قلم چی
-
سلام بچه ها
وقت بخیر
خیلی فکر کردم دیگه دیدم چاره ای نیست مجبورم راه دیگه ای ندارم من هفته قبل مشغول کارای مدرسه شدم و اونجوری که باید نتونستم برای آزمون قلم چی بخونم الان خیلی استرس دارم میدونم که خراب ش میکنم تو رو خدا اگه کسی کلید ۸ مهر رو داره بده
میدونم کار درستی نیست میدونم خودمو قول میزنم ولی این بار نمیخوام خودمو قول بزنم میخوام پیش پدر و مادرم شرمنده نباشم و امیدشونو نسبت به من از دست ندن بعداً مطمئنن جبران میکنم تو رو خدا اگه کسی داره یا کانالی چیزی داره بگه -
-
سلام بچه ها
وقت بخیر
خیلی فکر کردم دیگه دیدم چاره ای نیست مجبورم راه دیگه ای ندارم من هفته قبل مشغول کارای مدرسه شدم و اونجوری که باید نتونستم برای آزمون قلم چی بخونم الان خیلی استرس دارم میدونم که خراب ش میکنم تو رو خدا اگه کسی کلید ۸ مهر رو داره بده
میدونم کار درستی نیست میدونم خودمو قول میزنم ولی این بار نمیخوام خودمو قول بزنم میخوام پیش پدر و مادرم شرمنده نباشم و امیدشونو نسبت به من از دست ندن بعداً مطمئنن جبران میکنم تو رو خدا اگه کسی داره یا کانالی چیزی داره بگهD Oo درود امیدوارم حالت خوب باشه .
میدونم شرایطط چجوریه و میدونم تحت فشار زیاد خانواده هستی ... خودم هنوز اول کارم ولی درکت میکنم ...
میدونم برات خیلی سخته ولی اینکارو نکن ...
همه گناها و اشتباها فقط با یچیز کوچیک شروع میشن ...
برای ازمون تلاشتو بکن ... اگه خوب نشد بذار درس عبرتی بشه برای بعدا ...
میدونم برات سخته ... -
سلام بچه ها
وقت بخیر
میدونم کار درستی نیست میدونم خودمو قول میزنم ولی این بار نمیخوام خودمو قول بزنم میخوام پیش پدر و مادرم شرمنده نباشم و امیدشونو نسبت به من از دست ندن بعداً مطمئنن جبران میکنم تو رو خدا اگه کسی داره یا کانالی چیزی داره بگه -
سلام
میدونم تو این شرایط حوصله نصیحت ندارید
ولی جدا بعد کنکور پشیمون میشید. تجربه کردم که میگم -
سلام بچه ها
وقت بخیر
میدونم کار درستی نیست میدونم خودمو قول میزنم ولی این بار نمیخوام خودمو قول بزنم میخوام پیش پدر و مادرم شرمنده نباشم و امیدشونو نسبت به من از دست ندن بعداً مطمئنن جبران میکنم تو رو خدا اگه کسی داره یا کانالی چیزی داره بگهD Oo سلام این اشتباهو نکنید
خواهش میکنم سمت کلید نرید
ازمون 8 مهر ازمون تعیین سطح و خیلی ازمون مهمی نیست
ازمون های مهم تر دیگه ای پیش رو دارید
شما فردا جزوه مرور بخونید
و ازمون غیر حضوری رو بزنید
و به خدا توکل کنید و برید سرجلسه
ولی به هیچ وجه سمت کلید نرید
همین باعث میشه برا ازمون های دیگه تلاش کنید
ولی وقتی سمت کلید برید
متاسفانه هر ازمون ازش استفاده خواهید کرد
هر چقدر هم که به خودتون بگین هفته دیگه اصلا سمت کلید نمیرم. -
D Oo سلام این اشتباهو نکنید
ولی وقتی سمت کلید برید
هر چقدر هم که به خودتون بگین هفته دیگه اصلا سمت کلید نمیرم.@ببرزخمی
کلید چیه؟
مگه همون پاسخ بدون پاسخنامه تشریحی نیست؟
-
@ببرزخمی
کلید چیه؟
مگه همون پاسخ بدون پاسخنامه تشریحی نیست؟
Reza Gamer فک کنم پاسخ ازمون رو یه روز قبل داخل یک سری کانال های تلگرام میزارن
به ایناا میگن کلید -
بچه ها هزینه هر آزمون قلم چی میانگین چقدره؟
-
Reza Gamer فک کنم پاسخ ازمون رو یه روز قبل داخل یک سری کانال های تلگرام میزارن
به ایناا میگن کلید@ببرزخمی
پس کلا یادم باشه قلم چی ننویسم
-
سلام بچه ها
وقت بخیر
میدونم کار درستی نیست میدونم خودمو قول میزنم ولی این بار نمیخوام خودمو قول بزنم میخوام پیش پدر و مادرم شرمنده نباشم و امیدشونو نسبت به من از دست ندن بعداً مطمئنن جبران میکنم تو رو خدا اگه کسی داره یا کانالی چیزی داره بگهD Oo ازمون ۸ مهر مهم نیست نگران نباشید اصا
-
@ببرزخمی
پس کلا یادم باشه قلم چی ننویسم
Reza Gamer همه آزمونها اینطوره مهم هدفیه که داری ...
-
سلام بچه ها
وقت بخیر
میدونم کار درستی نیست میدونم خودمو قول میزنم ولی این بار نمیخوام خودمو قول بزنم میخوام پیش پدر و مادرم شرمنده نباشم و امیدشونو نسبت به من از دست ندن بعداً مطمئنن جبران میکنم تو رو خدا اگه کسی داره یا کانالی چیزی داره بگهD Oo سلام
شرایط رو درک میکنم ولی این شرایط در طول سال هم ممکنه اتفاق بیفته ... برای شما نه برای هرکسی ممکنه اتفاق بیفته ...
این هم دقیقا مثل چیه ؟
مثل سیگار و قلیون ... اولین بار قصدت از استفاده اون چیزایی نبوده که که فکرشم نمیکردی یه روز اونطور بشی ولی به مرور تاثیرش رو میزاره ... همین اول کار خودتو به این چیزا آلوده نکن
فرصت خیلی زیاده و زمان اثبات هم زیادتر
آزمون های بعدی رو طوری بخون که ثابت بشه میتونی ...
حالا فکر کن این آزمون رو دادی و ترکوندی ولی خودت از خودت راضی نباشی و وحدانت ناراحت باشه خیلی سخت تر و دردناک تر از اونیه که خانواده ناراحت بشن ...
امیدوارم حرفام تاثیری داشته باشه و سمتش نری
موفق باشی -
Reza Gamer همه آزمونها اینطوره مهم هدفیه که داری ...
جایی بجز کانال های تلگرامی نمیشناسی که سوالات آزمون ها رو بزارن؟
من امسال آزمون نمینویسم ولی میخوام از خودم آزمون بگیرم
بیشتر منظورم آزمون های قلم چی و ماز هست
-
D Oo درود امیدوارم حالت خوب باشه .
میدونم شرایطط چجوریه و میدونم تحت فشار زیاد خانواده هستی ... خودم هنوز اول کارم ولی درکت میکنم ...
میدونم برات خیلی سخته ولی اینکارو نکن ...
همه گناها و اشتباها فقط با یچیز کوچیک شروع میشن ...
برای ازمون تلاشتو بکن ... اگه خوب نشد بذار درس عبرتی بشه برای بعدا ...
میدونم برات سخته ... -
سلام
میدونم تو این شرایط حوصله نصیحت ندارید
ولی جدا بعد کنکور پشیمون میشید. تجربه کردم که میگم -
D Oo سلام این اشتباهو نکنید
ولی وقتی سمت کلید برید
هر چقدر هم که به خودتون بگین هفته دیگه اصلا سمت کلید نمیرم. -
D Oo سلام
شرایط رو درک میکنم ولی این شرایط در طول سال هم ممکنه اتفاق بیفته ... برای شما نه برای هرکسی ممکنه اتفاق بیفته ...
این هم دقیقا مثل چیه ؟
مثل سیگار و قلیون ... اولین بار قصدت از استفاده اون چیزایی نبوده که که فکرشم نمیکردی یه روز اونطور بشی ولی به مرور تاثیرش رو میزاره ... همین اول کار خودتو به این چیزا آلوده نکن
فرصت خیلی زیاده و زمان اثبات هم زیادتر
آزمون های بعدی رو طوری بخون که ثابت بشه میتونی ...
حالا فکر کن این آزمون رو دادی و ترکوندی ولی خودت از خودت راضی نباشی و وحدانت ناراحت باشه خیلی سخت تر و دردناک تر از اونیه که خانواده ناراحت بشن ...
امیدوارم حرفام تاثیری داشته باشه و سمتش نری
موفق باشیReza Dolatsha ممنون
-
محمد فواد ممنون
درست میگید با مادرم مشورت کردم گفت این آزمونو شرکت نکن دیگه مشکلی نیست دست به کارا نمیزنم خودمم الان پشیمونم از این تایپک