قطر غلاف میلین
-
سلام
قطر غلاف میلین بیشتره یا آکسون؟؟
چون تو کتاب درسی دو تا شکل هستن ولی دوشون متفاوته یکی شون این مفهوم رو می رسونه که غلاف میلین بیشتره قطرش و اون یکی می گه آکسون.
حالا کدوم یکی؟؟
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو -
بنظرم غلاف میلین حالا دوستان نظرشون چیه
-
سلام
قطر غلاف میلین بیشتره یا آکسون؟؟
چون تو کتاب درسی دو تا شکل هستن ولی دوشون متفاوته یکی شون این مفهوم رو می رسونه که غلاف میلین بیشتره قطرش و اون یکی می گه آکسون.
حالا کدوم یکی؟؟
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
بچه-های-تجربی-ابریشم-پروAhmadreza Amanzadeh سلام قطعا قطر غلاف میلین بیشتره .
چون آکسون یه رشته ست ولی غلاف میلین حاصل چند دور پیچیدن سلول پشتیبان به دور آکسون هست. -
-
Ahmadreza Amanzadeh سلام قطعا قطر غلاف میلین بیشتره .
چون آکسون یه رشته ست ولی غلاف میلین حاصل چند دور پیچیدن سلول پشتیبان به دور آکسون هست.@haniehno
ولی تصویر یه چیز دیگه میگه آخه
-
@haniehno
ولی تصویر یه چیز دیگه میگه آخه
باقی غلاف میلین که کرم رنگه و من با سبز نشون دادم رو دیگه نشون نداده تصویر. ولی قابل استنباطه.
-
باقی غلاف میلین که کرم رنگه و من با سبز نشون دادم رو دیگه نشون نداده تصویر. ولی قابل استنباطه.
@sara-83 بله خب ولی تو تصویری که ریز شده(میکروسکوپی) قطر آکسون بیشتره ولی تو تصویر پایینیش قطر غلاف میلین بیشتره
-
@sara-83 بله خب ولی تو تصویری که ریز شده(میکروسکوپی) قطر آکسون بیشتره ولی تو تصویر پایینیش قطر غلاف میلین بیشتره
Ahmadreza Amanzadeh فکر کنم قانون خاصی نداره.میتونه از اکسون قطور تر باشه یا نباشه
-
Ahmadreza Amanzadeh حرف شما درسته ولی اگه توجه کنین توی تصویر پایین علاوه بر قسمت ابی میلین، قسمت کرم رنگی وجود داره که حاوی هسته و... هستش. توی تصویر بالا فقط قسمت ابی رو نشون داده و بقیش رو نشون نداده چون اگه این کار رو کرده بود و سلول رو نشون داده بود که باید هسته هم دیده می شد. در نتیجه با توجه به هر تصویری اعم از این و سایر تصاویر کتاب میشه فهمید قطر غلاف میلین بیشتر از رشته ایه که دور اون پیچیده.