بیا اینو بخون تا تو اشتباه نکنی
-
@haniehno یه سوال دیگه ، اگر مشاور داشتی مشاورت چقدر تونست کمکت کنه و منابعت هم لطفاً ذکر کن
Amin Oveici مشاور نداشتم
منابع رو هم میگم بعدا -
Amin Oveici سلام
سال اول بیشتر تایمم برا فیلم میرفت ولی سال دوم فقط برای ریاضی فیلم دیدم و بقیه زمانها فقط تست زدم .
میگفتم کاش تست زمان دار بیشتر زده بودم .@haniehno یعنی مایی که سال اولیم فیلم کمتر ببینیم یا از روی درسنامه بخونیم درستی غیر ریاضی ؟
-
Amin Oveici مشاور نداشتم
منابع رو هم میگم بعدا@haniehno ممنونم ازت
-
@haniehno یعنی مایی که سال اولیم فیلم کمتر ببینیم یا از روی درسنامه بخونیم درستی غیر ریاضی ؟
Amin Oveici طوری پیش برین که خوب یاد میگیرین
مثلا فیلم برا من کاملا وقت گیری بود ، سال دوم زیست و شیمی رو از کتاب خوندم و تست زدم نتیجه بهتری گرفتم
ولی در کل درسنامه رو به فیلم ترجیح میدم -
@haniehno ممنونم ازت
-
این پست پاک شده!
علیرضا تمدنی در بیا اینو بخون تا تو اشتباه نکنی گفته است:
نمیدونم چرا عنوان تاپیک رو خوندم:
بیا اینو بخور :|ممنون از تاپیک مفیدتون امیدوارم مطالب بیشتری بذارید باز
وااااااای ، چفدر مثل منی
با خودم گفتم چی نوشتن اینجا ! -
علیرضا تمدنی در بیا اینو بخون تا تو اشتباه نکنی گفته است:
نمیدونم چرا عنوان تاپیک رو خوندم:
بیا اینو بخور :|ممنون از تاپیک مفیدتون امیدوارم مطالب بیشتری بذارید باز
وااااااای ، چفدر مثل منی
با خودم گفتم چی نوشتن اینجا ! -
Amin Oveici طوری پیش برین که خوب یاد میگیرین
مثلا فیلم برا من کاملا وقت گیری بود ، سال دوم زیست و شیمی رو از کتاب خوندم و تست زدم نتیجه بهتری گرفتم
ولی در کل درسنامه رو به فیلم ترجیح میدم@haniehno
-
Amin Oveici مشاور نداشتم
منابع رو هم میگم بعدا@haniehno
سلام خوب هستید.
ببخشید برای شیمی چه کتابی رو به نظرتون بهتره؟ "
شما چیا رو کار کردید. -
@haniehno
سلام خوب هستید.
ببخشید برای شیمی چه کتابی رو به نظرتون بهتره؟ "
شما چیا رو کار کردید. -
سلام خیلی ممنون که این تاپیک رو زدین.من امسال پشت کنکور موندم مدرسمم سمپاد بود و خیلی پارسال بد عمل کرد طوری که از 29 نفر 20 نفر پشت موندیم و کلا 2 تا پزشکی دادیم.من الان ی باور غلط که دارم اینه که همش تو ذهنم میگم اونایی ک پشت موندن و سال بعد جاهای خوب قبول شدن رتبشون زیر2000 بوده.میخواستم اینو برام توضیح بدین که شما هم همینطور بودین؟و اینکه چجورری با این فکر سمی کنار بیام
@haniehno -
سلام خیلی ممنون که این تاپیک رو زدین.من امسال پشت کنکور موندم مدرسمم سمپاد بود و خیلی پارسال بد عمل کرد طوری که از 29 نفر 20 نفر پشت موندیم و کلا 2 تا پزشکی دادیم.من الان ی باور غلط که دارم اینه که همش تو ذهنم میگم اونایی ک پشت موندن و سال بعد جاهای خوب قبول شدن رتبشون زیر2000 بوده.میخواستم اینو برام توضیح بدین که شما هم همینطور بودین؟و اینکه چجورری با این فکر سمی کنار بیام
@haniehno@mahshid-avajian منظورم اینه مثلا رتبشون بین 2 تا 3 هزار اینا بوده
-
@haniehno@mahshid-avajian سلام خواهش میکنم
حالا الان که مهر ماهه ، یکم بگذره کلی فکر سمی قراره بیاد ولی ما چیکار میکنیم ؟ آفرین مینویسیم رو کاغذ ، علت یابی میکنیم ( خودم از این روش استفاده میکردم) .
نه عزیزم کی گفته زیر دوهزار ها سال دوم قبول میشن ! من اگه سال اول زیر دوهزار میآوردم اصلا برا سال دوم نمیموندم
سعی کن به این چیزا فکر نکنی ، الان تو گیرودار رتبه پارسال چی بوده امسال میخواد چی بشه نباش ، الان وقت درس خوندنه سعی کن پارسال هرطوری هم که گذشته امسال صد خودتو بزاری . -
@mahshid-avajian نه این خبرا نیست
سال ۹۸ یه خانمی ۱۵۰۰۰ بودن
سال ۹۹ شدن ۱۳۰۰ !
مهم تلاشیه که میکنی@haniehno خیلی ممنووون
-
چیچک خانم دکتر سوال بپرسم جواب میدین؟!
-
-
@Zhra8393 در بیا اینو بخون تا تو اشتباه نکنی گفته است:
بله عزیزم بفرمایین
چیچک در روز چه تعداد تست میزدین؟
برای تثبیت مطالب توی ذهنتون چیکار میکردین؟
و فیزیک لعنتیو چجوری میخوندین؟
و اینکه من با وجود اینکه از درس زده نیستم و اتفاقا دوسش دارم(که بخاطرش پشت کنکور موندم
)اما دلم میخواد فرار کنم ازش
چ میشه کرد!؟
ببخشید زیاد شد -
سلام . من یه سوال داشتم . من الان یازدهم تجربی هستم. و دهم رو نخوندم حالا میخوام شب ها وقت بزارم درحد دو ساعت برای هر درس مثلاً روز زوج ریاضی و فرد زیست .(البته فقط ریاضی و زیست فعلا ) میخوام تا اوایل تابستون بتونم بیشتر یا کلشو اگر بشه تموم کنم .حالا خواستم بدونم چه منبعی رو پیشنهاد میکنید برای زیست و ریاضی . بعد چجوری تست بزنم که مباحث قبلی یادم نره و بتونم خوب روشون مسلط شم