این سوال رو ببینید
fa842efc-12c2-427f-989e-85d36fc4c66e-image.png
0ad5e566-b06f-4c8a-adbb-f7269ec48a29-image.png
اینجا نکته اینه که اگه تابع تو فرم اصلی خودش باشه (سینوس یا کسینوس) باید a رو همیشه مثبت در نظر بگیریم یا تو این شرایط b و a باید با هم هم علامت باشن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
مجموعه نامتنهایی
-
چرا تعداد ستارگان نامتنهایی است؟
-
-
Reza Gamer متناهیه
-
Reza Gamer سلام دوست عزیز خسته نباشی
ببین تو اگه خیلی قدرت داشته باشی و تمام ستاره های کهکشان ها را بشماری بالاخره یک روز تمام میشه پس میشه نتیجه گرفت تعداد ستارگان هم متناهی هستند. -
Reza Gamer
ستاره ها دائما متولد میشن و میمیرن
شاید فکر کنی نامتناهی هستن
اما ما در یک لحظه خاص بررسی میکنیم
درست مثل جمعیت همه ادمای کره زمین که متناهی هست
ستارگان %(#ff0000)[متناهی] هستن -
@Soniaaa
خب منم همینو میگم ولی تحقیق که کردم میگن نامتناهی هست تعدادشون -
Reza Gamer
اشتباه میگن کجا نوشته؟ -
این پست پاک شده!
-
Reza Gamer
خب دلیلشو از معلمت پرسیدی چی گفت؟ -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
Reza Gamer
خب پس تو کنکور نمیاد درگیرش نشید -
سلام وقت بخیر
اول از همه این را باید بدونیم که مجموعه هر چیزی که به صورت جسم یا جرم (حتی مثل ذرات زیر اتمی ) با آنکه شمردن برخی از آنها بینهایت سخت است اما در نهایت میشود آنها را شمرد و در نهایت میشود گفت که آن مجموعه متناهی است . -
Reza Gamer سلام
ولی خب پس میگن این جهان که بینهایته و..خب شاید بینهایت ستاره هم توش وجود داشته باشه -
سعید علوی سلام وقت بخیر ، مگه ستاره ها به صورت جرم وجود ندارند ؟
هر چیزی که به طور طبیعی وجود داشه باشه قابل شمردن هست . -
دانیال احمدی توی ریاضی مثلا دو خط موازی هرگز به هم برخورد نمیکنن ولی در بینهایت به همدیگه میرسن
حالا سوال اینجاست که بینهایت کجاست!؟
باید بگم که هرگز اتفاق نمیوفته
منظورم اینه وقتی با یه جهان بینهایت روبرو هستیم چطور میتونیم بدونیم که چند ستاره توش وجود داره؟ -
سعید علوی درست میفرمایی دوست عزیز ولی این نکته هم باید بدونی که ریاضی فراتر از دنیای مادی هست و مسئله بسیار زیاد بودن ستاره ها ، مربوط به قدرت پایین فعلی انسان هست وگرنه حتی اجسام فراتر از ستاره هم قابل اندازه گیری هستند .