سربازی یا کنکور
-
علی طهماسبی
پیام نور ثبت نام کنید غیبت نخورید@Soniaaa
تا کی میتونم ثبت نام کنم؟ -
@Soniaaa
تا کی میتونم ثبت نام کنم؟علی طهماسبی
برید دانشگاه شهرتون بپرسید همه چیو میگن -
بچه ها سلام
یه سوال دارم اگه واسه سال دوم بشینیم پشت کنکور اضافه میخوریم برای سربازی یا نه مشکلی نداره؟
@دانش-آموزان-آلاءعلی طهماسبی
اضافه میخوری
پیام نور دیگه نمیزارن اگه تو انتخاب رشته نزدی
باید دانشگاه آزاد بری -
علی طهماسبی
اضافه میخوری
پیام نور دیگه نمیزارن اگه تو انتخاب رشته نزدی
باید دانشگاه آزاد بری@Hamid-s
بدون کنکور پیام نور فراخوان میزنع همیشه -
@Soniaaa
آره وقتش تموم شده
حالا تو شهر ما اینطوره
شاید واسه اونا باز باشه -
بچه ها سلام
یه سوال دارم اگه واسه سال دوم بشینیم پشت کنکور اضافه میخوریم برای سربازی یا نه مشکلی نداره؟
@دانش-آموزان-آلاءسلام
تا جایی که بر اساس آخرین چیزی که از مشاور مدرسه مون پرسیدم اینه پسرا یکسال حق پشت کنکور موندن دارن بعد از اون غیبت محسوب میشه و اضافه میخورید -
سلام
تا جایی که بر اساس آخرین چیزی که از مشاور مدرسه مون پرسیدم اینه پسرا یکسال حق پشت کنکور موندن دارن بعد از اون غیبت محسوب میشه و اضافه میخورید@Mr-Perfect
نه داداش خودم دو سال موندم
سال دوم رفتم دانشگاه آزاد ثبت نام کردم
چون پیام نورو انتخاب رشته نزدم
نپذیرفتن -
@Mr-Perfect
نه داداش خودم دو سال موندم
سال دوم رفتم دانشگاه آزاد ثبت نام کردم
چون پیام نورو انتخاب رشته نزدم
نپذیرفتن@Hamid-s
متاسفانه شاید ایشون بروز نبودن -
@Hamid-s
متاسفانه شاید ایشون بروز نبودن@Mr-Perfect
یعنی چی بروز نبودن؟ -
@Hamid-s
منظورم مشاورمون اطلاعاتش بروز نبود -
@Hamid-s
منظورم مشاورمون اطلاعاتش بروز نبود@Mr-Perfect
در اصل اونطوره
واسه پسر یه ساله
حالا میخواد دوباره بشینه باید بره دانشگاه ثبت نام کنه دو ترم مرخصی بگیره که کلی گیر و داد داره
ثالثا دیگه تو دانشگاه جدید اگه قبول شد نمیتونه مرخصی بگیره و دیگه نمیتونه انصراف بده از دانشگاه چون یه بار داده پس نمیتونه کنکور بده سال سوم مگر اینکه همون سال اول که رفت ثبت نامش کرد همونو بخونه -
@Mr-Perfect
در اصل اونطوره
واسه پسر یه ساله
حالا میخواد دوباره بشینه باید بره دانشگاه ثبت نام کنه دو ترم مرخصی بگیره که کلی گیر و داد داره
ثالثا دیگه تو دانشگاه جدید اگه قبول شد نمیتونه مرخصی بگیره و دیگه نمیتونه انصراف بده از دانشگاه چون یه بار داده پس نمیتونه کنکور بده سال سوم مگر اینکه همون سال اول که رفت ثبت نامش کرد همونو بخونه@Hamid-s
آهان اینو نمیدونستم ممنون که کامل توضیح دادین
-
@Mr-Perfect
در اصل اونطوره
واسه پسر یه ساله
ثالثا دیگه تو دانشگاه جدید اگه قبول شد نمیتونه مرخصی بگیره و دیگه نمیتونه انصراف بده از دانشگاه چون یه بار داده پس نمیتونه کنکور بده سال سوم مگر اینکه همون سال اول که رفت ثبت نامش کرد همونو بخونه@Hamid-s
میشه اضاف بخوری ولی رشته خوب قبول شی مشکل واسه رفتن به دانشگاه پیش نمیاد؟ -
@Hamid-s
میشه اضاف بخوری ولی رشته خوب قبول شی مشکل واسه رفتن به دانشگاه پیش نمیاد؟علی طهماسبی
داداش یه سال یا بیشتر به سربازیت اضافه میشه
نمیتونی سال بعد دانشگاه ثبت نام کنی
چون تو ثبت نام معافیت تحصیلی ازت میخواد که نداری
باید ثبت نام کنی معافیت دانشجویی اون دانشگاهو بگیری بعدش که قبول شدی از اون معافیت انصراف بدی واسه دانشگاه جدید معافیت بگیری