت واقعا کار بیخودیه
من خودم سال قبل فقط درحال درس خوندن بودم و هر روزم مث دیروز بود و خسته کننده
اخرشم نتیجه خوبی نگرفتم
دوستم رشتش ریاضی بود و خب روزانه 7 ساعت تقریبا مطالعه داشت و استراحت خوبی هم در روز داشت
و امسال رتبه 300 خورده ای اورد
منظورم اینه که صرفا دلیل نمیشه که ادم خودشو رو تو حبس قرار بده و به خودش بگه که من فقط باید درس بخونم و بدون هیچ استراحتی
درس خوندن خودش کار سخت و کسل کننده ایه و با این تفریحات مث سریال ،بازی یا هر چیز دیگه ای باید این مسیر رو بهترش کنیم -
نه تفریح میکنم و بازی و نه خوب درس میخونم 😐😑 ( خب حقیقته) -
M mahdi.ek marked this topic as a question on
-
M mahdi.ek has marked this topic as solved on