زیست دونی
-
@ata1214 ت تنظیم بیان ژن برا پروکاریوتی ها میگه یا عامل مهار کننده ب dnaوصل ک ژن خاموش یا این عامل مهار کننده توسط عواملی شکل خودشو از دست میده و ژن روشن میشه ولی ت یوکاریوت ها نمیگه چی باعث خاموش روشن شدن ژن میشه پس منظور از تنظیم بیان ژن در یوکاریوت ها چی؟؟
@dr-lila توی پروها الولاکتوز میاد روی پروتئین مهار کننده میشینه و باعث تغییر شکل اون میشه بعد این باعث میشه مهار از اپراتور جدا بشه و مسیر rna پلیمراز باز بشه تا رونویسی کنه ولی وقته خاموشه الولاکتوزی نیس که بیاد مهار کننده رو جدا کنه
توی یو ها هم واسه روشن شدن بایدفعال کننده بیاد با عامل رونویسی مچ بشه که اینکارو با تشکیل حلقه انجام میده -
چه چیزی بر سرعت هدایت پیام عصبی میتواند تاثیر بگذارد؟ دانش-آموزان-آلاء
-
چه چیزی بر سرعت هدایت پیام عصبی میتواند تاثیر بگذارد؟ دانش-آموزان-آلاء
barghamadi میلین
-
barghamadi میلین
@dr-lila خب دیگه؟
-
@dr-lila خب دیگه؟
-
الهه 2 سلام افرین
-
الهه 2 سلام افرین
-
الهه 2 خیلیا به اون دقت نمیکنن
-
-
صحیح یا غلط ......
علت 65- میلی ولت بین دو سوی غشا عدم توازن بار الکتریکی در دو سوی غشاست به طوری که درون سلول نسبت به بیرون سلول بار الکتریکی منفی تر است. دانش-آموزان-آلاء -
صحیح یا غلط ......
علت 65- میلی ولت بین دو سوی غشا عدم توازن بار الکتریکی در دو سوی غشاست به طوری که درون سلول نسبت به بیرون سلول بار الکتریکی منفی تر است. دانش-آموزان-آلاءbarghamadi در زیست خوانی!! گفته است:
صحیح یا غلط ......
علت 65- میلی ولت بین دو سوی غشا عدم توازن بار الکتریکی در دو سوی غشاست به طوری که درون سلول نسبت به بیرون سلول بار الکتریکی منفی تر است.به نظر من هم درسته هم غلط
با اون منفی کار دارم
متن کتاب میگه منفی هست
ولی کتاب درس نمیگه
باید میگفت منفی تر است
متن کتاب در نظر گرفته بشه جمله غلطه -
barghamadi در زیست خوانی!! گفته است:
صحیح یا غلط ......
علت 65- میلی ولت بین دو سوی غشا عدم توازن بار الکتریکی در دو سوی غشاست به طوری که درون سلول نسبت به بیرون سلول بار الکتریکی منفی تر است.به نظر من هم درسته هم غلط
با اون منفی کار دارم
متن کتاب میگه منفی هست
ولی کتاب درس نمیگه
باید میگفت منفی تر است
متن کتاب در نظر گرفته بشه جمله غلطهالهه 2 خوب کدوم درست یا غلط راهنمایی هم کنم که منظور من اونی نیس که نظر شما رو جلب کرده سوال من درسته ولی باید یه دقت بشه که هدفم از گذاشتن این جمله چیه
-
دقیقا متن کتابو گذاشتم
-
barghamadi هر چی قطر بیشتر سرعت پیام بیشتر درسته
-
barghamadi هر چی قطر بیشتر سرعت پیام بیشتر درسته
@dr-lila درسته
-
الهه 2 خوب کدوم درست یا غلط راهنمایی هم کنم که منظور من اونی نیس که نظر شما رو جلب کرده سوال من درسته ولی باید یه دقت بشه که هدفم از گذاشتن این جمله چیه
barghamadi در زیست خوانی!! گفته است:
الهه 2 خوب کدوم درست یا غلط راهنمایی هم کنم که منظور من اونی نیس که نظر شما رو جلب کرده سوال من درسته ولی باید یه دقت بشه که هدفم از گذاشتن این جمله چیه
یعنی این قسمت دومش متن کتابه
یه لحظه من کتاب رو بیارم ببینم -
@dr-lila درسته
صحیح یا غلط............
اختلاف پتانسیل الکریکی بیرون به داخل در 0.001 ثانیه پتانسیل عمل 40- می باشد
دانش-آموزان-آلاء -
صحیح یا غلط............
اختلاف پتانسیل الکریکی بیرون به داخل در 0.001 ثانیه پتانسیل عمل 40- می باشد
دانش-آموزان-آلاءbarghamadi
متن کتاب که میگه منفی است نه منفی تر -
صحیح یا غلط ..............
در 0.002 ثانیه اختلاف پتانسیل الکتریکی پتانسیل عمل بیرون نسبت به داخل 0 میباشد -
barghamadi
متن کتاب که میگه منفی است نه منفی ترالهه 2 گفتم منظور من اون نیس یه چیز دیگس که