کمیت ها
-
سلام دوستان وقتتون بخیر ببخشید من با اینکه توضیح داده جواب رو ولی هنوز نمیفهمم چرا اینجوری شده میشه بهم توضیح بدید ممنون میشم -
Hhh Hh ببخشید شما نمیدونید چرا میشه متر بر sبه توان سه و متر بر sبه توان دو
-
سلام دوستان وقتتون بخیر ببخشید من با اینکه توضیح داده جواب رو ولی هنوز نمیفهمم چرا اینجوری شده میشه بهم توضیح بدید ممنون میشمForuzan Taheri سلام سوال بسیار راحتی هست!فکر میکنم نکتهای که بهش دقت نکردین اینه که این رابطه یه جمع هست!و چون جمع هست یکاها باید برابر باشه!اینا رو برابر هم قرار میدیم و یه بار A رو با C میگیریم و جایگذاری میکنیم تا A بدست بیاد،یه بارم B رو با C میگیریم و جایگذاری میکنیم تا B بدست بیاد!
باز نظر دوستان رو جویا بشید من فیزیکم ضعیفههرموقع سوالی داشتید گروهها رو منش کنید تا سوالتون دیده بشه
اینطوری: تجربیا راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @کنکوریا-۱۴۰۲ @راه-ابریشم-پرو-فیزیک -
سلام دوستان وقتتون بخیر ببخشید من با اینکه توضیح داده جواب رو ولی هنوز نمیفهمم چرا اینجوری شده میشه بهم توضیح بدید ممنون میشمForuzan Taheri
سلام معذرت می خوام عکس یه خورده تاره ،متوجه نمیشم توان t در جمله اول ۲هستش یا ۳؟ -
سلام دوستان وقتتون بخیر ببخشید من با اینکه توضیح داده جواب رو ولی هنوز نمیفهمم چرا اینجوری شده میشه بهم توضیح بدید ممنون میشمForuzan Taheri سلام خوبی واسه جمع باید کمیت ها یکی باشه الان چون C و t رو داریم میشه( متر ثانیه بر ثانیه ) ثانیه ها رو خط میزنیم یعنی ساده میشن فقط میمونه متر یعنی ct=m
خب الان ضریب Bt^2 رو کار نداریم و Bt^۲ رو برابر m میزاریم
و مثله معادله حلش میکنیم
دقت کن بجایه t باید ثانیه به داریم یعنی میشه
Bs^۲=m
پس:
B= m/s^۲خب A.هم همینطور بدست میاد.....
امیدوارم متوجه شده باشی🥺
-
Foruzan Taheri سلام سوال بسیار راحتی هست!فکر میکنم نکتهای که بهش دقت نکردین اینه که این رابطه یه جمع هست!و چون جمع هست یکاها باید برابر باشه!اینا رو برابر هم قرار میدیم و یه بار A رو با C میگیریم و جایگذاری میکنیم تا A بدست بیاد،یه بارم B رو با C میگیریم و جایگذاری میکنیم تا B بدست بیاد!
باز نظر دوستان رو جویا بشید من فیزیکم ضعیفههرموقع سوالی داشتید گروهها رو منش کنید تا سوالتون دیده بشه
اینطوری: تجربیا راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @کنکوریا-۱۴۰۲ @راه-ابریشم-پرو-فیزیکreza 6 خیلی لطف کردید 🥰🥰
باید از طریق برچسب ها گروه اضافه کنم -
Foruzan Taheri سلام خوبی واسه جمع باید کمیت ها یکی باشه الان چون C و t رو داریم میشه( متر ثانیه بر ثانیه ) ثانیه ها رو خط میزنیم یعنی ساده میشن فقط میمونه متر یعنی ct=m
خب الان ضریب Bt^2 رو کار نداریم و Bt^۲ رو برابر m میزاریم
و مثله معادله حلش میکنیم
دقت کن بجایه t باید ثانیه به داریم یعنی میشه
Bs^۲=m
پس:
B= m/s^۲خب A.هم همینطور بدست میاد.....
امیدوارم متوجه شده باشی🥺
Fatemeh Soltani 0 سلام شما خوبی
خیلی لطف کردید ممنونم ازتون🥺🥺 -
Foruzan Taheri
سلام معذرت می خوام عکس یه خورده تاره ،متوجه نمیشم توان t در جمله اول ۲هستش یا ۳؟پرستو بابایی سلام برای Aتوان t3وBt2
-
reza 6 خیلی لطف کردید 🥰🥰
باید از طریق برچسب ها گروه اضافه کنمForuzan Taheri خواهش میکنم.
بله از طریق برچسبها کسانی که تو گروهها هستند متوجه موضوعی که ارسال میکنید میشن و جواب میدن.راستی خوش به حالتون خیلی به موقع اومدید آلاخونه!
بچههای اینجا خیلی خوبن و هوای همو دارن!خیلی حسرت میخورم که چرا اینقدر دیر با آلا و آلاخونه آشنا شدم
اگه از دهم با آلا آشنا میشدم الان اوضام خیلی بهتر بود.
واقعا با آلا خیلی راحت میتونید به هدفتون برسید. قدر اینجا رو بدونید و استفاده کنید.
موفق باشید. -
پرستو بابایی سلام برای Aتوان t3وBt2
Foruzan Taheri
حقیقتش خواستم با فیلم براتون توضیح بدم ولی متاسفانه فیلم بارگذاری نمیشه !!
بیشتر از این نمیشه -
پرستو بابایی سلام برای Aتوان t3وBt2
Foruzan Taheri
انگاری مجبور شدم تایپی براتون توضیح بدم
خب ببینید واحد C و واحد t رو به ما داده ؛خب اگه به جمله آخر توجه کنید چون واحد هاشون رو داریم می تونیم واحد ها رو در هم دیگه ضرب کنیم ،فکز می کنم اگه عکس رو یه نگاه بندازید متوجه میشید .خب وقتی این دو تا در هم دیگه ضرب می کنیم واحد m به دست میاد .
خب همونطور که می دونید برای این که چند تا چیز رو بخوایم با هم جمع کنیم باید واحد های برابر داشتن باشن ؛حالا این یعنی چی ؟!
یعنی این که الان واحد جمله آخر شده m پس باید یکا های دیگه هم طوری تنظیم بشن که همشون واحدشون بشه متر
خب حالا هر کدوم از جمله ها رو جای گذاری می کنیم که توی عکس کاملا مشخصه .مثلا برای جمله اول یعنی At³
واحد A رو نداریم و می خوایم یه دست بیاریم ،واحد t رو خود سوال به ما داده s حالا اینو به توان ۳ می رسونم .بعد حالا طرف معلوم رو بخش بر ضریب مجهول می کنیم تا یکای A به دست بیاد .برای به دست آوردن یکای B هم به همین صورت عمل می کنیم . -
Fatemeh Soltani 0 سلام شما خوبی
خیلی لطف کردید ممنونم ازتون🥺🥺Foruzan Taheri خواهش میکنم کاری نکردم عزیزوم
-
Foruzan Taheri خواهش میکنم.
بله از طریق برچسبها کسانی که تو گروهها هستند متوجه موضوعی که ارسال میکنید میشن و جواب میدن.راستی خوش به حالتون خیلی به موقع اومدید آلاخونه!
بچههای اینجا خیلی خوبن و هوای همو دارن!خیلی حسرت میخورم که چرا اینقدر دیر با آلا و آلاخونه آشنا شدم
واقعا با آلا خیلی راحت میتونید به هدفتون برسید. قدر اینجا رو بدونید و استفاده کنید.
موفق باشید.reza 6 خیلی خیلی لطف کردید 🥰
دقیقا درسته من رشته انسانی خوندم الان دارم با آلا تجربی میخونم هر موقع سوال داشتم کمکم کردن دوستان 🥺🥺 -
Foruzan Taheri خواهش میکنم کاری نکردم عزیزوم
-
Foruzan Taheri
انگاری مجبور شدم تایپی براتون توضیح بدم
خب ببینید واحد C و واحد t رو به ما داده ؛خب اگه به جمله آخر توجه کنید چون واحد هاشون رو داریم می تونیم واحد ها رو در هم دیگه ضرب کنیم ،فکز می کنم اگه عکس رو یه نگاه بندازید متوجه میشید .خب وقتی این دو تا در هم دیگه ضرب می کنیم واحد m به دست میاد .
خب همونطور که می دونید برای این که چند تا چیز رو بخوایم با هم جمع کنیم باید واحد های برابر داشتن باشن ؛حالا این یعنی چی ؟!
یعنی این که الان واحد جمله آخر شده m پس باید یکا های دیگه هم طوری تنظیم بشن که همشون واحدشون بشه متر
خب حالا هر کدوم از جمله ها رو جای گذاری می کنیم که توی عکس کاملا مشخصه .مثلا برای جمله اول یعنی At³
واحد A رو نداریم و می خوایم یه دست بیاریم ،واحد t رو خود سوال به ما داده s حالا اینو به توان ۳ می رسونم .بعد حالا طرف معلوم رو بخش بر ضریب مجهول می کنیم تا یکای A به دست بیاد .برای به دست آوردن یکای B هم به همین صورت عمل می کنیم .پرستو بابایی خیلی ممنونم 🥺🥺🥰
به زحمت افتادید🥺
-
پرستو بابایی خیلی ممنونم 🥺🥺🥰
به زحمت افتادید🥺
Foruzan Taheri
خواهش می کنم عزیزم ️
-
Foruzan Taheri خواهش میکنم.
موفق باشید.reza 6 ممنونم همچنین شما 🥰
-
reza 6 خیلی خیلی لطف کردید 🥰
دقیقا درسته من رشته انسانی خوندم الان دارم با آلا تجربی میخونم هر موقع سوال داشتم کمکم کردن دوستان 🥺🥺Foruzan Taheri وااای اگه قصد دارید کنکور تجربی شرکت کنید حتما حتما دیپلم تجربی رو بگیرید.چون تاثیر سوابق تحصیلی ۴۰ درصد و قطعی هست.یعنی اگه دیپلم تجربی نداشته باشید ۴۰ درصد کنکور رو از دست میدین!! و خیلی به ضررتون میشه!
گرفتن دیپلم تجربی هم کار سختی نیست! دروس دهم و یازدهم معمولا تطبیق میخوره ولی دروس دوازدهم رو حتما باید امتحان بدین و معدل کتبی بالایی بیارید.
کنکور تجربی بدون داشتن دیپلم تجربی واقعا ریسک هست!
-
Foruzan Taheri وااای اگه قصد دارید کنکور تجربی شرکت کنید حتما حتما دیپلم تجربی رو بگیرید.چون تاثیر سوابق تحصیلی ۴۰ درصد و قطعی هست.یعنی اگه دیپلم تجربی نداشته باشید ۴۰ درصد کنکور رو از دست میدین!! و خیلی به ضررتون میشه!
گرفتن دیپلم تجربی هم کار سختی نیست! دروس دهم و یازدهم معمولا تطبیق میخوره ولی دروس دوازدهم رو حتما باید امتحان بدین و معدل کتبی بالایی بیارید.
کنکور تجربی بدون داشتن دیپلم تجربی واقعا ریسک هست!
reza 6 ممنون که گفتید 🥰🥺