آزمون آغازین
-
سلام؛خسته نباشید بچه ها ،من امروز توی مدرسه شنیدم که قراره فردا آزمون آغازین برامون برگزار کنن .
در حالی همین امروز به ما گفته بودنننننن !!!!
تا فردا باید ۳ کتاب از عمومی های دهم رو کامل بخونم ؛جدای از این درسای امروز و فردا رو هم باید بخونم
اصلا نمیرسم این همه رو بخونم
به نظرتون این آزمون مهمه ؟؟ -
-
سلام؛خسته نباشید بچه ها ،من امروز توی مدرسه شنیدم که قراره فردا آزمون آغازین برامون برگزار کنن .
تا فردا باید ۳ کتاب از عمومی های دهم رو کامل بخونم ؛جدای از این درسای امروز و فردا رو هم باید بخونم
به نظرتون این آزمون مهمه ؟؟پرستو بابایی
مدرستون چیه و کجاست؟
بفرمایید تا ازش دوری کنیم -
پرستو بابایی
مدرستون چیه و کجاست؟
بفرمایید تا ازش دوری کنیم@amir-reza-babahabib
مدرسم دولتیه
️ هر دفعه یه چیزی میگن که فقط وقتمون رو بگیرن
-
به نظرتون این آزمون مهمه ؟؟پرستو بابایی برای چی آخه باید عمومی بخونی؟ اونم دهم!!
عمومی که از کنکور حذف شده نهایی هم فقط از دوازدهم نه عمومی های پایه ،،، الان اگه آزمونو سفید تحویل بدی چه ۱۰۰ بزنی همه درسارو تاثیرش تو کنکور ۱ درصدم نیست اون تاثیر نهاییم فقط نمره برگه خرداد نه مستمرا پس اگه خرابم کنید ذره ای اهمیت نداره -
به نظرتون این آزمون مهمه ؟؟پرستو بابایی سلام خوبی
ماهم امروز آزمون آغازین داشتیم فیزیک هفتم هشتم نهم ب لطفه خدا شانسی نوشتم
گفت تعثیر نداره و فقط برایه اینکه میانگین و سطح کلاس چقدره امتحان میگیرن -
پرستو بابایی برای چی آخه باید عمومی بخونی؟ اونم دهم!!
عمومی که از کنکور حذف شده نهایی هم فقط از دوازدهم نه عمومی های پایه ،،، الان اگه آزمونو سفید تحویل بدی چه ۱۰۰ بزنی همه درسارو تاثیرش تو کنکور ۱ درصدم نیست اون تاثیر نهاییم فقط نمره برگه خرداد نه مستمرا پس اگه خرابم کنید ذره ای اهمیت نداره@Ali-Tajik-1
بله حق با شماست کاملا درست میگید؛ خیلی ممنون -
پرستو بابایی سلام خوبی
ماهم امروز آزمون آغازین داشتیم فیزیک هفتم هشتم نهم ب لطفه خدا شانسی نوشتم
گفت تعثیر نداره و فقط برایه اینکه میانگین و سطح کلاس چقدره امتحان میگیرنFatemeh Soltani 0
سلام عزیزم ،ممنونم
عیبی نداره
آها که اینطور ،ممنون که گفتید -
به نظرتون این آزمون مهمه ؟؟پرستو بابایی ادای جدید آموزش پرورشه
دبیر مون میگفت مجبورشون کردن و شاید مجبور بشن تاثیرش هم بدن!
-
پرستو بابایی ادای جدید آموزش پرورشه
دبیر مون میگفت مجبورشون کردن و شاید مجبور بشن تاثیرش هم بدن!
مهسا استوار
وای آره این رو هم به ما گفتن -
Fatemeh Soltani 0
سلام عزیزم ،ممنونم
عیبی نداره
آها که اینطور ،ممنون که گفتیدپرستو بابایی قربونت فداتشوم