پارتنر تحصیلی
-
سلام بچها. امیدوارم حالتون خوب باشه.
من 12 تجربیم.دنبال یه پارتنر درسی میگردم که بهم گزارش کار بدیم و کارنامه آزمونامونو بهم نشون بدیم تا انگیزه بگیریم و....
اگه کسی مایله بگه لطفا تا ببینم چطوری در ارتباط باشیم.%(#19d6a7)[اسمم فیکه، دخترم، ولی برام فرقی نداره، ترجیحا 12 امی باشید و قلمچی برید.]
مرسی. -
این پست پاک شده!
-
من 12 تجربیم.دنبال یه پارتنر درسی میگردم که بهم گزارش کار بدیم و کارنامه آزمونامونو بهم نشون بدیم تا انگیزه بگیریم و....
اگه کسی مایله بگه لطفا تا ببینم چطوری در ارتباط باشیم.%(#19d6a7)[اسمم فیکه، دخترم، ولی برام فرقی نداره، ترجیحا 12 امی باشید و قلمچی برید.]
مرسی. -
مرسی.علی راستگو چتتون را باز میکنید؟؟
-
علی راستگو چتتون را باز میکنید؟؟
@ببرزخمی
نمیشه تو چت پیام بدید، چون اعتبار شما و من کمه. -
@ببرزخمی
نمیشه تو چت پیام بدید، چون اعتبار شما و من کمه.علی راستگو
سلام
برای چت اعتبار کافی دارید.یکیتون باید اون یکی رو فالو کنه یا کلا در قسمت تنظیماتتون این محدودیت رو بردارید تا بتونید چتی رو شروع کنید👌🏻

-
علی راستگو
سلام
برای چت اعتبار کافی دارید.یکیتون باید اون یکی رو فالو کنه یا کلا در قسمت تنظیماتتون این محدودیت رو بردارید تا بتونید چتی رو شروع کنید👌🏻

Hhh Hh اع، خیلی ممنون. نمیدونستم.💜
-
Hhh Hh اع، خیلی ممنون. نمیدونستم.💜
علی راستگو
خواهش میکنم🙏🏻 -
مرسی.علی راستگو
نمیدونم چرا بازم باور نمی کنم یه دختر باید پشت این عکس باشه :face_with_tears_of_joy: -
علی راستگو
نمیدونم چرا بازم باور نمی کنم یه دختر باید پشت این عکس باشه :face_with_tears_of_joy:@Allen-Gamer
خودمم تو کار خودم موندم. 😂😬 -
حالا نترسید، این سبیل واقعا من نیستم.
یعنی هیچکس پارتنر درسی نمیخواد؟ 🙁 -
مرسی.علی راستگو من هستم
البته فارغ التحصیلم -
علی راستگو من هستم
البته فارغ التحصیلمسید حسین قربانی 1
باشه مشکلی نیست، منم پشت کنکورم -
بچه های الان به کجا رسیدن پارتنر تحصیلی😂😂😂
-
بچه های الان به کجا رسیدن پارتنر تحصیلی😂😂😂
Arian Armo
دقیقا این از ذهن منم گذشت😂😂👌🏻 -
جوونای الان دائم کراش و پارتنر و پارتی عوض میکنن،
ما هم پروکسی و فیلترشکن :)