چجوری میشه؟
-
سلام وقتتون بخیر
راستش خیلی وقته به این موضوعی که میخوام بگم فکر میکنم امروز خواستم اینجا مطرحش کنم و اون اینه که من یه فامیلی دارم امسال چهارمین ساله پشت کنکور هست هم کلاسی هاشم همینطور به جز افرادی که امسال و پارسال انتخاب رشته کردن یکیشون مهندس کشاورزی آورد یکی دیگه بهداشت به گفته فامیلم اون شخص خیلی درس خون بود و زحمت زیادی کشید طوری که هم اون هم خودش مهمونی و هیچ جایی نمیرفتن یه بار برام حرف میزد میگفت ببین راه کنکور سخته خیلی سخته منو ببین هم کلاسی هام رو ببین چند ساله پشت کنکوریم شوخی که نیست ولی هیچ وقت نگفته که من این اشتباهات رو داشتم یا این کار رو کردم باعث شده چند سال پشت کنکور بمونم
وقتی اینارو میبینم یه جوری میشم فکر میکنم اگه همه تلاشم رو بکنم باز نمیشه
خودم بخاطر یه سری مشکلات سال اول نخوندم حالا برای سال دوم تاپیک زدم برای شروع از صفر یه سری سوال پرسیدم یکیش این بود که مشاور در چه صورتی لازمه؟
حالا نمیدونم خودم بخونم طبق برنامه راهبردی آزمون یا نه مشاور بگیرم بهتره؟ اصلا اگه خودم بخونم با توجه به شرایطم که صفرم از همین حالا روال خوندن طبق برنامه راهبردی و آزمون دادن خوبه؟ کافیه؟
ممنون میشم شرایط خودتون رو بگین و راهنمایی کنین -
سلام وقتتون بخیر
ببینید توی مسیر کنکور صرف تلاش کردن کافی نیس بلکه مسیر درست رفتن خیلی مهمه
یکی با ۶ ساعت مطالعه پزشکی میاره (به گفته خودش)
یکی با ساعت بیشتر نمیاره -
چرا؟
چون شاید اولی مسیر درست رفته.
شاید همون ۶ ساعتش انقدر کیفیت داشته که به دادش برسه ولی دومی با وجود ساعت مطالعه بالا کیفیت نداشته -
از بحث کیفیت و ساعت مطالعه هم بگذریم
مطالب زیاد دیگه ای هست
مثلا میگید ایشون مهمونی نمیرفته و اینا
بنظر من تو سال کنکور گاهی باید استراحت کرد
ما ادمیم ربات نیستیم پس یجاهایی عیب نداره وایسیم و نفس بگیریم -
ببینید متاسفانه درباره کنکور خیلی کلیشه ها وجود دارع
مثلا میبینی طرف کل وقتشو تلف میکنه تا بگرده کلاس اقای ایکس ثبت نام کنه بعد میره میبینه کلاس به دردش نمیخوره نمیتونه ارتباط بگیره اما چون پول داده زورش میاد استفاده نکنه
و اینطوری نه از کلاس چیزی میفهمه نه میتونه از تایمش برای چیزای دیگه استفاده کنه -
کلا هرکسی شرایط خودشو داره
شما بهتره با مشاور مشورت کنی یا اگه از لحاظ مالی نمیتونید میشه از کانال های مشاوره ای استفاده کنید چیزی که زیاده ویس و مطالب مشاوره ای -
ببخشید طولانی و تیکه تیکه شد
امیدوارم مفید بوده باشه
سوالی دارید در خدمتم -
سلام وقتتون بخیر
راستش خیلی وقته به این موضوعی که میخوام بگم فکر میکنم امروز خواستم اینجا مطرحش کنم و اون اینه که من یه فامیلی دارم امسال چهارمین ساله پشت کنکور هست هم کلاسی هاشم همینطور به جز افرادی که امسال و پارسال انتخاب رشته کردن یکیشون مهندس کشاورزی آورد یکی دیگه بهداشت به گفته فامیلم اون شخص خیلی درس خون بود و زحمت زیادی کشید طوری که هم اون هم خودش مهمونی و هیچ جایی نمیرفتن یه بار برام حرف میزد میگفت ببین راه کنکور سخته خیلی سخته منو ببین هم کلاسی هام رو ببین چند ساله پشت کنکوریم شوخی که نیست ولی هیچ وقت نگفته که من این اشتباهات رو داشتم یا این کار رو کردم باعث شده چند سال پشت کنکور بمونم
خودم بخاطر یه سری مشکلات سال اول نخوندم حالا برای سال دوم تاپیک زدم برای شروع از صفر یه سری سوال پرسیدم یکیش این بود که مشاور در چه صورتی لازمه؟
حالا نمیدونم خودم بخونم طبق برنامه راهبردی آزمون یا نه مشاور بگیرم بهتره؟ اصلا اگه خودم بخونم با توجه به شرایطم که صفرم از همین حالا روال خوندن طبق برنامه راهبردی و آزمون دادن خوبه؟ کافیه؟
ممنون میشم شرایط خودتون رو بگین و راهنمایی کنین______ سلام https://forum.alaatv.com/post/1474866 این تجربه منه، فکر کنم بتونه بهت کمک کنه
این جملههایی که بهت گفتن حس میکنم از طرف یه آدم استرسی بوده که پر از اضطرابه و بعد چند سال اون چیزی که میخواسته رو بدست نیاورده، در کل الگوریتم آدما با هم فرق داره، نگران حرف بقیه نباش که چی میگن راجب کنکور
بعضیا هستن چون خودشون نتونستن میخوان تو هم نتونی و از این لحاظ بهت استرس وارد میکنن
تو راه خودت رو پیدا کن و با اطمینان به خدا برو جلو
چه بسا افرادی هم بودن که همون سال اول هم تونستن، پس چیز دور از دسترسی نیست -
سلام وقتتون بخیر
ممنون میشم شرایط خودتون رو بگین و راهنمایی کنین______ در چجوری میشه؟ گفته است:
ببین راه کنکور سخته خیلی سخته منو ببین هم کلاسی هام رو ببین چند ساله پشت کنکوریم شوخی که نیست
سلام ، خوب معلوم سخته دوستتون چشم بسته غیب گفته ها خوب اگه راحت بود که همه قبول میشدن ، ببین دوست عزیز تو زندگی کلا، نه فقط کنکور وقتی می خوای به هدف بزرگ برسی باید تلاش کنی ، هر چقدر که می تونی تلاش کن تا آخر کار شرمنده خودت نشی.. منم مشکل شما داشتم یعنی فکر می کردم وقتی میخوام شروع کنم باید همه چی پرفکت باشه مثلا ۷ صبح باید شروع کنم اگه ۹ میشد دیگه نمی خوندم ( یه جور ایده آل گرایی) ولی اصلا این چیزا مهم نیست فقط شروع کن هی از این اون نپرس من چیکار کنم، از کی شروع کنم ، اصلا قبول میشم و.... ( دونستن این چیزا خوبه ولی دیگه شما تجربه هم داری تقریبا و میدونی راه شما، کلیات کارو انجام بدی جزئیاتش هم یاد می گیری) آقا موقاری یه جمله خوبی میگفت که اونی که برای فتح قله میره نباید سنگ ریزه های جلوی مسیرشو نگاه کنه
فقط می خواستم بگم فقط شروع کن حتی روزی ۱ ساعت بخون هر کسی تلاشتو نبینه خدا که میبینه
ببخشید که طولانی شد -
______ سلام https://forum.alaatv.com/post/1474866 این تجربه منه، فکر کنم بتونه بهت کمک کنه
این جملههایی که بهت گفتن حس میکنم از طرف یه آدم استرسی بوده که پر از اضطرابه و بعد چند سال اون چیزی که میخواسته رو بدست نیاورده، در کل الگوریتم آدما با هم فرق داره، نگران حرف بقیه نباش که چی میگن راجب کنکور
بعضیا هستن چون خودشون نتونستن میخوان تو هم نتونی و از این لحاظ بهت استرس وارد میکنن
تو راه خودت رو پیدا کن و با اطمینان به خدا برو جلو
چه بسا افرادی هم بودن که همون سال اول هم تونستن، پس چیز دور از دسترسی نیست -
maryam111
خیلی ممنون خواستم بپرسم با توجه به گفته هاتون تو اون تاپیک درباره مشاور خودتون با اون خصوصیات مشاوری پیدا کردین؟ اگه میشناسین ممنون میشم معرفی کنین