راهنمای ثبت نام دانشگاه 1401
-
به من که کافینت رفتم شماره دانشجویی نداد
bahar mohammadi 0 ببین دانشگاه چی گفته
مثلا برا ما گفته حداکثر تا 48 ساعت بعد -
bahar mohammadi 0 ببین دانشگاه چی گفته
مثلا برا ما گفته حداکثر تا 48 ساعت بعد@دانیال-عالي-حسيني
پیامک میاد برامون؟
نمیدونم والا چیزی ندیدم راجب اینکه کی شماره دانشجویی میدن -
@دانیال-عالي-حسيني
پیامک میاد برامون؟
نمیدونم والا چیزی ندیدم راجب اینکه کی شماره دانشجویی میدنbahar mohammadi 0 من که همون اول وارد سایت شدم خودش شماره دانشجویی برام زده بالای فرم ثبت نام
-
bahar mohammadi 0 من که همون اول وارد سایت شدم خودش شماره دانشجویی برام زده بالای فرم ثبت نام
Mohammad Lotfi 0
آهان دیدمش مرسی اصلا دقت نکرده بودم -
سلام این اخرین مرحله ی ثبت نام هست ؟
همینو که تکمیل کنیم تمومه؟؟
-
مورد چهارم
گام بعدی برای ثبت نام اینه که یه گواهی سلامت رو باید پر کنین.
https://portal.saorg.ir/mentalhealth/
https://portal.saorg.ir/physicalhealth€- ۱- الان دومین لینکه مشکل داره هم با سیستم هم با گوشی به هیچ صراطی مستقیم نیست ،ولی توی لینک اولیه به صفحه دومیه فک کنم راه هست ،اگر نبود باز براش راه پیدا میکنیم !
۲- ترجیحا با کامپیوتر این کاراو انجام بدین !
۳- همه توضیحات توی سایتی که فرستادم هست!
باید به هر دوتا سایت برین و فرم هاشو پر کنین!
آخر کار دوتا کد پیگیری میگیرین ، باید اون ورقه آخر رو هم پیرینت بگیرین و بفرستین برای دانشگاه !
حواستون باشه حتما کد پیگیری رو داشته باشین!پ.ن: ته لینک دومیه ، یجا درباره آزمایش دادن صحبت کرده که ،اطلاعی ندارم که باید بریم بدیم یا نه!
سوال داشتین بپرسین.
️
maryam111
z Gheibi
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
@فارغ-التحصیلان-آلاءبچه ها این تاییدیه سلامت ضروریه؟!
- ۱- الان دومین لینکه مشکل داره هم با سیستم هم با گوشی به هیچ صراطی مستقیم نیست ،ولی توی لینک اولیه به صفحه دومیه فک کنم راه هست ،اگر نبود باز براش راه پیدا میکنیم !
-
بچه ها این تاییدیه سلامت ضروریه؟!
زهرا بنده خدا 2 پر کن حالا چیز خاصی نداره
-
مورد چهارم
گام بعدی برای ثبت نام اینه که یه گواهی سلامت رو باید پر کنین.
https://portal.saorg.ir/mentalhealth/
https://portal.saorg.ir/physicalhealth€- ۱- الان دومین لینکه مشکل داره هم با سیستم هم با گوشی به هیچ صراطی مستقیم نیست ،ولی توی لینک اولیه به صفحه دومیه فک کنم راه هست ،اگر نبود باز براش راه پیدا میکنیم !
۲- ترجیحا با کامپیوتر این کاراو انجام بدین !
۳- همه توضیحات توی سایتی که فرستادم هست!
باید به هر دوتا سایت برین و فرم هاشو پر کنین!
آخر کار دوتا کد پیگیری میگیرین ، باید اون ورقه آخر رو هم پیرینت بگیرین و بفرستین برای دانشگاه !
حواستون باشه حتما کد پیگیری رو داشته باشین!پ.ن: ته لینک دومیه ، یجا درباره آزمایش دادن صحبت کرده که ،اطلاعی ندارم که باید بریم بدیم یا نه!
سوال داشتین بپرسین.
️
maryam111
z Gheibi
@فارغ-التحصیلان-آلاء@Señorita
ببخشید نمیدونید اینا چرا چندتا علوم آزمایشگاهین؟
️
- ۱- الان دومین لینکه مشکل داره هم با سیستم هم با گوشی به هیچ صراطی مستقیم نیست ،ولی توی لینک اولیه به صفحه دومیه فک کنم راه هست ،اگر نبود باز براش راه پیدا میکنیم !
-
@Señorita
ببخشید نمیدونید اینا چرا چندتا علوم آزمایشگاهین؟
️
زهرا بنده خدا 2
سلام
نه اتفاقا برای منم بود ،همون مهندسی برق خالی و زدم -
زهرا بنده خدا 2
سلام
نه اتفاقا برای منم بود ،همون مهندسی برق خالی و زدم@Señorita سلام
منم یه چیزی زدم دانشگام بالا اومد دیگه گذاشتم همون باشه -
سلام
واسه ثبتنام حضوری گواهی پایان دوره متوسطه رو میخواد درواقع همون گواهی موقت رو میگه؟@Zahra-Hamrang در راهنمای ثبت نام دانشگاه 1401 گفته است:
سلام
واسه ثبتنام حضوری گواهی پایان دوره متوسطه رو میخواد درواقع همون گواهی موقت رو میگه؟سلام بله
-
@Zahra-Hamrang در راهنمای ثبت نام دانشگاه 1401 گفته است:
سلام
واسه ثبتنام حضوری گواهی پایان دوره متوسطه رو میخواد درواقع همون گواهی موقت رو میگه؟سلام بله
-
من 4ش صب ثبت نام کردم هنو شماره دانشجویی ندادن کلاسای مجازی هم شروع شده برا ورود شماره دانشجویی رو میخواد عجیب نیست هنوز ندادن؟ تلفنم جواب نمیدن
@دانیال-عالي-حسيني وقتی وارد سایت ثبت نام میشی باید همون صفحه اول یه شماره دانشجویی برات زده باشه
-
@دانیال-عالي-حسيني وقتی وارد سایت ثبت نام میشی باید همون صفحه اول یه شماره دانشجویی برات زده باشه
Mohammad Lotfi 0 نزده باید اول تایید کنن مدارکو بعد میده
-
Mohammad Lotfi 0 نزده باید اول تایید کنن مدارکو بعد میده
@دانیال-عالي-حسيني من هنوز ثبت نام و شروع نکرده بودم بهم داد
-
%(#c400ff)[بسم الله]
سلام بچه ها
از اونجایی که از دیروز دنبال کارهای ثبت نام دانشگاه هستین
و برای کارهای مورد نیازش سوال هم زیاد شده ، این تاپیک و زدم که :
اول درباره کارهای ابتدایی برای ثبت نام صحبت کنیم.
دوم اگرسوالی داشتین حتما بپرسین ، اگر کسی میدونست جواب میده!
سوم هم اینکه اگر چیزی بنظرتون توی مسیر ثبت نام مهم اومد ، با بچه ها به اشتراک بزارین که اونام این اطلاعات و داشته باشن!پ.ن: خواهشمندم که اسپم ندین ، مرتب و منظم سوال ها و توضیحات بمونه.
با تشکر@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
اهورا
@Alba
@Infinitie-A
Kosar A003
@hamid-s
@hamed-s
@Ariana-Ariana
Mo Xo
HADAF MAN
arthur morgan
@haniehno
شما هم اگه فکر میکنین نیازه کسی تاپیک و ببینه ،منشن کنید!@Señorita سلام دوستان یه سوالی دارم .
من یکی از دوستانم ورودی بهمن ماه هست ، بعد برای پسر ها باید کد نظام وظیفه داشته باشه تا بتونه ثبت نام کنه .
کد نظام وظیفه رو هم تا بهمن ماه بهش نمیدن ، باید صبر کنه تا همون بهمن ماه بره دانشگاه برای ثبت نام؟ -
@Señorita سلام دوستان یه سوالی دارم .
من یکی از دوستانم ورودی بهمن ماه هست ، بعد برای پسر ها باید کد نظام وظیفه داشته باشه تا بتونه ثبت نام کنه .
کد نظام وظیفه رو هم تا بهمن ماه بهش نمیدن ، باید صبر کنه تا همون بهمن ماه بره دانشگاه برای ثبت نام؟mahdi shokry در راهنمای ثبت نام دانشگاه 1401 گفته است:
@Señorita سلام دوستان یه سوالی دارم .
کد نظام وظیفه رو هم تا بهمن ماه بهش نمیدن ، باید صبر کنه تا همون بهمن ماه بره دانشگاه برای ثبت نام؟