چطور روی مباحث مسلط بشم؟
-
سلام، پیشاپیش ممنون از راهنمایی هاتون
یه سوال که برای من پیش اومده اینه که برای مسلط شدن روی یه مبحث باید چکار کرد؟ مثلا من درسا رو میخونم ولی وقتی دبیر میپرسه یا تست میزنم، با اینکه بلدشم در لحظه به ذهنم نمیاد و طول میکشه تا به ذهنم بیاد میخواستم ببینم برای مسلط شدن روی یه مبحث دقیقا و پله به پله باید چه کارهایی انجام بدم تا روی یه مبحث به تسلط برسم؟
دانش-آموزان-آلاء
رتبه-های-انجمن-آلاء -
سلام باید سعی کنی ذهنت رو خالی کنی.
چون مشخصه تمرکز کافی رو روی یاد آوری مطالب نداری.
سعی کن افکاری که مزاحم ذهنت هستن رو روی ی کاغذ بنویسی تا فکرت خالی بشه.
محیط مطالعه ات رو خالی کن از صدا و اشیایی که حواست رو پرت میکنن.و اما در مورد نحوه درس خوندن
من حدس میزنم که تو مرور کمی داری
مرور مداوم باعث میشه درس از حافظه کوتاه مدت بره به بلند مدت
و با مرور برگشت این مطالب و یاد آوری شون راحت تر میشه و کم کم میره به حیطه ناخودآگاه
پس از مرور و تمرکز اصلا غافل نشو.مرور کردم میتونه از طریق خوندن خلاصع نویسی ها.
مدام یاد آوری و تکرار کردن
رمز گذاشتن
تست زدن و... باشهامیدوارم تونسته باشم کمکت کرده باشم
️
-
شاید این بتونه کمکت کنه
وقتی یک درسو یاد میگری برای خودت دسته بندی کن ببین چه درسی چه مبحثی و چه قسمتی رو یاد گرفتی
بعدش تستم کمک میکنه بعد اموزش
-
سلام باید سعی کنی ذهنت رو خالی کنی.
چون مشخصه تمرکز کافی رو روی یاد آوری مطالب نداری.
سعی کن افکاری که مزاحم ذهنت هستن رو روی ی کاغذ بنویسی تا فکرت خالی بشه.
محیط مطالعه ات رو خالی کن از صدا و اشیایی که حواست رو پرت میکنن.و اما در مورد نحوه درس خوندن
من حدس میزنم که تو مرور کمی داری
مرور مداوم باعث میشه درس از حافظه کوتاه مدت بره به بلند مدت
و با مرور برگشت این مطالب و یاد آوری شون راحت تر میشه و کم کم میره به حیطه ناخودآگاه
پس از مرور و تمرکز اصلا غافل نشو.مرور کردم میتونه از طریق خوندن خلاصع نویسی ها.
مدام یاد آوری و تکرار کردن
رمز گذاشتن
تست زدن و... باشهامیدوارم تونسته باشم کمکت کرده باشم
️
-
یه سوال که برای من پیش اومده اینه که برای مسلط شدن روی یه مبحث باید چکار کرد؟ مثلا من درسا رو میخونم ولی وقتی دبیر میپرسه یا تست میزنم، با اینکه بلدشم در لحظه به ذهنم نمیاد و طول میکشه تا به ذهنم بیاد میخواستم ببینم برای مسلط شدن روی یه مبحث دقیقا و پله به پله باید چه کارهایی انجام بدم تا روی یه مبحث به تسلط برسم؟
دانش-آموزان-آلاء
رتبه-های-انجمن-آلاءمهسا استوار سلام عزیزم
درسنامه
تست آموزشی
تست سنجشی
تست مروری
تست آزمونی
اینا مراحلشه -
دانش-آموزان-آلاء
رتبه-های-انجمن-آلاءمهسا استوار در چطور روی مباحث مسلط بشم؟ گفته است:
دانش-آموزان-آلاء
رتبه-های-انجمن-آلاءسلام
مرور و تمرین و تکرار و تست بیشتری داشته باش
و فقط مطالب رو حفظ نکن
و وقتی که میخونی برای خودت تکرار کن
مثلا من چند تا مبحث میخوندم بعد بلند برای خودم توضیح میدادم انگاری که معلمم یا کنفرانسی دارم -
دانش-آموزان-آلاء
رتبه-های-انجمن-آلاءمهسا استوار
سلام
دلیل اینکه اونموقع به ذهن شما نمیاد این هست که اون لحظه شاید استرس شما بالا هست و این فعالیت ذهن رو پائین میاره.
در مورد تسلط هم در درس های حل کردنی:تمرین و تست ، در درس های حفظی:مرور و تست اونم در تعداد بالا و تحلیل مناسب هر تست اونموقع شما به تسلط نسبتا بالایی میرسید.