یازدهمیا بیان
-
سلام بچه ها وقتتون بخیر
من یازدهم هستم رشته ریاضی، خواستم ازتون بپرسم ک شما چقد در روز مطالعه میکنید و ایا تستم میزنین یا فقط تشریحی
کنکوری میخونین یاچی
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا @یازدهم -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ مهر ۱۴۰۱، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بدترین سوالی که برا پیشرفت کردن میتونی از بقیه بپرسی، این سواله
الان مثلا من بگم روزی ۱۷ ساعت و ۲۰۰تست، به شما چه کمکی میکنه؟ -
سلام بچه ها وقتتون بخیر
من یازدهم هستم رشته ریاضی، خواستم ازتون بپرسم ک شما چقد در روز مطالعه میکنید و ایا تستم میزنین یا فقط تشریحی
کنکوری میخونین یاچی
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا @یازدهمریحانه کشاورز سلام فرق داره خب مثلا فرض کنیم من دو ساعت بخونم ولی ممکنه من تو این دو ساعت بتون کل مثلا میگم ریاضی مو به طور خلاصه بخونم یاد بگیرم ولی یکیم نه میبینی تو اون دو ساعت ۱ درسم نخونه
-
سلام بچه ها وقتتون بخیر
کنکوری میخونین یاچی
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا @یازدهمنوشتهشده در ۸ مهر ۱۴۰۱، ۱۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهریحانه کشاورز در یازدهمیا بیان گفته است:
سلام بچه ها وقتتون بخیر
کنکوری میخونین یاچی
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا @یازدهمخوب برای هر کسی متفاوته مهم اینه که خودت بخونی و بفهمی کشش و سطحت در چه حده
-
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب مونده به هدف و شرایط هر کس
مثلا کشی بخواد تهران قبول شه باید ساعت مطالعه زیاد و منابع سطح بالا داشته باشه یا کسی که میخواد مثلا دبیری چیزی قبول شه با خوندن در حد مدرسه و تست های متوسط و ساده میتونه قبول شه