رویای قبولی یک رشته خوب...
-
سلام دوستان
امیدوارم حالتون عالی باشه
مدتیه که از درس خوندن ناامید شدم. تسلیم نشدم هنوز ولی حس میکنم هدفم انقدر والا و دست نیافتنیه که فقط مختص یه سری افراد عالی جامعست.
زمان زیادیه که شنیدم اکثر کسایی که پزشکی یا رتبه های زیر ۵۰۰۰ میشن، تیزهوشانی هستن یا از پولدارهای مملکت!
فکر میکنم کسب ترازهای بالا یا رتبه خیلی خوب در توان من نیست. گاهی فکر به اینکه بتونم تراز بالای ۶۰۰۰ یا ۶۵۰۰ بیارم برام سخته چون تا به حال نهایتا عالی ترین ترازم ۵۲۰۰ بوده.
واقعا نمیدونم باید چیکار کنم. اگه پیشرفت نکنم دیگه نمیدونم چطور باید درس بخونم...
نمیدونم... -
سلام دوستان
مدتیه که از درس خوندن ناامید شدم. تسلیم نشدم هنوز ولی حس میکنم هدفم انقدر والا و دست نیافتنیه که فقط مختص یه سری افراد عالی جامعست.
زمان زیادیه که شنیدم اکثر کسایی که پزشکی یا رتبه های زیر ۵۰۰۰ میشن، تیزهوشانی هستن یا از پولدارهای مملکت!
فکر میکنم کسب ترازهای بالا یا رتبه خیلی خوب در توان من نیست. گاهی فکر به اینکه بتونم تراز بالای ۶۰۰۰ یا ۶۵۰۰ بیارم برام سخته چون تا به حال نهایتا عالی ترین ترازم ۵۲۰۰ بوده.
واقعا نمیدونم باید چیکار کنم. اگه پیشرفت نکنم دیگه نمیدونم چطور باید درس بخونم...
نمیدونم...@sara-83
سلاماز انگیزه دادن بَدم میاد ولی با خواست خودت البته اگه واقعا و از ته دل بخوای واقعا واقعا حتما میشه اگه تلاش کنی حتما میشه چون علاوه بر خودت خدا هم شاهد تلاشهات هست و مطمئنا اون تلاش ها رو بدون نتیجه نمیزاره اینو مطمئن باش. البته بازم میگم اگه از ته دل تلاش کنی.
️
-
سلام دوستان
نمیدونم... -
سلام دوست عزیز
حس و حالت رو خوب درک میکنم حتی بیشتر
منم اون موقع ها که برای کنکور میخوندم این فکرا میومد سراغم .
نگران نباش
خودت خودتو بهتر از هر کسی میشناسی کارایی کن که حالت رو خوب میکنه و کمتر ذهنت میره سمت این افکار .من علاوه بر این چیز هایی که گفتی نگرانی های بیشتری داشتم و دارم. .
نگرانی اینکه تو کشور خودم نیستم و اقامت دائمی ندارم نه شناسنامه دارم نه کارت ملی حتی گواهی ولادت.. قشنگ رو هوام
همه میگن بسه جایی نمیرسی نمیتونی بری دانشگاه حتی اگه بری هم اخرش کار واسه تو نیست .ولی من هنوز ته دلم امید دارماینو نگفتم که یه وقت دلت برام بسوزه
گاهی وقتا که شرایط خودتو با بقیه مقایسه میکنی و میبینی دغدغه های تو کمتر از طرفه ، دغدغه هات جلو چشمت کوچیک تر میشن .دیگه غول گنده نیس میشه بچه غول
من که خودم از این ترفند استفاده میکنم
رو من که خوب جواب داده -
سلام دوستان
نمیدونم...@sara-83 سلام این حس رو منم داشتم
فکر میکردم اونایی که پزشکی میارن مخصوصا زیر هزار ، فرازمینی ن ! در حالی که اوناهم عین ما هستن ! فقط تلاششون بیشتر بوده .
همکلاسی داشتیم از کلاس دهم معلم خصوصی میومد خونشون ، چی شد ؟ هیچی ، نمیگما رشته دیگه قبول شد، بلکه مجازم نشد !
در ضمن ما تیزهوشان هم نبودیم
این افکار باعث شد من یه سال پشت کنکور بمونم -
@sara-83 سلام این حس رو منم داشتم
فکر میکردم اونایی که پزشکی میارن مخصوصا زیر هزار ، فرازمینی ن ! در حالی که اوناهم عین ما هستن ! فقط تلاششون بیشتر بوده .
همکلاسی داشتیم از کلاس دهم معلم خصوصی میومد خونشون ، چی شد ؟ هیچی ، نمیگما رشته دیگه قبول شد، بلکه مجازم نشد !
در ضمن ما تیزهوشان هم نبودیم
این افکار باعث شد من یه سال پشت کنکور بمونم -
سلام عزیزم تفکر شما اشتباهه
مهم تلاش و پیوستگی و داشتن منابع درسته نه اینایی که شما میگی
اگه قرار بر این بود که خب دیگه کسی نباید اصلا درس میخوند
شما که منابع خوبی داری پس دلیلی واسه قبول نشدن نمی بینم مگر اینکه خودت نخوای بخونی و تلاش نکنی و به برنامت متعهد نباشی... -
سلام دوستان
نمیدونم...@sara-83
نیروی اصطکاک در همه چیز وجود دارد
تا حدی میتونه نزاره حرکت کنی.بسمالله بگو و باقدرت حرکت کن...
-
سلام عزیزم تفکر شما اشتباهه
مهم تلاش و پیوستگی و داشتن منابع درسته نه اینایی که شما میگی
اگه قرار بر این بود که خب دیگه کسی نباید اصلا درس میخوند
شما که منابع خوبی داری پس دلیلی واسه قبول نشدن نمی بینم مگر اینکه خودت نخوای بخونی و تلاش نکنی و به برنامت متعهد نباشی... -
سلام دوستان
نمیدونم...@sara-83 درود
آدم وقتی چیزیو بخواد
وقتی واقعا از ته قلبش بخواد ، بدستش میاره
مهم نیس چقدر مشکلات زیاده یا بقیه چقدر اوضاعشون بهتره
اون آدم فقط چیزی که میخوادو میبینه و بقیه مشکلات و موانع اصلا براش مطرح نیس
اون هر کاری برای رسیدن میکنه و هییییچکس و هییچ چیز هم نمیتونه جلوشو بگیره
. -
اون کسایی که تیزهوشان قبول شدن یعنی بچه های درس خونی بودن و هر مدرسه دیگه ای که باشن بازم قبول میشن. پس تیزهوشانیا به خاطر مدرسشون نیست که قبول میشن. به خاطر خودشونه...
-
خیلی راحت تو ۲ تا کلمه جوابتو میدم
اگه بلد نیستی بجنگی، پس نجنگ!
این همه شغل کشاورزی، فنی و شغلای دیگه
این راه، راه شکست و زمین خوردن و دهن سرویس شدن و ناامید"نشدنه"پس اگه قراره جا بزنی غلط میکنی درس میخونی -
این راه، راه شکست و زمین خوردن و دهن سرویس شدن و ناامید"نشدنه"پس اگه قراره جا بزنی غلط میکنی درس میخونیامیرحسین زارع 0
خیلی رک حرف زدین ولی حق گفتین...
جوابی ندارم حقیقتا. -
@haniehno
ممنونم از راهنماییتون
من نمیدونم نهایت تلاش یعنی چقدر!
حقیقتا هرگز از تلاشم راضی نیستم. همش فکر میکنم یه چیزی کم گذاشتم. فکر میکنم بقیه نکاتی رو میدونن که من بلد نیستم و همین باعث تخریب روحیم میشه.
نمیدونم چرا اینطوری شدم... -
این راه، راه شکست و زمین خوردن و دهن سرویس شدن و ناامید"نشدنه"پس اگه قراره جا بزنی غلط میکنی درس میخونیامیرحسین زارع 0 در رویای قبولی یک رشته خوب... گفته است:
ببخشید آقا زارع من این قسمت از پیام تون رو متوجه نشدم
میشه یه توضیح بدید؟ -
سلام دوستان
نمیدونم...@sara-83 ببین سارا جان همه اونایی که رتبه خوب آوردن تیزهوشانی و سمپادی نبودن خیلی ها از دورترین روستا ها و مناطق محروم بودن و با رتبه عاالی پزشکی قبول شدن درسته تعداشون کم بوده اما بازم بودن پس غیرممکن نیست و بدون توام میتونی
تمام تلاشتو بکن و با تک تک سلول های وجودت بجنگ برای هدفت و مطمئن باش میتونی و میشی جز اون تعداد انگشت شمار که از مدارس عادی بودن و با رتبه عالی پزشکی قبول شدن
️
-
@sara-83 ببین سارا جان همه اونایی که رتبه خوب آوردن تیزهوشانی و سمپادی نبودن خیلی ها از دورترین روستا ها و مناطق محروم بودن و با رتبه عاالی پزشکی قبول شدن درسته تعداشون کم بوده اما بازم بودن پس غیرممکن نیست و بدون توام میتونی
تمام تلاشتو بکن و با تک تک سلول های وجودت بجنگ برای هدفت و مطمئن باش میتونی و میشی جز اون تعداد انگشت شمار که از مدارس عادی بودن و با رتبه عالی پزشکی قبول شدن
️
-
امیرحسین زارع 0 در رویای قبولی یک رشته خوب... گفته است:
ببخشید آقا زارع من این قسمت از پیام تون رو متوجه نشدم
میشه یه توضیح بدید؟@Alba این همه شغل، کشاورزی فنی و شغلای دیگه
امیدوارم متوجه شده باشید
-
@Alba این همه شغل، کشاورزی فنی و شغلای دیگه
امیدوارم متوجه شده باشید
امیرحسین زارع 0 در رویای قبولی یک رشته خوب... گفته است:
@Alba این همه شغل، کشاورزی فنی و شغلای دیگه