خستممممممه
-
هوفف خیلی خستمه.. تو این دو ماهی ک دوازدهمو شروع کردم تقریبا نصف کتابارو تموم کردم.. و الان واقعا هم از لحاظ روحی هم جسمی خستم.. حتی استراحتم خستم میکنه.. استراحت خاصیم ندارما مثلا میرم با مامانم صحبت میکنم یا از تلویزیون اهنگ گوش میدم و اینا.. از وقتیم ک کلا کنکورو شروع کردم ینی حدودا از عید هرروز مطالعه داشتم حتی در حد 3 4 ساعت.. و حس میکنم نیاز ب مرخصی دارمم
چیکار کنممم
@دانش-آموزان-آلاء @حال ندارم همه رو منشن کنم بیاین دیگ:*>
-
هوفف خیلی خستمه.. تو این دو ماهی ک دوازدهمو شروع کردم تقریبا نصف کتابارو تموم کردم.. و الان واقعا هم از لحاظ روحی هم جسمی خستم.. حتی استراحتم خستم میکنه.. استراحت خاصیم ندارما مثلا میرم با مامانم صحبت میکنم یا از تلویزیون اهنگ گوش میدم و اینا.. از وقتیم ک کلا کنکورو شروع کردم ینی حدودا از عید هرروز مطالعه داشتم حتی در حد 3 4 ساعت.. و حس میکنم نیاز ب مرخصی دارمم
چیکار کنممم
Michael Vey در خستممممممه گفته است:
چیکار کنممم
سلام عزیزم
خب ببین عادیه این خسته شدن
همچی برات تکراری میشه و...
ولی هیچ وقت ول نکن درس خوندن چون همین نخوندنم برات عادی میشه
یکم فشار کمتر کن
ساعت مطالعات یکم کمتر کن
برو بیرون با خانوادت یا دوستات یکم حال و هوای بهتر شه -
چیکار کنممم
سلام عزیزم
خب ببین عادیه این خسته شدن
همچی برات تکراری میشه و...
ولی هیچ وقت ول نکن درس خوندن چون همین نخوندنم برات عادی میشه
یکم فشار کمتر کن
ساعت مطالعات یکم کمتر کن
برو بیرون با خانوادت یا دوستات یکم حال و هوای بهتر شه@Arianaa اوهوم درست میگی. ولی اخه ی نمه سختگیری خانوادمم زیاده تو سال کنکور و البته شرایط الان خیلی بیرون و اینا نمیرم
-
@Arianaa اوهوم درست میگی. ولی اخه ی نمه سختگیری خانوادمم زیاده تو سال کنکور و البته شرایط الان خیلی بیرون و اینا نمیرم
@Arianaa اوهوم درست میگی. ولی اخه ی نمه سختگیری خانوادمم زیاده تو سال کنکور و البته شرایط الان خیلی بیرون و اینا نمیرم
سعی کن زیاد حرفای خانوداه روت تاثیر نزاره
میدونم گیر زیاد میدن ولی سعی کن کمتر بهش فکر کنی یا اذیتت کنه
بیرون ک ن مثلاً خونه فامیلی ک حالت عوض شه -
سعی کن زیاد حرفای خانوداه روت تاثیر نزاره
میدونم گیر زیاد میدن ولی سعی کن کمتر بهش فکر کنی یا اذیتت کنه
بیرون ک ن مثلاً خونه فامیلی ک حالت عوض شه@Arianaa اوهوم حرفاشون ک اره خیلی وقته ی گوشم دره ی گوشم دروازه
ولی اینو فک کنم مشکل از خودم باشه چون خونه خواهرم میرم ولی بازم خستمه -
@Arianaa اوهوم حرفاشون ک اره خیلی وقته ی گوشم دره ی گوشم دروازه
ولی اینو فک کنم مشکل از خودم باشه چون خونه خواهرم میرم ولی بازم خستمهMichael Vey در خستممممممه گفته است:
ولی اینو فک کنم مشکل از خودم باشه چون خونه خواهرم میرم ولی بازم خستمه
ن خو این چیزا این خسته شدنا برا همه پیش میاد ولی خب نیاز ب مدیریت داره ک از اونور از درس زده نشی حتما یکم استراحت داشته باش -
ولی اینو فک کنم مشکل از خودم باشه چون خونه خواهرم میرم ولی بازم خستمه
ن خو این چیزا این خسته شدنا برا همه پیش میاد ولی خب نیاز ب مدیریت داره ک از اونور از درس زده نشی حتما یکم استراحت داشته باش@Arianaa هوممم اره.. ببینم امشب میتونم برم خونه خواهرم
-
هر کسی نیاز به استراحت داره هر هفته حداقل نصف روز باید استراحت کنه میتونی ۲ ۳ روز درس نخونی بعد برگردی سراغ درس خوندن
یا اینکه برنامه رو متنوع کنی شروع کنی فقط تست بزنی یا آزمون
آزمون زدن چون آدم دلش میخواد ببینه چقدر از درسها رو یاد گرفته و مشتاقه که درصدش رو ببینه تو رفع خستگی و بازگشت به انرژی قبلی خیلی کمکت میکنه -
هر کسی نیاز به استراحت داره هر هفته حداقل نصف روز باید استراحت کنه میتونی ۲ ۳ روز درس نخونی بعد برگردی سراغ درس خوندن
یا اینکه برنامه رو متنوع کنی شروع کنی فقط تست بزنی یا آزمون
آزمون زدن چون آدم دلش میخواد ببینه چقدر از درسها رو یاد گرفته و مشتاقه که درصدش رو ببینه تو رفع خستگی و بازگشت به انرژی قبلی خیلی کمکت میکنه@Elham650 هوممم موافقم. امتحانش میکنمم
-
_MILAD_ گگگگگگ
-
_MILAD_ گگگگگگ
Michael Vey دور زدن میتونه حال ادمو خیلی خوب کنه ...
پ.ن : نه توی شهر ما که هیچی نداره -
Michael Vey دور زدن میتونه حال ادمو خیلی خوب کنه ...
پ.ن : نه توی شهر ما که هیچی ندارهمحمد فواد شهر ماهم هچی نداره اون حس تنها بودنه ولی خوبه
-
چیکار کنممم
Michael Vey
به خودت استراحت بده
برو یکم فیلم ببین
چیز کن ، سریال The Good Doctor رو ببین ، داستانش توی بیمارستان اتفاق می افته یه جراحی هست که اوتیسم داره (نمی تونه خوب ارتباط برقرار کنه با بقیه آدما) ولی یه سندرومی داره که اسمشو یادم نمیاد خلاصه این سندرومه باعث میشه خیلی خیلی هوشش زیاد باشه و حافظش خوب باشه . خلاصه که سریال قشنگیه انگیزشیه سرگرم کنندس و واسه واقعا واقعا آموزندس ! نمیودنم مثلا سرخرگ فلان جا پاره شده باید چیکار کنیم و... -
Michael Vey
به خودت استراحت بده
برو یکم فیلم ببین
چیز کن ، سریال The Good Doctor رو ببین ، داستانش توی بیمارستان اتفاق می افته یه جراحی هست که اوتیسم داره (نمی تونه خوب ارتباط برقرار کنه با بقیه آدما) ولی یه سندرومی داره که اسمشو یادم نمیاد خلاصه این سندرومه باعث میشه خیلی خیلی هوشش زیاد باشه و حافظش خوب باشه . خلاصه که سریال قشنگیه انگیزشیه سرگرم کنندس و واسه واقعا واقعا آموزندس ! نمیودنم مثلا سرخرگ فلان جا پاره شده باید چیکار کنیم و...@Allen-Gamer
اکییی حتمااا مرسییی -
چیکار کنممم
Michael Vey
توصیه اولم اینه که در برنامه ی درسیت حتما تنوع رو رعایت کنی .خواب و تغذیه تو حتما کنترل کن.
بعد یه مدت ، استراحت کن . آهنگ و کلیپ های انگیزشی گوش کن و ببین.
به هدف حقیقیت فکر کن.
(میتونی هر روز صبح که از خواب پاشدی ، حداقل چند خط بنویسی که «من میتوانم » یا « من فلان رشته فلان دانشگاه قبول میشم» یا « من تمام تلاشمو میکنم . خدایا به امید تو »
و اینجور چیزا ....یا اینو ببین (صرفا جهت شوخی
... )
-
Michael Vey
توصیه اولم اینه که در برنامه ی درسیت حتما تنوع رو رعایت کنی .خواب و تغذیه تو حتما کنترل کن.
به هدف حقیقیت فکر کن.
(میتونی هر روز صبح که از خواب پاشدی ، حداقل چند خط بنویسی که «من میتوانم » یا « من فلان رشته فلان دانشگاه قبول میشم» یا « من تمام تلاشمو میکنم . خدایا به امید تو »
... )
Farhan Honar عاحححح دث نوت قشنگممممم انیمه ای ک تا یکی دو ماه افسردم کرددد :**>
الان نیاز ب دفترچش دارم.. -
Michael Vey
به هدف حقیقیت فکر کن.
... )
Farhan Honar مررسیییی
-
Farhan Honar مررسیییی
Michael Vey خواهش میکنم