سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
دانشگاه فرهنگیان و افسری
-
سلام دوستان خسته نباشید
دوتا سوال داشتم
۱-دانشگاه فرهنگیان دقیقاً چی هست؟ چی میخونن؟ کیا میتونن توش برن؟ آخرش که تحصیل تموم شد چی میشه؟(معلم ما میگفت بلافاصله میرید سر کار و اصلا لازم نیست تو بازار دنبال کار باشید)
۲-دانشکده افسری چی هست؟ کیا میتونن توش برن؟ آخرش که تحصیل تموم شد چی میشه؟ مثلا اونام یهویی میرن یه جا سر کار یا نه؟ اصلا چه کارهایی ممکنه داشته باشن؟
ممنون میشم راهنماییم کنید ️ -
@محمد-خراسانی
منشن کنید گروه هارو -
-
-
@محمد-خراسانی دانشگاه فرهنگیان جاییه که معلم پرورش میدن یعنی دانشجوهاش از زمان شروع کارمند آموزش و پرورش محسوب میشن و حقوق میگیرن و بیمه هستن و دوران تحصیلشون جز سابقشون حساب میشه و بعد از اتمام دوران دانشجویی بلافاصله وارد مدارس میشن و تدریس میکنن، شرایطش هم اینکه شما باید توی کنکور تراز ۶۵۰۰ (حداقل) کسب کنید و معدل کل شما حداقل ۱۴ باشه بعد با توجه به ظرفیت شهر و رشتتون توی دفترچه انتخاب رشته ، انتخاب رشته میکنید و اگر جز کسایی باشید که شانس قبولی داشته باشن دعوت به مصاحبه میشید و اگر توی مصاحبه قبول بشید دیگه وارد دانشگاه میشید
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to سید حسین قربانی 1 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
سید حسین قربانی 1 تشکر
️ -
@محمد-خراسانی همچنین رشته های مختلفی داره که با توجه به رشته تحصیلی خودتون و ظرفیتی که اون سال هست میتونید انتخاب کنید.
مثلا برای همه ی رشته ها آموزش ابتدایی و آموزش کودکان استثنایی هست که بعدش آموزگار ابتدایی میشن (اول تا ششم)
برای رشته تجربی دبیری های مثل شیمی زیست و علوم تجربی هست
برای رشته ریاضی دبیری ریاضی ، فیزیک
برای رشته انسانی دبیری ادبیات عربی روانشناسی اقتصاد جامعه شناسی تاریخ جغرافیا علوم اجتماعی دینی و ...
برای رشته زبان دبیری زبان انگلیسی
برای رشته هنر دبیری هنر -
@محمد-خراسانی خواهش میکنم
-
سلام
دانشگاه فرهنگیان ،یکی از دانشگاه های کشوره که از ازمون سراسری واردش میشن و قبلش مرحله ی مصاحبه داره
بستگی به رشته و محل زندگیتون و ظرفیت دانشگاه دبیری و اموزش ابتدایی برمیداره تو رشته ی ریاضی و انسانی رتبه ی خیلی خوبی نیازه تا قبول بشین( معمولا زیر دوهزار ) برای رشته ی تحربی این رتبه بیشتره
مزایاش از دانشگاه حقوق دریافت میکنین، استخدام رسمی خواهید بود و امنیت شغلی دارین و محیط اشتغال خوبی داره بعد داشنگاه مستقیم میرین تو مدرسه کار میکنین
راستی برای رشته ریاضی دانشگاه تربیت مدرس هم هست که برای هنرستان ها معلم برمیدارن علاوه بر مزایایی که گفتم مهندسی هم میخونن -
@محمد-خراسانی
سلام دانشکده افسری یه دانشگاه نظامیه که در صورت علاقه بهش حتما پیشنهاد میشه
بخصوص برای آقایون که انتخابشون برای ارتش و سپاه و نظام آزاده
دانشکده افسری حقوق حین تحصیل و امکانات خوابگاهی خوبی داره و بعد اتمام تحصیل تو رشته مورد علاقتون در صورت پشت سر گزاشتن امتحانا تو همون حوزه وارد کار میشین
در هر صورت برای اقایون علاقمند قطعا اینده خوبی داره ولی امتحان ورودی دانشگاه چند مرحلست
و برای خانومها ازمونش از کنکور جدا شده اقایون رو نمیدونم
ولی باید علاقمندیتون نسبت بهش رو تو دفترچه ثبتنام ذکر کنین -
تشکر از همگی ️
-
Kosar A003
شما شرایطش رو واسه خانوم ها میدونی چیه؟
یا من میتونم توی رشته کامپیوتر تحصیل کنم بعد از اونور سپاه یا ارتش واسه من هیچ فرقی نداره منو جذب میکنه واسه کار؟ -
Miss Ataee
اره عزیزم برای خونوما شرایطشو میدونم ولی بخاطر تکمیل ظرفیت از سال ۹۶ دیگه نیروی خانم جذب نکردن بطور رسمی تا الان.ممکنه سالهای بعد فراخوان بدن
و بله میتونی تو رشته کامپیوتر تحصیل کنی و قرار دادی جذب سپاه شی ولی دائمی نمیمونه به احتمال زیاد چون سر این قضایا یا باید از نیروهای خودشون باشی یا پروژه ای کار کنی
بخصوص اگه خانوم باشی که مناطق عملیاتی نمیبرنت به پروژه شرکتا برسی حقوقت بهتره -
Kosar A003 ببخشید من یه سوالی هم داشتم
ما تو فامیلمون یه نفر سپاهی داریم، بعضیا میگن میشه از طریق ایشون، خودت هم سپاهی بشی(البته منظورم پارتی بازی نیست)، درسته؟ یا اینکه نه هیچ ربطی نداره؟ -
@محمد-خراسانی
خیلی در این مورد برای اقایون اطلاعات ندارم ولی اگه سفارشتون کنن اره قطعا ورودتون به سپاه راحتتره
مثلا من پسرعمم چون اشنای نظامی داشتیم بخاطر توصیه ایشون بعد سربازیش مستقیما جذب نظام شد -
@محمد-خراسانی
سلام
سپاه از ۱۶ سالگی برای اقایون نیرو جذب میکنه
یه سری مراحل داره و ازمونم داره
توصیه من سپاهه
اگر علاقه دارید واقعا گزینه خوبیه
چون سپاه همه جوره کارمندهاش رو ساپورت میکنه
یه سری چکاپ هم داره که مثلا چکاپ کامل بدنی میشید و این چیزا
حداقل قد برای پسرا ۱۷۵ هست
اگر پارتی داشته باشین چرا دروغ؟ خیلی راحت تر جذب میشین
اینکه پرسیدین کیا میتونن توش برن همه میتونن برن به شرط اینکه از مراحل استخدام سربلند بیرون بیان
بله سرکارهم میرن ممکنه حتی تو خود دانشگاه مربی بشن نیروی هوایی زمینی و دریایی سه قسمت سپاه هستن
که هرکدوم باهم تفاوت هایی دارن
همچنین شما با دادن کنکور هم میتونین برید در دانشگاه سپاه درس بخونین مثلا مهندسی کامپیوتر بعدش جذبتون میکنن
از روزی که شما میرین دانشگاه افسری نیروی رسمی سپاه هستین
بعد که تحصیلتون تموم شد وارد کار شدین حتی درجه دار هم میشین البته بستگی داره که هرچندسال ترفیع درجه بگیرید اصولا هر ۵ سال ترفیع درجه میدن
ممکنه برید تو خود ستاد سپاه مشغول کار بشین
سپاه خاتم الانبیا و سپاه قدس هم هستن
اما درکل مثلا وقتی جایی اغتشاشات میشه شما نیروهای اماده باش هستین
بعد اگر برید بخش اطلاعات سپاه که اونجا کارتون تقریبا شبیه همون فیلم گاندو میشه
البته امکانش هست که برید بخش خدمات رفاهی سپاه که کارشون مدیریت مجموعه و فراهم کردن امکانات و خدمات برای خانواده های پاسدار هست -
Kosar A003 تشکر ️
-
Gharibe Gomnam تشکر خیلی مفید
والا اگه به شرایط قدی باشه، همکار فامیلمون از من(۱۷۳) کوتاه تره...
یه بخش خاصی شرط قدی داره یا کلاً؟ -
@محمد-خراسانی
خواهش میکنم
خودشون میگن ما حداقل ۱۷۵ میگیریم
ولی خب ممکنه ۱۷۰ بگیرن
حتی قبلا مثلا ۲۰ سال پیش میگفتن چشم نباید ضعیف باشه و یک نفر رفته بوده چشمش نیم نمره ضعیف بود ولی خب قبولش کردن