زیست دونی
-
@اسمان-ابی در زیست خوانی!! گفته است:
@zohre-nowrouzi اره اتفاقا همین که انزیم در نظرش بگیری دامه خیلی از تستایه
نه موسین رو انزیم در نظر نگرفتم کلا راجب انزیما حرف زدم تو تحلیلم
@zohre-nowrouzi در زیست خوانی!! گفته است:
@اسمان-ابی در زیست خوانی!! گفته است:
@zohre-nowrouzi اره اتفاقا همین که انزیم در نظرش بگیری دامه خیلی از تستایه
نه موسین رو انزیم در نظر نگرفتم کلا راجب انزیما حرف زدم تو تحلیلم
جنس فاکتور داخلی هم جنسش با انزیم یکیه از پروتین هست البته بهتره بگیم گلیکو پروتینی
-
@zohre-nowrouzi اره منم برم
شب خوش دوستان -
@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
barghamadi در زیست خوانی!! گفته است:
صحیح یا غلط ......
علت 65- میلی ولت بین دو سوی غشا عدم توازن بار الکتریکی در دو سوی غشاست به طوری که درون سلول نسبت به بیرون سلول بار الکتریکی منفی تر است. دانش-آموزان-آلاءفک کنم متن کتابه! درست یادم نیست
به این گیر ندید خیلی ایراد داره
الهه 2 ایراد نداره :| شما اشتباه ایراد گرفتید
-
بله درستهایراد نداشت
معذرت -
بله درستهایراد نداشت
معذرتالهه 2 عقب نشینی؟
-
الهه 2 عقب نشینی؟
-
خب ایرادا رو بگو
-
خب ایرادا رو بگو
barghamadi
دارم دنبال تست میگردم -
الهه 2 یکیش اینکه بارهای
دومش اختلاف اخلاف که با اوردن 65- میره و بارهایه هم که من گفتم اره اونجا اشتباه کردم فک نکنم اشتباه دیگه ای موجود باشه -
الهه 2 یکیش اینکه بارهای
دومش اختلاف اخلاف که با اوردن 65- میره و بارهایه هم که من گفتم اره اونجا اشتباه کردم فک نکنم اشتباه دیگه ای موجود باشهbarghamadi
خود تست رو یه بار دیگه بنویسید لطفا -
barghamadi
خود تست رو یه بار دیگه بنویسید لطفاالهه 2 علت 65- میلی ولت بین دو سوی غشا عدم توازن بار الکتریکی در دو سوی غشاست به طوری که درون سلول نسبت به بیرون سلول بارهای الکتریکی منفی است
-
الهه 2 علت 65- میلی ولت بین دو سوی غشا عدم توازن بار الکتریکی در دو سوی غشاست به طوری که درون سلول نسبت به بیرون سلول بارهای الکتریکی منفی است
درستش این میشه
-
الهه 2 علت 65- میلی ولت بین دو سوی غشا عدم توازن بار الکتریکی در دو سوی غشاست به طوری که درون سلول نسبت به بیرون سلول بارهای الکتریکی منفی است
اختلاف
بار های الکتریکی
او البته حرف شما که فرموید نورون بجای سلول باشه جمله درست میشه
جمله به تنهایی درست هست
یعنی درون سلول نسب به ییرون منفی است
در صورتی به جای سلول بای نورون میومد که از قیده همه ی سلول ها استفاده میشد
اگه میگفت درون همه ی سلول ها نسبت له بیرون منفی است بله حرف شما درست بود باید نورون رو بجای همه ی سلول ها میزاشتیم جمله درست شه -
اختلاف
بار های الکتریکی
او البته حرف شما که فرموید نورون بجای سلول باشه جمله درست میشه
جمله به تنهایی درست هست
یعنی درون سلول نسب به ییرون منفی است
در صورتی به جای سلول بای نورون میومد که از قیده همه ی سلول ها استفاده میشد
اگه میگفت درون همه ی سلول ها نسبت له بیرون منفی است بله حرف شما درست بود باید نورون رو بجای همه ی سلول ها میزاشتیم جمله درست شهالهه 2 ب نظر من اگه تو تست جمله ی کتاب رو میوورد همه غلط در نظر میگرفتن خوده شما درست در نظر میگرفتی؟
-
الهه 2 ب نظر من اگه تو تست جمله ی کتاب رو میوورد همه غلط در نظر میگرفتن خوده شما درست در نظر میگرفتی؟
الهه 2 ب نظر من اگه تو تست جمله ی کتاب رو میوورد همه غلط در نظر میگرفتن خوده شما درست در نظر میگرفتی؟
منظورتون رو متوجه نشوم .
-
منظورتون رو متوجه نشوم .
الهه 2 فرض کن تو یه تست شمارشی سوالیو که پرسیدمو میورد صحیح در نظر میگرفتید یا غلط؟
-
الهه 2 فرض کن تو یه تست شمارشی سوالیو که پرسیدمو میورد صحیح در نظر میگرفتید یا غلط؟
غلط
-
غلط
الهه 2 در حالی که صحیحه
-
الهه 2 در حالی که صحیحه
الهه 2 در حالی که صحیحه
منبع تستی که مطرح کردید کدوم کتاب تسته ؟